Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון 2008

yogev_b17
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במסגרת החיפושים אחרי סיריון משנים 06-08 בתקציב 30k+- ראיתי שהשכן של ההורים שלי (שהוא גם חבר שלהם) מוכר אחת משנת 2008, יד שנייה (ראשונה ליסינג באוויס). החיסרון היחיד מבחינתי היא שהק"מ שלה די גבוה (158,000).

היתרונות הם :

-רכב שמור ומאובזר (הוא חובב רכב ומשקיע הרבה זמן בטיפול וניקיון שלו)

-מחיר: דורש 30000 (בשבילי)

-קניה מאדם שמכירים וסומכים עליו.

*כמה נקודות שחשוב לציין:

-לפי חישוב הנסיעה השנתית שלי תהיה בערך 18,000 ק"מ לשנה.

-התכנון שלי, אם לא יהיו בלת"מים- להחזיק ברכב לפחות עד סיום הלימודים (4 שנים ומעלה).

-אני מחפש בערך שבועיים+ אחרי רכב כזה והרוב הגדול שלהן הוא עם עבר ליסינג/השכרה וק"מ די גבוה.

מן הסתם, המחירים של רכב שהיה פרטי ועם ק"מ נמוך מטפסים לכיוון ה40,000 , שזה כבר מחוץ לתקציב.

מה אתם אומרים?

פורסם

חיסרון הק"מ הוא גדול היות ועוד 4 שנים כאשר תרצה למכור, הרכב יגיע לסביבות 230,000 ק"מ מה שיגרור מכירה עתידית שלו במחיר שחיטה.נכון שיהיה אז מדובר על רכב בן 10 אבל מבטיח לך שיהיו מספיק אקזמפלרים עם הרבה פחות ק"מ משלך.

יש כל כך הרבה רכבים כאלו,עדיף לשלם עוד כמה אלפים בודדים עכשיו (4-5) ולמצוא מאותו שנתון עם ק"מ נמוך יותר ואם אין אז עדיף אפילו לרדת שנתון אחד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדיפויות לחיפוש:

2007 יד ראשונה או שנייה פרטית ללא עבר ליסינג (צריך לבדוק במשרד הרישוי בעלות קודמת אם הרכב לא יד ראשונה).

2008 פרטית או יוצאת ליסינג.

2008 יוצאת השכרה (עדיפות אחרונה)

פורסם
עדיפויות לחיפוש:

2007 יד ראשונה או שנייה פרטית ללא עבר ליסינג (צריך לבדוק במשרד הרישוי בעלות קודמת אם הרכב לא יד ראשונה).

2008 פרטית או יוצאת ליסינג.

2008 יוצאת השכרה (עדיפות אחרונה)

אם זו לא יד ראשונה- ברישיון אמור להיות רשום מה הייתה הבעלות הקודמת , לא?

פורסם

השכרה תהיה רשומה בכל מקרה.לגבי ליסינג- סיפור אחר לגמריי.

עד 2008 ,לא רשמו בבעלים הקודמים ליסינג לשעבר וצריך לבדוק במשרד הרישוי.

במהלך 2008- נכתב ברישיון רכב המונח "החכר" (שמשמעותו ליסינג) ומאוחר יותר היה שינוי נוסף:

רכבים שהם ליסינג- נרשמים כהשכרה-החכר,רכבים שהם השכרה נשארים השכרה.

פורסם

יוגב אני הייתי במצב מאוד דומה לשלך

ובסוף קניתי סיריון 2009 מהשכרה (אוויס) עם 100 אלף ק"מ ב-35,000

הגעתי למצב הזה רק בגלל שהסוחר רכב שממנו קניתי את הרכב הוא חבר טוב של אבא שלי

בכל אופן אני יכול להגיד לך שאני מבסוט מהאוטו חבל על הזמן- אוטו מעולה בלי עין הרע אין לי מילה רעה

עברו אומנם חודשיים מאז שקניתי אותו אבל בזמן הזה הוא עבר את החרישה של החיים- הספקתי להיות איתה בקרית שמונה ומטולה וגם באילת (אני גר במרכז)

צריכת דלק ממוצעת 1 ל-13.5

אבל אני כמובן קניתי את הרכב רק לאחר שבדקתי אותו טוב טוב אצל חבר שהוא מכונאי רכב ולאחר מכן בדיקת מכון שהראתה שהדבר המהותי היחיד שיש לי לתקן זה להחליף 2 צמיגים קדמיים.

אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקת מכון- במידה ואין בעיות מיוחדות אני בטוח שתהנה מהרכב- הוא מרווח ונוח.

הבעיה לגבי הרכב שלך כמו שאמרו זה שהק"מ גבוה מאוד (גם אצלי אבל פחות) וזה יפריע לך רק כאשר תמכור אותו, אבל אני מאמין שאתה תוריד 2000 מהמחיר ותמכור אותו.

בכל אופן מה שתחליט שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...