Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסתבר שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בטעם טוב. האוטו הזה נראה לי חיצונית כמו סוזוקי סוויפט שני דורות לאחור עם חרטום שמנסה לחקות אסטון מרטין, עיצוב לוח השעונים והקונסולה המרכזית בסגנון קיאה פיקנטו ואוירה כללית סתמית ומאולצת. יכול להיות שהוא נוסע ומתנהג נהדר, אבל המראה באמת נלעג, בעיניי כמובן. הצבע, הצילום, התאורה, ברמה עליונה ללא ספק, אבל לא תמיד די בזה.

חיצונית דווקא אהבתי, אבל בפנים אני מסכים לגמרי. ושוב הביאו גרסה לא מאובזרת יחסית כמו פוקוס עם המסך העלוב, אבל פה כולם אוהבים להתעלם מזה משום מה. כאילו הנאה אסטטית ופונקציות שמביאה איתה המערכת המתקדמת לא חשובים לאף אחד.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים שחבח שאת המערכת המשודרגת עוד יותר של סוני, אבל מזה כבר משנה כשלא ניתן להפעיל בה את מערכת הניווט המקורית ולחבר אליה מצלמת רוורס מקורית. המערכת שגל קיבל - לא רעה בכלל. פחדתי שאתאכזב ממנה בפוקוס - ושמחתי לגלות שטעיתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ועכשיו רק נשאר לבדוק אם הוא הולך לתת לך בראש עם הפיאסטה :)

גל, שוב, תתחדש! בטוח שתהנה ממנה המון.

מה להינות? סתם להגיע מ A ל B.... :-D

attachment.php?attachmentid=366312&stc=1&d=1388422457

Ayalon.jpg

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

גל, ברור לך שאנחנו יוצאים לצלם ברגע שהיא בידיך.

דבר שני, אני בטוח שתהנה ממנה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גל, ברור לך שאנחנו יוצאים לצלם ברגע שהיא בידיך.

דבר שני, אני בטוח שתהנה ממנה.

תכין את המצלמה :twisted:

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
כמו שחשבתי, שי ואני פתרנו את העניין על הצד הטוב ביותר. אני מרוצה, הוא מרוצה, כולם מרוצים :)

תשובות ותמונות בקרוב, סבלנות.

משמח לקרוא דבר כזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תכין את המצלמה :twisted:

מצאת על מי לאיים... :twisted:

שמח שהכל נפתר לטובה ובדרך נעימה - הודו בטעות וספגו אותה.

אתה מחכה לה כל כך הרבה זמן, אז יאללה... זה הזמן :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מצאת על מי לאיים... :twisted:

אמר זה שלפני שני טיולים הביא את המצלמה ובסוף צילם באינסטרגם. :lol:

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אם כבר פתחתם את החצי סיפור על הפיאסטה הזאת, תספרו מה שהלך שם, זה מעניין.

אני רוצה לדעת, אם הייתי במקום גל, הייתי מזמין רכב בסכום הזה, מקבל דגם אחר (גם אם זה על קטנות, כמו ג'אנטים) - מה היבואן המקביל היה אומר לי ?

פורסם
אמר זה שלפני שני טיולים הביא את המצלמה ובסוף צילם באינסטרגם. :lol:

האוטו שלך כבר לא מעניין את המצלמה, היא סבלה ממנו מספיק... :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
רציתי את ה Style Pack שכוללת ג'אנטים אפורים וקאליפרים אדומים, אבל בעקבות טעות, הרכב הגיע בלעדיהם. איילון כמובן מיד הכירו בבעיה, התנצלו ופיצו אותי לשביעות רצוני.

שורה תחתונה, שי (מנהל המכירות) נתן לי שירות מעולה!

ג'אנטים וקליפרים לדעתי זה משהו שאפשר להזמין ולהרכיב אפילו בארץ, תקן אותי אם אני טועה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק, גם טורבו GT42 אני יכול להרכיב לך בגינה, מה הקשר ?

שילמת מעל 100 אלף שקל על מוצר חדש עם מפרט מסויים שהתחייבו לך עליו, איך היית פועל ? איך הם פעלו ?

