Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

c4 1.6 turbo excutive או mazda 3 2.0 spirit?

adel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב על רכב חדש, ראיתי לפני יומיים את המזדה 3 החדשה ואת המפרט המרשים שלה, אך אני עדיין מתלבט בינה לבין ה C4 ברמה הגבוהה של אבזור ומנוע הטורבו. יש לציין שאני נוהג עכשיו על C5 2002, וממש טוב לי איתה. השאלה איך המרווח הפנימי של ה C4 בהשוואה עם C5 ועם המזדה 3?

מה עם הגיר של הC4 שהוא רובוטי?

יש שמועות על בעיות במנוע הטורבו, האם זה דברים מהותיים או חבלי לידה שתוקנו עם השנים מאז 2011?

אני חובב גאדג'טים, ב 3 יש מלא שכלולים שאפילו ב C4 ו C5 אין אותם!

מה עם ירידת ערך של שתיהן

נוחות ושקט בתא הנוסעים?

ומה עם האמינות של ה C4 החדשות, האם עדיין צריך לבקר הרבה במוסך לדברים מעצבנים של חשמל ו...ו...?!

ושאלה אחרונה, ב C4 יש אפשרות לליסנג פרטי דרך ILEASE, במזדה קיים דבר כזה בכלל או בחברות ליסינג אפשר להזמין דגם SPIRIT??

פורסם

הגיר הרובוטי של ה-C4 מאוד לא נעים לשימוש, מנדנד ומעביר הילוכים בגסות, בצע נסיעת מבחן ארוכה כמה שיותר אם אתה חושב לרכוש רכב כזה.

המאזדה נשמעת חבילה לא רעה על הנייר אבל לפי המבחנים היא דיי צפופה לעומת המתחרות.

בדקת את האוקטביה החדשה?

פורסם

אם אתה חושש מהגיר של ה C4 ועדיין מלא חיבה לקונצרן, תשקול לקחת את אחותה החורגת: 308 החדשה (מתיחת פנים).אותם חלקים כמו ב C4 אבל מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים.

זה לא C5 , אבל זה דיי קרוב בתחושה.

אם אתה אוהב מרכב נוקשה יותר - אז קח מאזדה. בחברות ליסינג הכל שאלה של כסף ולכן אני מאמין שתמורת הסכום המתאים הם ישכירו לך גם מאזדה מחוזקת.

פורסם

הגיר הרובוטי של הסיטרואן אכן שונה מכל דבר אחר. אפשר להתרגל ואפילו ליהנות.

היא חסכונית בדלק - 14 ק"מ לליטר, אבל יודעת 'לתת גז', מאובזרת ומאוד כיפית.

היא לא מרווחת כמו ה c5.

חובה חובה נסיעת מבחן!

לדעתי המחיר שלה קצת גבוה ביחס לחלופות, במיוחד כשרמות האבזור רק מתקדמות עם הזמן.

אני רכשתי את שלי יד 1 עם 0 ק"מ וזה היה חסכון אדיר. לא הייתי משלם עליה מחירון במיוחד בגלל התדמית הבעייתית של הגיר.

פורסם

עם כל האהבה שלי לסיטרואן ה3 עם מנוע 2 ליטר היא המכונית הטובה בין ה2, אך בכל הקשור למרווח צפויה לך בעיה רצינית!

אם הנהג ברכב מעל 1.80 אין סיכוי שמבוגר [קטן ככל שיהיה] יוכל להכנס למושב האחורי,מבחינתי זה הופך את הרכב ללא רלוונטי :wink:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

בינתיים אני נוסע על C5 2002, שהיא ממש מרווחת ונוחה למרות הגיל שלה. האם המושבים של ה C4 מרווחים כמו ה C5 ונוחים. איך הבידוד רעשים שלה?

אוקטביה אני לא אוהב, היא לא עושה לי חשק לנהוג!

המזדה 3 מאובזרת אפילו יותר מה C4, אך יש לה כמה דפקטים מוזרים, כמו שאין מקום לאחסון בדלתות חוץ מלבקבוק שתיה קטן! יש רק לאחסן ליד הבלם יד וגם קטן! שקע 12V יש רק בתוך התא ליד בלם היד, כך שאם צריך להטעין טלפון צריך להחביא בתא או שהכבל יפריע לסגירת המשענת (שלא מתכוונת בשום צורה).

איך אפשר להגיע לעסקה של יד 1 עם 0 ק"מ במחיר מוזל? האם זה רק בלובנסקי? האם זה רק בסוף שנה?

יש לאשתי פוקוס 2008, כאשר שמים את הסל קל של הילד במושב האחורי, אי אפשר כמעט לשבת מקדימה! לעומת זה ב C5 יש הרבה מקום! אני לא יודע איך המצב יהיה ב 3, האם ב C4 המצב יותר מרווח ממזדה 3?

ושאלה חשובה, מה עם המנוע 1.6 טורבו שלה, שמעתי שהוא לא הכי אמין וישנם בעיות של טורבו וטיימינג! האם זה היה רק בהתחלה ב 2011 או שזה כרוני?

פורסם

לא מכיר את ה al4. תחשוב טוב אם מקומות האחסון לבקבוקים זה מה שחשוב לך, זה נכון שב c4 יש תא מקורר בגובה ליטר וחצי ושקעים של 220v, אבל אתה לא משתמש בהם כל יום כל היום.

עסקה יד 1 0 ק"מ - פשוט תתקשר אליהם או שתגיע ותגיד להם שזה מה שאתה מחפש. לא בטוח שיהיה להם במלאי אבל מהניסיון שלי סוכני המכירות יעשו מאמץ לחפש ויתקשרו אליך כשיהיה משהו

• תוכן חדש...