Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה נקיון וסדר וזה מה שמצאתי- שימו לב גם למכוניות ה"מודרניות" מסביב, שחלקן כבר מתקרב לאספנות (קליק על תמונה יביא אתכם לגירסה מוגדלת שלה):

img381.jpg

img382.jpg

img383.jpg

img384.jpg

img385.jpg

img386.jpg

img387.jpg

img388.jpg

img390.jpg

img389.jpg

img391.jpg

נדמה לי שהתמונות הבאות הן ממפגש אחר, אבל הכל אותה תקופה:

img392.jpg

img393.jpg

img394.jpg

img396.jpg

img395.jpg

פורסם

וואו, חתיכת נוסטלגיה !, תודה יוחאי.

התמונות צולמו בשנת 94' לערך, אז מסעדת נרגילה פינתה מקומה לוורד הצלע.

חלק גדול מהמכוניות עדיין איתנו - הת'נדרבירד של יגאל, הרובר של זאב, הטרנס אם של צבי ועוד.

היה יופי של מפגש (לנו) ואסון לשכנים..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החיפושית הלבנה עוד קיימת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
וואו, חתיכת נוסטלגיה !, תודה יוחאי.

התמונות צולמו בשנת 94' לערך, אז מסעדת נרגילה פינתה מקומה לוורד הצלע.

חלק גדול מהמכוניות עדיין איתנו - הת'נדרבירד של יגאל, הרובר של זאב, הטרנס אם של צבי ועוד.

היה יופי של מפגש (לנו) ואסון לשכנים..

בכיף, אם אמצא עוד תמונות אביא לפה שוב.

מי שבאמת הייתי רוצה לדעת את גורלה, זו האלפא ספיידר דואטו היפיפיה.

פורסם (נערך)

הטנדרברד של יגאל,הספיידר של רוני,השברולט שבבעלות נחום היום,בקרתי שם פעם אחת בלי הלארק זו היתה תקופה שהייתי חבר חדש יחסית,הפיירברד עוד קיימת לדעתי ההארלד הפתוחה לפני הרכב של מוגרבי היגואר האדומה אז נצבעה לכחול בהמשך, שייכת לבחור ירושלמי,המוריס הכחולה היתה שייכת לגיסיס אם איני טועה

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם

יוחאי, תודה על התמונות.

ממש "מפגש הטריומף"...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אתה כמובן צודק.

ההראלד היתה מכונית האספנות הפתוחה הזולה ביותר, וזאת בנוסף לפשטות מכאנית ולזמינות חלפים אין סופית, שהגיעו מכרמל דוכס שהיו זרוקות בהמוניהן.

המפגש היה שונה מאד מהמקובל היום; לא היו השקות, קבלות פנים ובנוסף לא היה... אינטרנט.

חבר חדש היה מרגיש די "אבוד"..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

יופי של תמונות.

שאלה : מה הרכב האדום שחונה לפני הטריומף השחורה? לפני שנים רבות ראיתי רכב דומה[אולי] באזור התחנה המרכזית בת"א.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני משער שהתשובה לשאלה הקשה יותר היא זו: VW SP2

1974_Volkswagen_SP2_For_Sale_Rear_resize.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה כמובן צודק.

ההראלד היתה מכונית האספנות הפתוחה הזולה ביותר, וזאת בנוסף לפשטות מכאנית ולזמינות חלפים אין סופית, שהגיעו מכרמל דוכס שהיו זרוקות בהמוניהן.

המפגש היה שונה מאד מהמקובל היום; לא היו השקות, קבלות פנים ובנוסף לא היה... אינטרנט.

חבר חדש היה מרגיש די "אבוד"..

גם יבוא לא היה .....

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
אני משער שהתשובה לשאלה הקשה יותר היא זו: VW SP2

[ATTACH=CONFIG]370052[/ATTACH][/QUOT

צודק, כעת אני גם נזכר שכבר התעניינתי בהזדמנות אחרת בדגם הזה ומישהו ענה לי[או מצאתי בעצמי] אך שכחתי.

כיף לי שאפשר ללמוד שוב ושוב אותם דברים מחדש, להנות שוב ושוב מספרים וסרטים בהפרש של שנים ספורות וכדומה. הוכחה לתכנון אלוהי מצויין.

תודה.

פורסם

אני חייב לציין שחוץ מהמכוניות ברקע שמסגירות את התקופה התמונות איכותיות ממש ונראה כאילו צולמו לפני כמה ימים ולא לפני 20 שנה..

הן עברו עריכה כלשהי או שהמצלמה שאיתה הן צולמו איכותית ממש?

בלי שום קשר תמונות מדהימות, תודה על השיתוף ^_^

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
אני חייב לציין שחוץ מהמכוניות ברקע שמסגירות את התקופה התמונות איכותיות ממש ונראה כאילו צולמו לפני כמה ימים ולא לפני 20 שנה..

הן עברו עריכה כלשהי או שהמצלמה שאיתה הן צולמו איכותית ממש?

בלי שום קשר תמונות מדהימות, תודה על השיתוף ^_^

דווקא במקרה זה, סרקתי את התמונות עצמן ולא את הנגטיבים, מה שבדרך כלל אני עושה- הנגטיבים נעלמו מזמן...

חוץ מזה? תיקון צבעים קל בפוטושופ, וזהו.

• תוכן חדש...