Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מאלבר. C4 2009 ב-42.500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ההצעה וזה מה שיצא בבדיקה.. הבוחן אומר שצריך להחליף צלחות בילום קדמיות, בולמי זעזועים אחוריים ואת הגומיה של הפילטר שמן

לצערי אני לא יכול לצרף תמונה..

תודה רבה.

פורסם

אם זה כל מה שיצא בבדיקה, המסקנה הכי משמעותית שאפשר להסיק מזה היא שהבדיקה בוצעה מטעם חברת הליסינג ולא מטעמך, ולכן לא שווה את הנייר שהיא מודפסת עליו.

פורסם

כך את הרכב לבדיקה במכון משלך , אם התוצאות דומות לגמרי אין סיבה למה לא לקחת את הרכב.

הייתי בודק את שגרת הטיפולים שהרכב עבר , חברות הליסינג ידועות בחפיפניקיות שלהם לגבי שיגרת טיפולים מה שיכול לעלות לך המון כסף בעתיד (כגון בוצה במנוע).

אין לי מושג לגבי המחיר לא יודע בכמה נסחר הרכב הזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם הבדיקה מטעם מכון הבדיקה לא הייתי סומך עליה כמו שכתב בני.

אם הבדיקה מטעמך אז תשים לב ש:

יש הוצאות צפויות ואולי יהי עוד הוצאות לא צפויות.

לא ציינת כמה האוטו נסע.

האוטו כבר בן חמש.

לאוטו יש שוק חלש ולא משנה אם בצדק.

לאוטו מליסינג ועוד סיטרואן מליסינג יש שוק חלש שתרצה למכור.

אוטו מליסינג לא תמיד מטופל הכי טוב ולא תמיד נוהגים בעדינות. לא יודע במקרה הזה.

יבואן סיטרואן מוכר רכבים עם אחריות במחיר נמוך יחסית וזה מושך את המחיר עוד למטה.

אז אני לא יודע אם לשלול את האוטו בכל מחיר, אבל במחיר הזה הייתי שולל.

מותג חלש מחברת ליסינג, עם בעיות ובמחיר גבוה זה שילוב קטלני.

פורסם

אם יש אחריות שנה או שנתיים שווה לקנות כל עוד יש התחייבות לטרייד אין עתידי.

האוטו עצמו מצויין כל עוד נותנים עליו אחריות ולא רואה אף יפני או קוריאני.

ברגע שמתבטל מרכיב האמינות על ידי אחריות , שווה לשקול את זה.

אלי

פורסם

אחי נהג בשלוש שנים האחרונות על רכב ליסינג שכזה. למיטב ידיעתי הרכב לא הפגין אמינות טובה. קח זאת בחשבון.

היתה לו אפשרות לרכוש את הרכב במחיר נוח וסך הכל הרכב עם מעט קמ וללא תאונות אבל הוא סרב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה רבה לכולכם על העזרה.! באיזשהו שלב הפסקתי להאמין למה שהם אומרים לי שם בגלל סתירות ונסיונות חזקים מדי לשכנע, ויצאתי.. אחפש לי רכב אחר.

פורסם

תחליף חברה על הדרך, חרטטנים כמו אלבר לא ראיתי בחיים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...