Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי GT

kobimz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ניתן למצוא רק יוקוהומה ו GT וכרגע אין יוקוהומה במלאי ":תגובה: ,ממה שבדקתי, במרכז -בראשון לציון ,באור-יהודה ובעוד מקומות יש ,אלא ,שכמובן בגודל הזה מחיר הצמיג יוקוהמה עולה בהרבה על ה-gt הסיני.

אתה לא ציינת מאיזה איזור אתה בארץ.

לגבי ה-gt אין לי די המלצות חיוביות מאלו שניסו אותו .

פורסם

http://www.discounttire.com/storeReviews/ReadReviews?rbqs.rd=16&rbqs.cs=225&rbqs.ra=tires%2Fgt_radial%2Fhome.do&rbqs.pc=12422&drb.brand=Gt_radial&drb.productCode=12422&drb.region=INUINT&rbqs.ar=60

עיקר הביקורת על ה Champiro VP1 היא לגבי רעש, בלאי, ואחיזה בשלג.

מכיוון שהצמיג עולה 50% ממחירו של צמיג מתחרה אתה יכול להחליף אותו כל שנתיים, ועדיין העלות תהיה זולה יותר.

בסופו של יום זו החלטה צרכנית. אם אופי הנהיגה שלך הוא מנהלתי ואתה לא מחפש צמיג ספורטיבי, אני לא מוצא פגם בדגם הזה רק עקב העובדה שהוא מיוצר בסין.

אני מניח שבמבחן השוואתי, ביצועי הצמיג יהיו נמוכים יותר , אבל you get what you pay for.

אגב, ראיתי שניתן לרכוש את הצמיג ב-324 ש"ח ברשת צמיגים מתחרה.

פורסם

סבבה תודה רבה

בסופו של דבר כמו שחשבתי

אין משהו מוכח שאומר שהם צמיגים לא טובים או פחות טובים בהרבה מכל שאר הצמיגים היקרים

תודה

פורסם

אתה תדע את ההבדלים בין הצמיגים כאשר חס וחלילה תאלץ לבלום בלימה פתאומית, או כאשר לא תשים לב ותיכנס לפניה מהר מדי.

כבר חוויתי את ההבדלים על בשרי, ממליץ לך לא לחסוך על צמיגים.

פורסם

קובי אתה לא רוצה לקחת את האשם שדרסת ילד שהתפרץ לכביש, שהילדים שלך נהרגו איתך ברכב כי לא הצלחת לבלום כשמשאית בלמה בחוזקה לפניך, אתה לא רוצה לאכול את עצמך בחיים כי בסיבוב לאמא עם העגלה ירוק ולך ירוק והעפת אותם באוויר, בגלל צמיג של ארבעה שקלים.

במחירים של הצמיג הזה עוד 150 שקלים לארבעה ואתה כבר ברמה אחרת של צמיגים מיצרן אמיתי וידוע כמו מישלין, גוד יאר, קונטיננטל, יוקוהמה, טויו,דנלופ, קלבר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
קובי אתה לא רוצה לקחת את האשם שדרסת ילד שהתפרץ לכביש, שהילדים שלך נהרגו איתך ברכב כי לא הצלחת לבלום כשמשאית בלמה בחוזקה לפניך, אתה לא רוצה לאכול את עצמך בחיים כי בסיבוב לאמא עם העגלה ירוק ולך ירוק והעפת אותם באוויר, בגלל צמיג של ארבעה שקלים.

במחירים של הצמיג הזה עוד 150 שקלים לארבעה ואתה כבר ברמה אחרת של צמיגים מיצרן אמיתי וידוע כמו מישלין, גוד יאר, קונטיננטל, יוקוהמה, טויו,דנלופ, קלבר.

חברים תודה על התשובות

אבל אני מחפש ביקורות או השוואות שצמיגים כמו שרשמת עוצרים יותר טוב

אין לי בעיה של כסף ואני לא חוסך אבל אם כבר שאלת זה לא עוד 150 שקל לצמיג אלה עוד 350 שקל אבל שוב זה לא הסיבה

אני אישית לא מצאתי דברים רעים על הצמיג מלבד כמה חברה כאן שפסלו את הצמיג רק כי הוא סיני

בכל מותג יש ליינים טובים יותר וגרועים

לכן אני שואל שוב!

האם מה שאתם רושמים אתם בדקתם וחקרתם לעומק או פסלתם כי זה סיני וזול

פורסם

אני יכול לשתף שעל הרכב שלי היו מורכבים שניים כאלה חדשים יחסית מקדימה, לפני חודשיים הוחלפו בגודייר אקסלנס ויש הבדל גדול גם ברעש, גם באחיזה במהירות גבוהה וגם בנוחות.

• תוכן חדש...