Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברשותי טוראן dsg7 TDI 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהבעיות עם הגיר אני מבסוט מהאוטו ובעיקר מהחיסכון בדלק לרכב 7 מקומות.

הייתי עכשיו בסוכנות מכירות פולקסווגן להתעניין על טוראן דיזל חדשה ולתדהמתי אמר לי הסוכן שלא מוכרים אותם יותר כבר כמעט שנה וגם אין צפי.

למישהו יש מושג למה ומדוע?

ואיזה רכב 7 מקומות יכול לתת מענה במקום?

הצריכת דלק מגיעה בקלות ל1/16

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

גם אם עדיין היו מוכרים את טוראן 1.6TDI, לא הייתי ממליץ עליה.

אין על ה19TDI באמינות ובחיסכון, וה1.6TDI הוא אכזבה ביחס למחיר ולאמינות המופחתת שלו (ויש לי 2 חברים שמחזיקים בכזו).

תבדוק אפשרות לסיטרואן ברלינגו/ פיג'ו פרטנר (ואני מניח שגם לרנו יש משהו מקביל). גם חסכוניים יחסית וגם לפי מה שהבנתי מבעלי הטוראן שמחזיקים גם בפורד קונקט ובסיטרואן ברלינגו (עסק שמעמיס משטחים על המסחריות הנ"ל), הסיטרואן יותר מוצלחת באמינות, פחות בסחיבה שזה פחות רלוונטי אצלך כי אצלך אלה נוסעים ולא סחורה כבדה.

החיסרון הוא שיש רק ידני בשילוב עם הדיזל.

מה הסיבה שאתה מעוניין להחליף כבר עכשיו, אם אפשר לשאול?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

השאלה מה התקציב? אם אתה רוצה להישאר בסביבה של פולקסווגן אז יש לך את הסיאט אלהומברה אבל היא בסביבות ה-200,000 שקל. אם אתה בכיוון של 7 מקומות "רגיל" אז השוק מלא באופציות כמעט של כל המותגים

פורסם

הטוראן עלתה בזמנו כמעט כמו הסיאט, אם מדברים על טוראן מקסי ל7 נוסעים. המחיר היה 190 אלף לפני כשנה- שנתיים, כך שסביר להניח שגם הסיאט נכנסת לו בתקציב. אלא אם הוא חשב אחרת..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

הטוראן דיזל כבר לא נמכר בגלל המיסוי הירוק.

גרסת הבנזין עול 185,000 ש"ח, השאלה אם אתמון לשלם מחיר כזה.

אם אתה צריך דיזל בגלל קילומטרג' גבוה, בקרוב יגיע C4 פיקאסו דיזל החדש בסביבות אותו מחיר או שאפילו תבדוק גם את הפריוס פלוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...