Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא מספר קבוע כי יש גודל משתנה לדלתות.

אבל אשמח לקבל הערכה גסה לכמה מטר רבוע (או SQFT), צריך בשביל איטום של שתי דלתות ברכב סטנדרטי.

האיטום הינו 2 שכבות.

כמו כן מישהו מכיר מוצרים של MurderMat?

פורסם

לפי הערכה גסה,לי יצאה שכבה אחת על דלת משהו כמו 75X50 ,תעשה חשבות כמה שכבות אתה צריך ..

אתה יכול לקחת מטר ,לרדת לרכב שלך ולמדוד פלוס/מינוס...

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות בידוד מלא בדלתות - שכבה מלאה על דופן חיצוני, שכבה מלאה על דופן פנימית ושכבה מלאה על גב הדיפון

ברכב שלי, שהוא רכב גדול - הלך חצי באלק על כל דלת דהיינו 18SQFT

אם אתה רוצה לעשות שתי שכבות כאלו אתה הולך להוציא באלק שלם על כל דלת!

ועם הנסיון שיש לי היום אני אומר לך ללא בושה - זה טמטום! כוסות רוח למת!

כיסוי של 70 עד 90 אחוז משטח כל דופן והדיפון בדלתות הקדמיות, שכבה אחת - צריך להיות מספק בהחלט - כל המטרה של החומר הזה היא להוריד את רזוננס הפח, מעבר לזה אתה צריך להתמקד בבידוד רעשים וזה בכלל ע"י שימוש בחומרים אחרים.

תעבור באמת על השרשור שלי שהועלה כאן ע"י חבר הפורום מפיסטו - יש שם המון מידע מאוד מועיל - שאולי לא יחסוך לך עלויות אבל ישפר את יעילות הבידוד שלך פי כמה מאשר פשוט לזרוק המון כסף על כמות לא נחוצה של יריעות בוטילן.

אם אתה רוצה לדעת יותר, היה כאן חבר פורום שתקף אותי על כך שאני מפיץ את ה"תורה" שלי כעובדה אחת ויחידה אבל זה לא אני שעושה זאת אלא היצרנים עצמם של חומרי הבידוד האלו.

בחלק מההדגמות שראיתי בכלל דיברו על כך שאין צורך לכסות יותר מ25% של שטח מטופל ואני חושב שגם העליתי שם את הסרטון הזה.

מנסיון של המון קריאה בפורומים מחו"ל - הרבה חברי פורום, מתחרים, עברו לעבוד בשיטה הזו וכבר רואים יותר ויותר התקנות כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...