Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה חברת הייטק גדולה מאד ומוכרת, שאני נתקל פעם אחר פעם ברכבים שלה שנוסעים בצורה אגרסיבית ובריונית על הכבישים.

ידוע שהליסינג החריב את תרבות הנהיגה על הכבישים, את הנהיגה בראיית שמירה על הרכב וחיסכון בדלק. הרבה האצות ובלימות לא נחוצות וכו'. זה ידוע. מעבר לזה נדמה כאילו בחברה הזו הרבה מאד נהגים בולטים בנסיעתם הפרועה והנדחפת באופן שיוצא מהנורמה. אני תוהה לעצמי אם עוד אנשים נתקלו בזה או שאני מדמיין?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

היו כבר שני מגה שירשורים על אלביט, עליה אתה מדבר?

כי כן, הם נוהגים כמו טאליבנים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מבין על מה אתה מדבר, כל שבת כשאני נוסע למרכז אני רואה טויוטה לבנה עם מדבקות צהובות עושה פלאים בכביש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זו תופעה יחסית רחבה ומוכרת. הנושא נידון רבות באתר, ואני מניח שיש בו לפחות חלק אמת, שכן אין אף חברה אחרת שהתלוננו על נהגיה בצורה תדירה כמו על החברה הנ"ל. אני לא בטוח שאפשר לעשות משהו. אולי לפתוח קבוצה בפייסבוק, מייל לעיתונות. סה"כ זה אותם הבהמות שנוסעים ברכב הפרטי, רק שהפעם הם עברו לרכב חברה. לא רואה מה אפשר לעשות. אני מתעלם מהם כמו שאני מתעלם משאר הפוצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא הזכרתי את שם החברה כי אני לא רוצה להכפיש הכפשה כללית שעלולה להתפרש כלשון הרע.

מעניין מה זה אומר על בחירת כ"א באותה חברה כי לפי מה שאני רואה מדובר בנהיגה שהמאפיין הבולט ביותר שלה הוא לקיחת זכות בצורה בוטה...

פורסם

אני ראיתי בעבר בפורום שדיברו על אלביט כחברה עם נהגים בעייתיים. אני לא בא להכפיש את מהנדסי אלביט אבל אני גם לא אתפלא אם מדובר בהם :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

חברה איננה עם, עדה, או נטייה מינית. אני לא רואה שום בעייה להכפיש שם של חברה, שרומסת את זכויותי בכביש ומסכנת את החיים.

אני חולק את כביש החוף עם נהגי (טייסי?) אלביט ושמתי לב לתופעה כבר מזמן, הרבה לפני השרשור הקודם בנושא.

בעקבות השרשור האחרון תהיתי ביני לבין עצמי אם הוצאנו את דיבת החברה, והחלטתי לערוך מדגם משל עצמי. החלטתי לספור את רכבי "אלביט" שאראה, ומתוכם, את אלו שנהיגתם פרועה, מסוכנת ומסכנת, ואלימה כלפי שאר משתמשי הכביש.

התוצאה הפתיעה אותי. מתוך 16 מכוניות עם מדבקת "אלביט" שראיתי בשבועות האחרונים, 12 נהגו בפראות. עוד אחת אמנם ראיתי בעמידה, אבל גם זו היתה חנייה עם 4 גלגלים על המדרכה, ליד ביה"ס של בני. :evil:

לסיכום: בעייני זו איננה הכפשה, אלא בעייה שראוי שמנהלי אלביט יהיו מודעים לה ויפעלו לפתרונה.

למען הסר ספק: אין לי שום היכרות עם אף אחד מאנשי אלביט, אין לי קשר מקצועי או אחר עם החברה, מעולם לא התראיינתי או ביקרתי שם.

אביב - אתה לא מתכוון לאלביט?!?

