Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי - כי עוד קבוצה שבולטת באופן שלילי בנהיגה שלה היא קצינים / אנשי קבע ביונדאי-אקסנט-ליסינג שלהם.

ממש ממש לא!!

אני חולק עליך :evil:

אם יש נהגים טובים הרי שאלה אנשי הקבע של הצבא עם רכבי הליסינג שלהם!

לי אישית יש בעיה עם נהגי מוניות ונהגי אמדוקס שלא מעט מהם נמצאים באזור שלי ובאמת לא נוהגים כמו שצריך. גם נהגי חברות הסלולר פשוט זוועה! כולם ללא יוצא מן הכלל

אבל אנשי הקבע זאת ממש הכפשה לשמה! אני נוסע כל יום על כביש 77 לכיוון צומת גולני ורואה את הרכבי הליסינג של הצבא והם נוהגים בצורה טובה ורגועה. מה גם שאם הם נתפסים עם משטרה כחולה הם מתעסקים עם הצבא לאחר מכן ולכן לא כדאי להם לעשות שטויות.

אם יש נהגים צבאיים שיש להם הרבה מה ללמוד על נהיגה הרי שאלה כל אותם נהגי בוסים של קצינים שנתקלתי לא פעם בהם נוהגים כמו פראי אדם... מיותר לציין שאלה חיילים בני 20 עם גג 3 שנות ניסיון ובד"כ גם לוקים בבגרות מינימלית...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב לא כל אותם אנשים בעלי רכבים עובדים ממש באלביט עצמה. לאלביט יש חברות-בנות שלה וכל אותן חברות נושאות את אותה מדבקה. סאיקלון, בז וכו' אז לא הייתי מכפיש את כלל עובדיהם של החברות-בנות שלה

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יצא לי להיות עד לסיטואציה כזו..

שיש אפשרות קצת "לשחק" ולעשות מה באלך אז עושים את זה בכל הכח

וכמה שפחות דעות קדומות.

• תוכן חדש...