Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע על פולו 2001 עם כריות אויר)comfortline).

בגלל הכריות אויר במושבים הבנתי שיש בעיה בטיחותית לשים כיסויי מושבים…

יש פיתרון לעניין הזה? בין היתר, הספוגים בכיסא שקעו גם הם ואני רוצה לעשות כיס לכיסויים ולמלא את זה בספוג קשיח. .

מישהו נתקל בבעיית הכיסויים? יש לזה פיתרון?

אפשר לחתוך את הכיסוי במקום הבעייתי וככה לפתור את הבעיה?

כל רעיון יתקבל בברכה…

פורסם

בטופ קאר יש להם כיסויים שמתאימים לכריות אוויר -במיוחד גופיות מאוד יפות. (רכשתי זוג)

מעבר לזה הם מכינים לפי הזמנה. (התאמה מלאה גם לכריות אוויר)

פורסם

קודם כל תודה.

אני אתקשר אליהם מחר לעוד פרטים...

אבל אני גם מניח שסט כזה מותאם למצב הזה בטח יוצא די יקר.

אז אני שואל שוב, אם אקנה סט רגיל ואחתוך אותו ואתפור את זה שיצא בצורה יפה לעין, עדיין הבטיחות נפגעת?

בכלל, לאן הכריות שבצד המושב נפתחות ועל מה הן נועדו להגן? על פגיעת ראש מהקורה?

פורסם
קודם כל תודה.

...

בכלל, לאן הכריות שבצד המושב נפתחות ועל מה הן נועדו להגן? על פגיעת ראש מהקורה?

תראה את הוידאו הזה עד הסוף ותבין:

לגבי גזירת פתחים בכיסוים מלאים... אם רואים בבירור מהו החלק שנפתח בשביל לאפשר לכרית האוויר להפתח, אז אין שום בעיה לגזור ולהתאים כיסוים רגילים. שים לב, אסור ששום חלק של הכיסוי יכסה את פתח הכרית. תקח מקדם ביטחון גם על תזוזות קטנות של הכיסוי על המושב במהלך השימוש.

אני עשיתי בדיוק את זה במגאן שהייתה לי, אך למזלי לא יצא לי לבחון את פעולות כריות האוויר :).

פורסם

אסור להשתמש הכיסויים האלה גם אם המקום שמכסה את כרית האוויר ועוד כמה סנטימטרים לא מכוסה? מה הסיבה? יש לך מקור רשמי לעניין הזה כי אם זה ככה אני אאלץ לוותר על הכיסוי ואשים גופיה על הכיסאות…

בנוגע לכסף, אני מעדיף שלא להוציא יותר מ300 אחרי התאמה לכיסאות אבל מה שראיתי עד עכשיו לא יורד מ400 ובגלל זה אני מעדיף להכין את זה לבד…

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה אבל בסרטון רואים שהכרית ממוקמת במשקוף ולא במושב.

גם אני ראיתי את זה…

(לא שזה שינה משהו עבורי)

פורסם

תסתכל במבחן האחרון, ב-1:14, אני מאמין שרואים את כרית האויר שבמושב נפתחת. רואים אותה רק לרגע לפני שהאבק מכסה את כל האזור הזה.

דנידין, אשמח לשמוע למה אסור להשתמש בכיסוים כאלו. רצוי עם סימוכין כלשהו.

• תוכן חדש...