Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל מי דיבר על איכות !?!??!?!?!?

דובר פה על עוצמה !!!.

אם הסאבים האילו היו בתיבה יותר נומאלית הם היו נותנים באס יותר רציני.

אייל מאיפה הכנס איכות פתאום?! מי דיבר בכלל על איכות.

זה כמו תעשה תיבה לסאבים מפיברגלס....זה יראה פצצצה אבל זה לא ישמע כמו תיבה MDF מסיביות ויפה.

ואם כן זה ישמע אותו דבר......החסרון פה שזה יעלה כפול גם תיבה ועליה עיצוב מפירגלס.........

זה הפואנטה.

הסאבים האילו בתיבה שהיא יפה. היא לא משהו בכלל חוץ מיזה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אז בעיקרון אתה אומר שהם איכותיים אבל לא חזקים?

ובתיבה אחרת הם יכולים להיות איכותיים וחזקים?

לא אמרתי שהם איכותיים איכות לא ישבתי כדי לשמוע ולחוש את הענות שלהם.

שמעתי אותם רק בכמה שירים של ראפ עם באס חזק.....(הוא רצה לשמוע את הדיסק שלי באוטו שלו).

והסאבים לא נתנו תפוקה כמו של 2.

תמיר

פורסם

תמיר, אם היה לי שקל, על כל סאב שראיתי מחובר לערוץ בודד, ולא בגישור.....

לתת חוות דעת על מוצר, ללא ניסיון מציאותי, זה מאוד פוגע בטיב המוצר, וללא סיבה.. באמת.

לגבי התיבה, מי סיפר לך שתיבה שבנוייה מפיברגלאס\ פרספקטס, לא יכולה להיות אטומה ועם אותם ההשלכות המדוייקות של MDF ?

זה כבר הוכח בעבר, שאפילו תיבות שבנויות מחומרים שפחות מומלצים, כמו סיבית וכדומה, נותנים תמורה דומה, והאוזן שלנו היא האחרונה שתגיד משהו בנושא.....

לבוא ולקטול מוצר, משום שהוא יפה, ולא מוצא חן בעינייך החומרים ששימשו עבור התיבת תהודה שלו,

זה ממש, אבל ממש, לא במקום !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
תמיר, אם היה לי שקל, על כל סאב שראיתי מחובר לערוץ בודד, ולא בגישור.....

לתת חוות דעת על מוצר, ללא ניסיון מציאותי, זה מאוד פוגע בטיב המוצר, וללא סיבה.. באמת.

לגבי התיבה, מי סיפר לך שתיבה שבנוייה מפיברגלאס\ פרספקטס, לא יכולה להיות אטומה ועם אותם ההשלכות המדוייקות של MDF ?

זה כבר הוכח בעבר, שאפילו תיבות שבנויות מחומרים שפחות מומלצים, כמו סיבית וכדומה, נותנים תמורה דומה, והאוזן שלנו היא האחרונה שתגיד משהו בנושא.....

לבוא ולקטול מוצר, משום שהוא יפה, ולא מוצא חן בעינייך החומרים ששימשו עבור התיבת תהודה שלו,

זה ממש, אבל ממש, לא במקום !

אתה לא יכול להוכיח שהוא טוב בגלל איך שהוא ניראה או בגלל שזה חברה מגנט שאתה אוהב.

ככה הסאבים האילו לא יעזור כלום ולא רק אני שמעתי עוד 1000 שמעו ואמרו שהוא חלש.

חוץ מהאנשים פה בפורום שאולי בודדים שמעו.

תמיר

פורסם

אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד שהוא חלש, משום שאף אחד פה לא יכול להגיד עם איזה מגבר הוא היה בכלל

אז כמובן וכמובן שההמלצות וההצעות של האנשים הללו, מאוד אבל מאוד לא מקצועיות ומורידות מהערך של כל הרעיון של הפורום. חוות דעת אמיתית עם ניסיון ממשי.

ואני לא צריך להוכיח שום דבר בגלל איך שהוא נראה, או בגלל שזה מאגנט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד שהוא חלש, משום שאף אחד פה לא יכול להגיד עם איזה מגבר הוא היה בכלל

אז כמובן וכמובן שההמלצות וההצעות של האנשים הללו, מאוד אבל מאוד לא מקצועיות ומורידות מהערך של כל הרעיון של הפורום. חוות דעת אמיתית עם ניסיון ממשי.

