Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר מזגן לקיה ריו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשיתי קצת חיפוש וראיתי שכנראה באמת יש סתם פילטר רגיל באוטו שלי, ולא משהו עם פחם. גם ראיתי איך נראה אחד עם פחם, והוא נראה הרבה פחות מלוכלך ממה ששלי נראה. גם לפי המחירים, להזמין מקורי יחד עם משלוח עולה לי יותר מתחליפי פה במוסך מורשה. בהנחה שהתחליפי הוא לא זבל גמור, עדיף לי לקנות תחליפי ולהחליף לבד כשצריך. אני אתקשר לשירות הלקוחות ואשאל אותם מחר כדיי לוודא שבאמת יש אצלי פיטלר רגיל.

גם אני חושב שהפילטר הוא רגיל אז עדכון אתנו בתשובה שתקבל

פורסם

התקשרתי לשירות ואמרו לי שיש פילטר פחם פעיל במקורי...

אפשר לינק לאיביי? אני מצאתי רק בלי משלוח לישראל. :-(

אני אזמין אחד חליפי או מקורי אם המחיר מספיק טוב כשהתחליפי ששמו לי ישבוק חיים.

פורסם
התקשרתי לשירות ואמרו לי שיש פילטר פחם פעיל במקורי...

אפשר לינק לאיביי? אני מצאתי רק בלי משלוח לישראל. :-(

אני אזמין אחד חליפי או מקורי אם המחיר מספיק טוב כשהתחליפי ששמו לי ישבוק חיים.

אני לא יכול לשלוח בינתיים הודעות פרטיות, אז חפש מס' פריט 971332E210 באתר koraps. זה החלק שהזמנתי

פורסם
אני לא יכול לשלוח בינתיים הודעות פרטיות, אז חפש מס' פריט 971332E210 באתר koraps. זה החלק שהזמנתי

זה פילטר מקורי של קיה, זה בטוח... ובכלל כתוב דגם טוסון (יונדאי? אולי) אבל לא בטוח שזה מקורי של קיה ריו.

אבל חיפשתי את המק"ט ומצאתי את זה: http://www.kiapartsoverstock.com/p/Kia_2012_Rio/FILTER---AIR/7196081/971332E210.html

ופה באמת כתוב שזה המקורי של קיה ריו 2012. אז אתה צודק לגמרי. אז איך יכול להיות שבשירות אמרו לי שזה פחם פעיל במקור? אולי המקורי של ישראל שונה? :?

פורסם
אז אפור זה אומר שהפילטר עבד ולא ממש אומר שהוא סיים את חייו

כעקרון ספיקת האויר מעידה על מצב הפילטר בצורה הטובה ביותר

בהחלט ספיקת האוויר היוצאת מפתחי מיזוג האוויר יכולה לרמוז על מצב הפילטר. אתה בתור מכונאי רכב אין אפשרות על סמך 'הרגשה' מהי כמות האוויר היוצאת מפתחי האיוורור במידה והפילטר מלוכלך או סתום ב-20 אחוז משטח הסינון או 50 אחוז משטח הסינון אלא אם אתה מודד את ספיקת האוויר בעזרת ציוד מתאים גם אז זה לא יעזור הרבה מכיוון שרוב ייצרני הרכב לא מפרסמים מהי ספיקת האוויר מפתחי המיזוג.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...