Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו הצגה בערוץ הילדים,אבל אני אסביר,יש לי פיאט פונטו 2003,כשאני על הילוך 1,2 ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז האוטו מקפץ כמו קירטוע קטן כזה,על הילוכים גבוהים יותר זה לא קורה,מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה'?

תודה לכם,תותחים.

פורסם
נשמע כמו הצגה בערוץ הילדים,אבל אני אסביר,יש לי פיאט פונטו 2003,כשאני על הילוך 1,2 ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז האוטו מקפץ כמו קירטוע קטן כזה,על הילוכים גבוהים יותר זה לא קורה,מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה'?

תודה לכם,תותחים.

קפיצות זה כיף, בדוק תושבות מנוע.

פורסם
נשמע רע,אקח לבדיקה בכל מקרה,תודה.

אצלי ביונדאי אפשר להחליף 2 מתוך בלי ליפט,

לגבי פונטו אני חסר עצות, אך אני יכול לומר לך שחסכתי קרוב ל800 שח על עבודה + חלפים מקוריים בכך שהחלפתי את שתיהם לבד.

פורסם
אצלי ביונדאי אפשר להחליף 2 מתוך בלי ליפט,

לגבי פונטו אני חסר עצות, אך אני יכול לומר לך שחסכתי קרוב ל800 שח על עבודה + חלפים מקוריים בכך שהחלפתי את שתיהם לבד.

כמה עולה הכל? נגיד וצריך להחליף את כל התושבות

פורסם

תודה לכם,תותחים.

זה קורה תמיד או רק כשהאוטו קר?

פורסם
כמה עולה הכל? נגיד וצריך להחליף את כל התושבות

אין לי שמץ לגבי הפונט, אך כדאי לבדוק תחילה את מצבם של התושבות.

היתכן והבעיה נובעת גם מדבר אחר.

פורסם
זה קורה תמיד או רק כשהאוטו קר?

קורה גם כשהאוטו קר,חייב לציין שאתמול נסעתי וזה לא קרה כמעט,אבל זה קיים.

מה זה עוד יכול להיות חוץ מתושבת?

פורסם

קלאצ' דפוק.

בכל מקרה יש משהו שחוק שם. תיכנס למוסך שמבין עניין, רצוי מוסך מורשה שעבד עם כמה אלפי פונטו והם יגידו לך על המקום מה זה. אתה תחליט אח"כ אם אתה רוצה לטפל שם או לא.

פורסם
קלאצ' דפוק.

בכל מקרה יש משהו שחוק שם. תיכנס למוסך שמבין עניין, רצוי מוסך מורשה שעבד עם כמה אלפי פונטו והם יגידו לך על המקום מה זה. אתה תחליט אח"כ אם אתה רוצה לטפל שם או לא.

רק אל תשכח שאבחון הבעיה יעלה לך כסף במורשה, כמו כן עלות אבחון הבעיה מתקזזת עם מחיר כאשר אתה מטפל באותו המוסך.
פורסם

אז או הקלאץ' דפוק או תושבת מנוע?

משאבת קלאץ' הוחלפה לא לפני הרבה זמן,אולי לפני חצי שנה,זה לא משנה כ"כ נכון? הקלאץ' עצמו יכול להיות דפוק?

אני אלך מחר למוסך שנקרא איטליאנו,אתם מכירים? שמעתי שהוא גאון בפיאט.

יש המלצות עליו? שמעתי רק מבן אדם אחד.

ד"א,תודה לכולכם על העזרה,אוטו ראשון שלי..צריך התייעצות עם מומחים.

פורסם
אז או הקלאץ' דפוק או תושבת מנוע?

משאבת קלאץ' הוחלפה לא לפני הרבה זמן,אולי לפני חצי שנה,זה לא משנה כ"כ נכון? הקלאץ' עצמו יכול להיות דפוק?

אני אלך מחר למוסך שנקרא איטליאנו,אתם מכירים? שמעתי שהוא גאון בפיאט.

יש המלצות עליו? שמעתי רק מבן אדם אחד.

ד"א,תודה לכולכם על העזרה,אוטו ראשון שלי..צריך התייעצות עם מומחים.

i

אני לא יכול לחלוק על ידידנו לגבי הקלאץ, אך אתה לא באמת מצפה ממני לתת אבחון ב100% וכל זאת מבלי לנסוע ברכב או לראות את הבעיה.

גש למוסך ותעדכן, אם אתה מרגיש שהוא מערבב אותך רשום את תגובתו פה וננסה לסייע לך.

פורסם
i

אני לא יכול לחלוק על ידידנו לגבי הקלאץ, אך אתה לא באמת מצפה ממני לתת אבחון ב100% וכל זאת מבלי לנסוע ברכב או לראות את הבעיה.

גש למוסך ותעדכן, אם אתה מרגיש שהוא מערבב אותך רשום את תגובתו פה וננסה לסייע לך.

לא זאת הכוונה הייתה,אלא רק לדעת את הסימפטומים לבעיית קלאץ',אני מוריד את הרגל מהגז,מרגיש 2 דפיקות קשות כאלה ברכב..בהילוך גבוה זה כמעט ולא קורה.

הלכתי למוסכניק,הוא בדק והרבה שהתושבת קרועה..

תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...