:turn-l:
פורסם

כן, נהגי אלביט גרועים ממש. כיף לגלות כל פעם מחדש שעוד אנשים רואים את זה. בסוף אני באמת אפנה לק. הרכב שלהם (כדי לגלות כמה לא איכפת לו).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מדבקה של רכב חברה של מפעלי הייטק כבר מזמם אצלי נהייתה נורה אדומה, ברגע שאני רואה אותה לא משנה איפה אני מתרחק, אם זה בחניה, בפקק או בנסיעה בכביש. עצוב אבל באמת עצוב שזה המצב

פורסם

אני אישית כבר תפסתי במצלמה שלי כמה טייסים בפוטנציה, וכל פעם התלבטתי האם זה שווה את המאמץ להתחיל ולהתלונן.

האינטרנט עושה את הדברים הרבה יותר פשוטים, ובמקום רק לדבר על זה אני מציע שנתחיל לקחת דברים לידיים (כמו עם המדבקות של הפורום).

למי שיש לו מצלמת DVR ומצליח לתפוס עבירות תנועה של הטייסים באלביט, נראה לי שיהיה אפשר להרים איזשהו מאגר בdropbox או שירות דומה, ופשוט לשים את הסרטים שנצלם בפייסבוק של משטרת התנועה עם העתק למחלקת קשרי לקוחות+קצין רכב עם העתק יפה לדוברות/מנכ"ל אלביט.

אני מבטיח לכם שתוך חודש, גג חודשיים-כולם שם יחזירו את רישיון הטייס.

מישהו מעוניין?

פורסם

בשיטוט בגוגל מצאתי את הדף ההזוי הזה.

מעניין ללמוד על הסיוע שנותנת אלביט לעובדיה עברייני התנועה "האוחזים בהגה מ-Elbit (כולל בני המשפחה) זכאים להגנה משפטית בתנאי VIP לענייני תעבורה

ההגנה המשפטית תינתן לנהגים בפריסה ארצית בבתי משפט לתעבורה בכל רחבי הארץ במקרים של:

§ פסילה מנהלית

§ תאונות דרכים

§ עבירות מהירות

§ נהיגה בשכרות

§ נהיגה בזמן שלילה

§ הריגה כתוצאה מתאונת דרכים

§ גרם מוות ברשלנות כתוצאה מתאונת דרכים

§ פגיעה בהולך רגל

§ שלילות משרד רישוי

§ שלילה עד תום ההליכים

§ נהיגה ללא רשיון

§ דוחות תעבורה משטרתיים ועוד."

:turn-l:
פורסם

אפשר להתלונן לחברה שמפעילה את מכונית של טייס. שמעתי שתלונה תורמת ונהג שקיבל כמה תלונות בתדירות גבוהה - לוקחים לו את הגכב. צריך לזכור מס רכב ולהתקשר למס שמופיע על הרכב. ישאלו אותכם אל אופן עבירה, זמן ומקום.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

יש שתי נקודות שקצת מטות את הרושם שמתקבל:

1. היכן שיש צי רכבים גדול, של רכבים זהים, גם אם מדובר במיעוט שנוהג לא טוב - הוא בולט (כי יש לו מזהה ברור ושמים אליו לב).

זה כמו עם נהגי מוניות. כולם טוענים שנהגי מוניות נוהגים גרוע, אבל הסטטיסטיקה מלמדת שמבחינת תאונות הם נהגים מאוד בטוחים (בטח יחסית לנסועה). פשוט, כשרואים מונית אז זוכרים שמי שהרכב שננהג גרוע הוא מונית.

2. לעיתים קרובות מי שנוהג ברכבי הליסינג איננו העובד, אלא העובד של חברת הליסינג, ואלו, מניסיוני עם תלונות שהגיעו לחברה בה עבדתי, היו אחראים לתלונות שהגיעו אלינו לחברה, לגבי נהיגת עובדים.

בשיטוט בגוגל מצאתי את הדף ההזוי הזה.

וואו.

איזה אתר מ ב י ך.

והגילוי הזה עוד יותר מביך...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...