Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי האוריס מובילה על שאר האופציות אבל אני הייתי שוקל לבדוק את הסובארו אימפרזה האצ'בק בערך בסכום עדיפה על השאר!

לגבי מיצובישי אני מניח שהתכוונת לאנטראג', תריץ פה חיפוש ותראה ביקורות קשים על הרכב.

הקוריאניות לדעתי עדין לא ברמה יפנית ולכן קודם אימפרזה ואם לא אז קח את האוריס

פורסם
לטעמי האוריס מובילה על שאר האופציות אבל אני הייתי שוקל לבדוק את הסובארו אימפרזה האצ'בק בערך בסכום עדיפה על השאר!

לגבי מיצובישי אני מניח שהתכוונת לאנטראג', תריץ פה חיפוש ותראה ביקורות קשים על הרכב.

תודה רבה,

למה האוריס עדיפה? היא הרבה יותר אפרורית מבחינת אבזור ביצועים ונוחות מהI30 המקבילה

מה לגבי מאזדה 3 האצ'בק?

פורסם

תודה רבה,

למה האוריס עדיפה? היא הרבה יותר אפרורית מבחינת אבזור ביצועים ונוחות מהI30 המקבילה

לא מצאתי חיה כזאת אימפרזה האצ'בק גם לא באתר שלהם

מה לגבי מאזדה 3 האצ'בק?

פורסם

רוב המשפחתיות הקומפקטיות לא נכנסות לתקציב שלך אלא אם מדובר ברכבים מליסינג יד ראשונה עם 0 ק"מ.

אם מדובר ברכב לשימוש ליחיד או זוג והנסיעה היא בעיקר בעיר אז סופר מיני כמו טויוטה יאריס, יונדאי I20 או סוזוקי סוויפט יתאימו.

אם מדובר ברכב למשפחה או ברכב שנוסע בעיקר מחוץ לעיר אז עדיף לרכוש משפחתית קומפקטיות גדולה וחזקה יותר. אני לא מוצא שום יתרון לאוריס על פני יונדאי I30 ובטח שלא על קיה סיד שלדעתי צריכה להיות הבחירה כשמדובר במשפחתית קומפקטית אסיאתית.

אפשר לבדוק את סוזוקי קרוסאובר שמעט זול מהשאר כחדש מהיבואן.

המאזדה 3 החדשה היא קצת פרווה בדגם ה-1.5 ולסיד יחידת כוח עדיפה משמעותית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...