Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו קניות בסכום שקרוב ל10 אלף שקלים באנגליה(בשמים ומשחקי מחשב לפי הפירוט קנייה).

ישראכרט אומרים שזה יכול לקחת עד 47 ימי עסקים כל הבירור והזיכוי!

קרה למישהו פעם?

פורסם

פעמים יצא שהשתמשו במספר כרטיס האשראי שלי. בכל פעם קבלתי את הכסף במיידי חזרה, כאשר נאמר שהזיכוי הוא על תנאי ובמידה ואמצא כלא צודק ייגבו ממני שוב את הכסף.

בטח שלא המתנתי 47 ימי עסקים שזה פק**ג יותר מחודשיים.

פורסם

בטח שלא המתנתי 47 ימי עסקים שזה פק**ג יותר מחודשיים.

זה 1.75 חודשים :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לאבא שלי נגנב כרטיס CAL בסניף הדואר,נעשו איתו קניות על סה''כ 5000 וברגע שעלינו על זה חברת CAL פתחה בחקירה מול דואר ישראל כי אחד העובדים מסר את הכרטיס ללא הצגת תעודה של אבא שלי.

זה לקח מעל חודשיים אבל כל הכסף הוחזר,למיטב הבנתי גם פוטרו כמה מהעובדים של הסניף הספציפי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם לי חגגו בחודש האחרון על הכרטיס. קנו ב 3300 דולר. 2 חנויות באנגליה, חנות אחת בארה"ב. קיבלתי את הכסף חזרה 3 ימים אחרי שהגשתי הכחשה.

פורסם

קרה לי לראשונה לפני מספר ימים, אחרי עשרות שנות שימוש בכרטיס אשראי.

מתקשרים מחברת כרטיסי האשראי לשאול בנוגע לשתי רכישות לא גדולות במיוחד, מתוך הבליל האינסופי של הקניות על הכרטיס, הם הצליחו לדוג בזמן אמת שתי רכישת קטנות ושולית.

הייתי בשוק מהיכולת שלהם לזהות גניבה.

הכרטיס בוטל מיידית, וכך גם הקניות שלא ביצעתי ושלא אושרו.

לא נעים - לא נורא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קרה לי גם בפעם הראשונה לפני שבועיים. באופן מחשיד אחרי תשלום בכרטיס ויזה ללינקדין. קיבלתי מייל מויזה כאל לחזור אליהם.

אמרו שניסו לחייב שתי עסקאות אחת בערך של 7000 שקל והשניה בערך של 4000 שקל בנורבגיה ושהם זיהו את זה ולא אישרו את החיוב. במהלך השיחה הודיעו שמבטלים לי את הכרטיס ושולחים לי כרטיס חדש.

פורסם

אוקיי ישראכרט העבירו לי זיכוי בדולרים של רוב הסכום.

איך אני מפסיד כמה שפחות מהמרה של הדולרים האלה(הבנק רוצה להמיר את זה ב3.45 שאת הקנייה הוא חייב אותי ב3.52!)

• תוכן חדש...