ואני לא צריך להוכיח שום דבר בגלל איך שהוא נראה, או בגלל שזה מאגנט.

אתה מתחיל להיות שמן וזה מעצבן.......

שאתה הולך לשמעו הגברה של DJ אתה רואה שהסאב בועט וזז הרבה....

אתה חייב ללכת לבדוק איזה מגבר ומי מי המגבר ומי מה המגבר וכמה מתח הוא מקבל כדי לדעת שהוא עובד עד הסוף ?!?! לא !

כנל פה. ובתור אחד שמבין ויודע איך מגיב סאב שעובד קשה. אני חייב לציין שראיתי את הסאבים האילו והם עבדו קשה מאוד. ולא הפיקו באס שמתאים ל2 סאבים.

בזה גמרתי להגיב פה בתרד.

תמיר

פורסם

אתה אמרת את אותו הדבר על הפיוניר, וכמובן וכמובן שאתה רחוק מלהיות מכשיר מדידה של בממברנה של הסאבים.

כזכור לך, אמרת שהפיוניר מקבל אצל מתן חצי ממה שמוצהר עליו, והוא גם בזה לא מחזיק מעמד.

וכמובן וכמובן, שזה לא נכון.. ואת זה אני יכול להוכיח בכל יום :)

לילה טוב אחי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אתה אמרת את אותו הדבר על הפיוניר, וכמובן וכמובן שאתה רחוק מלהיות מכשיר מדידה של בממברנה של הסאבים.

כזכור לך, אמרת שהפיוניר מקבל אצל מתן חצי ממה שמוצהר עליו, והוא גם בזה לא מחזיק מעמד.

וכמובן וכמובן, שזה לא נכון.. ואת זה אני יכול להוכיח בכל יום :)

לילה טוב אחי.

הפיוניר הוא חזק.... אבל מתלהבים מימנו יותר מידיי.

וכן הוא מקבל חצי עוצמה אצל מתן. ואני לא אמרתי שהוא לא מחזיק בזה מעמד אתה מכניס לי מילים לפה.

וכמובן וכמובן שזה ברור שזה לא נכון כי לא אמרתי את זה.

תמיר

פורסם
הפיוניר הוא חזק.... אבל מתלהבים מימנו יותר מידיי.

וכן הוא מקבל חצי עוצמה אצל מתן. ואני לא אמרתי שהוא לא מחזיק בזה מעמד אתה מכניס לי מילים לפה.

וכמובן וכמובן שזה ברור שזה לא נכון כי לא אמרתי את זה.

תמיר

הפיונר מקבל קצת מעל חצי...( מעל 200)

ואני בטוח שהוא לא עובד קשה בכלל

וסתם לכללי לא זכור לי שתמיר אמר את זה ( אבל אולי כן ולא ראיתי)

פורסם

הוא אמר את זה, והפיוניר אצלך רחוק מלקבל חצי ... עם כל הכבוד לקאליפורניה בום ...

אולי עם קליפינג רציני , תוכל להגיע ל200, וגם זה .....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
הוא אמר את זה, והפיוניר אצלך רחוק מלקבל חצי ... עם כל הכבוד לקאליפורניה בום ...

אולי עם קליפינג רציני , תוכל להגיע ל200, וגם זה .....

אני לא רוצה להכנס לזה שוב ( אולי אתה צודק ואלי לא )

בקשר

לאם תמיר אמר או לא

את האמת לא ממש מעניין אותי אבל אם אתה אומר שהוא אמר אז תתוכחו בינכם על זה

פורסם

pioneer gm-h120

pyle pla 885

platinum audio v12 1200w

yellowpoint 100x2

alpine v12 mrv-f305

את כל אלו שמעתי, ראש בראש, עם המאגנט\ אלפיין שלי. שניהם מוצהרים 200 וואט, ואני מאמין שזה מה שהם נותנים.

כל אלו, לא עמדו איתם, במבחנים של ראש בראש....

לבוא ולהגיד שהקאליפורניה עושה יותר מהם, ויותר מכל המגברים שנחשבים לאותה הרמה, זה דיי זילזול.

את הקאליפורניה לא שמעתי ראש בראש, אך כמובן שיצא לי לשמוע אותו בעבר, וכמובן .... שהוא לא נותן

200-250

אז אני לא רואה פה ויכוח .... אני רואה פה הטעייה....

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...