כי היום זה ג'אנטים, מחר זה מערכת, שבוע הבא תקבל עם כסאות פלסטיק ?

חשוב להבין אם זה טעות נקודתית (כי היבואן חדש) שקראה בהיסח דעת בהזמנה, או שיש פה עסק עם חבר'ה שלא יודעים מה הם עושים (בייבוא) וחובבנים.

פורסם

נתחיל בגילוי נאות, אני עומד לרכוש את האוטו בדיוק כמו הרוב שפה היגיבו.

יכול להיות שאוטו מצוין אבל לא יודע. מה שאני יודע זה מה שאני רואה בתמונות וקורא בתגובות וזה לא מסתדר לי.

אנשים כותבים אוטו יפה ומרשים רק חבל שאין תפרים מיוחדים בכסא ופרטים מיוחדים. אני רואה פרטים מיוחדים כמו כסוי מתכתי על חלק מההגה. זה נראה כמו גימור של כלי מחנות של חד פעמיים ואולי בשבתות אפשר להחליף בציפוי מוזהב.

מבחוץ אני רואה פנסים לאורך האוטו ולא לרוחב והם בטח נועדו להאיר הצידה ולא קדימה.

זוית התמונות שמבחוץ או לא מחמיאה לאוט או שהוא פשוט מכוער. לא יודע מתי אוטו קצת ספורטיבי הפך ממשהו ארוך ונמוך לגוץ קטן שמנפח שרירים רק בחלק מהגוף. יש הרבה משטח מתכת מעל גלגל אחורי. אני לא יודע אם מהצד האוטו דומה להכלאה או החלאה בין פיאט מיטו ליונדאי אי 20 שלוש דלתות. אולי אני טועה וזה פשוט מיניואן אס מקס של פורד שקיצרו אותו. לא הבנתי מה ההגיון במינואן מקוצר עם רק שלוש דלתות וחלון של נוסע אחורה בגודל קציצה. אולי זה כי מי שנוסע אחורה באוט כזה קצת מתבייש וככה מתחבא.

הצבע בסדר.

פורסם
נתחיל בגילוי נאות, אני עומד לרכוש את האוטו בדיוק כמו הרוב שפה היגיבו.

יכול להיות שאוטו מצוין אבל לא יודע. מה שאני יודע זה מה שאני רואה בתמונות וקורא בתגובות וזה לא מסתדר לי.

אנשים כותבים אוטו יפה ומרשים רק חבל שאין תפרים מיוחדים בכסא ופרטים מיוחדים. אני רואה פרטים מיוחדים כמו כסוי מתכתי על חלק מההגה. זה נראה כמו גימור של כלי מחנות של חד פעמיים ואולי בשבתות אפשר להחליף בציפוי מוזהב.

מבחוץ אני רואה פנסים לאורך האוטו ולא לרוחב והם בטח נועדו להאיר הצידה ולא קדימה.

זוית התמונות שמבחוץ או לא מחמיאה לאוט או שהוא פשוט מכוער. לא יודע מתי אוטו קצת ספורטיבי הפך ממשהו ארוך ונמוך לגוץ קטן שמנפח שרירים רק בחלק מהגוף. יש הרבה משטח מתכת מעל גלגל אחורי. אני לא יודע אם מהצד האוטו דומה להכלאה או החלאה בין פיאט מיטו ליונדאי אי 20 שלוש דלתות. אולי אני טועה וזה פשוט מיניואן אס מקס של פורד שקיצרו אותו. לא הבנתי מה ההגיון במינואן מקוצר עם רק שלוש דלתות וחלון של נוסע אחורה בגודל קציצה. אולי זה כי מי שנוסע אחורה באוט כזה קצת מתבייש וככה מתחבא.

הצבע בסדר.

בר בכר העיקר. אני אף פעם לא מגיב ביחס לתגובות של חברי פורום אבל הפעם הגזמת. החלטת להגיע מהשרשור על במוו לפה ולנסות להדליק גם כאן אנשים?

מה גם העקיצות של מי שנוהג ברכב מסוג זה מתבייש? Wtf?

כמו שכתבתי בהתחלה אני לא נוהג לרדת רמה ולהתחיל להתווכח אז בזה סיימתי.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...