Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי טסלה בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב!

זמן החלפת הרכב שלי מתקרב,(סקודה סופרב -> וולו S60 T5 -> טסלה(?)) ועדיין אני לא רואה את טסלה בארץ.

המתנתי בסבלנות כבר 6 חודשים מאז השרשור האחרון בנושא, ואין חדש. :roll:

אני מאוד מרוצה מהרכב שלי וחשבתי להחליף לאותו רכב עד שנתקלתי בידיעה על הטסלה שבדרך לארץ.

המחיר קצת יקר יותר אבל חוסך לי 30,000 ש"ח בשנה דלק (מנוע טורבו + רגל כבדה).

עד מתי נמתין.....? :shock:

מישהו יודע? שמע? קרא? מתי יגיע?

תודה למשיבים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב, מכיוון שאם אתה מנסה להזמין טסלה בארה"ב המסירה היא אי שם ב-2015. (מראה על עודף ביקוש היסטרי)

בכל מקרה לפי המחיר הבסיסי בחו"ל המחיר בארץ יתחיל באיזור ה-400000 ש"ח במקרה הטוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטסלה זה רכב מאוד מעניין. מקווה לראות כמה שיותר רכבים כאלו בארץ :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יש רנו חשמלית במחירי מבצע ביד2

טסלה ושאר הרכבים החשמליים נמכרים בזכות הטבות מס, לנו אין את ההטבות שיש בקליפורניה וקשה למכור רכבים חשמליים.

אם אגסי היא מדבר איתי הייתי מסביר לו את הטעות שלו והוא לא היה גורם לכאלה הפסדים

אייל

פורסם

בדיוק ביררתי, אני מנסה לארגן לי נסיעת מבחן על ה-S (נמצא בקליפורניה). אם אני אצליח לארגן את זה לימים הקרובים לפני שאני חוזר - אני אדווח.

יש משהו ספציפי שמעניין אתכם לבדוק ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

Tesla Model S drivers claim first cross-country trip on Supercharger power

supercharger.jpg

אב ובתו מארה"ב השלימו נסיעה מחוף לחוף (ניו יורק - לוס אנג'לס). הם הצליחו במשימה בזכות רשת נקודות הטעינה של חברת טסלה אשר נפרשה ברחבי ארה"ב.

Supercharger: The fastest charging station on the plant

רשת הטעינה הסופר מהירה של טסלה מאפשרת להטעין את סוללות הרכב למחצית הקיבולת שלהם תוך דקות ובכך מאפשרת נסיעות בינעירוניות ארוכות.

לקרוא ולקנא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

השאלה הגדולה לגבי הגעת טסלה לארץ זה האם חבילת השירות תגיע גם היא או שמא זו תתקע מחוץ לגבולות המדינה ובארץ יקבלו "מוצר שונה".

כל הקטע סביב טסלה זה שיש לה חבילת שירות מהפכנית- כמה שנות אחריות מפגוש לפגוש בהם מכניסים את הרכב לטיפול שנתי בו מוחלף בו כל חלק בלוי (כולל בלמים וצמיגים!!!!) ללא עלות.

בגמר האחריות ממשיך אותו קונספט בדיוק רק בתשלום (פה בהונג קונג כ-4000 שקלים לאותו טיפול).

זה ביחד עם טווח הנסיעה הגדול מהווים את פריצת הדרך של טסלה כי כמכונית היא טובה בסה"כ אבל לא מציגה את אותן איכויות של המתחרות.

מעבר לזה, זו לא מכונית שמתאימה לכל אחד, בטח לא לחורך האספלט המצוי שמחפש גם סאונד בנסיעה, לי אישית היא הרגישה מוזר, היא כמו רכב ספורט חזק ששמו על MUTE....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...