Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אני בעלים גאה של רנו מגאן קופה 2001 גיר ידני , בזמן האחרון צצה לי בעיה . כאשר אני מנסה להגניס להילוך ראשון(קלאץ לא הבעיה אני לוחץ עד הסוף ) אני מרגיש שהו ניכנס קשה ואני צריך להפעיל כח . אך לפעמים ההילוך נכנס ללא שום בעיה , הבעיה היא אך ורק בהילוך ראשון - השאר נותנים עבודה חלק .

אשמח לשמוע ממישהו שמבין ויודע על הבעיה , תודה.

פורסם

גם אני חשבתי שאולי זה בגלל שמן גיר , או משהו . החלפתי אותו באיכותי וחד . אך ללא שינוי , הבעיה קורת הרבה על קר , אך גם על חם היא חוזרת על עצמה בתדירות נמוכה יותר (??)

פורסם

זה שאתה לוחץ על הקלאץ עד הסוף זה יפה,אבל אם הוא לא מפריד גם אם תלחץ את הפדל דרך הרצפה הוא לא יפריד.

בנסיעה הקלאץ לא מחליק? שאתה מנסה להכניס לרוורס אין קושי?

פורסם

אני לא נתקח בקושי בהילוכים אחרים , גם לא ברוורס . אבל לפעמים הרוורס נותן חריקה קטנה כזאת (כאילו שהקלאץ לא עד הסוף ) , ובדרך כלל כשזה קורה אני חוזר שוב על הפעולה והכל מסתדר.

שאר ההילוכים נכנסים ועוברים חלק .

פורסם
שלום .

אני בעלים גאה של רנו מגאן קופה 2001 גיר ידני , בזמן האחרון צצה לי בעיה . כאשר אני מנסה להגניס להילוך ראשון(קלאץ לא הבעיה אני לוחץ עד הסוף ) אני מרגיש שהו ניכנס קשה ואני צריך להפעיל כח . אך לפעמים ההילוך נכנס ללא שום בעיה , הבעיה היא אך ורק בהילוך ראשון - השאר נותנים עבודה חלק .

אשמח לשמוע ממישהו שמבין ויודע על הבעיה , תודה.

בצע את הבדיקה הבאה

מתי שנכנס קשה אל תרפה מדוושת המצמד ונסה לשלב הילוך אחר נניח שני האם תקין ?

פורסם

קשה לי להאמין שהבעיה היא בקלאצ' וניראה לי יותר בכיוון של הסינכרונים בגיר. הייתי מתחיל בהחלפה של שמן הגיר ויש סיכוי טוב שההילוכים ייכנסו הרבה יותר חלק כולל הראשון והרוורס. מעבר לכך כדאי גם לבדוק את הבוקסות/תותבים של מוטות ההילוכים.

פורסם

נסה לשלב להילוך שלישי ,כשאתה בשלישי ישר שלב לראשון,נסה בעיקר על קר .

אני חושב שזו בעיה בסנכרון,רכב ספורט גם עבר בדרך כלל חיים קשים וסל"ד גבוה על הילוך ראשון או שני לדוגמא -"גומר אותם",אז אם עשו עם הרכב הרבה יציאות מהמקום זה הסיבה.

Miata ND2

פורסם

נדיר מאוד שסינכרון של הילוך ראשון לא תקין אבל זה לא בלתי אפשרי

מה שבטוח שמשיכות הילוך לא גורמים לזה או יציאה חזקה מהמקום

פורסם

לפני שאתה משלב להילוך ראשון, שלב להילוך שני דווקא ואז לראשון. חזור לדווח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מהניסויים שערכתי , כשאני מרגיש שההילוך הראשון נכנס קשה , אז אני משלב שני ואז מחזיר ישר לראשון - ויש לי הרגשה שניכנס יותר טוב . דווקא בסופש האחרון הייה יחסית בסדר ונכנס חלק יותר .

• תוכן חדש...