Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה טיפשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מסך בגודל "50-55, בלי SmartTV, בלי 3D, בלי DVB-T אם אפשר. אפשר גם פלזמה ,אני מניח. הבעיה היא שכל מה שמצאתי בזאפ קיבל ביקורות פושרות על איכות התמונה. מרחק הצפייה הוא כ-3.2 מ'; הצפייה היא בד"כ בשעות הערב, ללא השתקפויות או מקורות אור אחרים. התקציב גמיש.

רעיונות?

Leasingfahrzeug oder nichts

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה רע בפנסוניק 50em6 ?

LCD בגודל 50 בלי שטויות מיותרות?

או סמסונג 50 מסדרה 5000 שזה די אותו דבר?

אתה רוצה איכות גבוה יותר אז צריך גם לשלם יותר, ככה זה בד"כ

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כמו שאמרתי, אין בעיה של תקציב. העניין הוא שהביקורות לא בדיוק מהללות את הפאנלים שמצאתי מבחינת איכות התמונה.

פורסם

אין טלויזיה טובה בלי כל הפיצרים הללו

אם אין בעיית תקציב אז פשוט תקנה דגם טוב שבא עם כל הפיצרים האלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש סיבה ספציפית שבעטיה אתה מתעקש הטלוויזיה לא תהיה חכמה?

אמנם אינך זקוק לפיצ'רים הללו, אך הם שלובים לרוב עם איכות תמונה גבוהה והשקעה באיכות הטלוויזיה.

הטלוויזיה שלי היא מסדרה גבוהה של פיליפס, יופי של איכות תמונה, וSmartTV מהטובים בשוק שהשתמשתי בו בערך שעה. כל התוכן מוזרם לטלוויזיה ממכשירים אחרים והסמארט אינו מפריעץ

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כי מהנסיון שלי עם SmartTV, זה גימיק מיותר עם ממשקים מכוערים, לא נוחים ואיטיים, "אפליקציות" שברובן לא רלוונטיות לישראל וכיו"ב. 3D זה מעפן בכל מקרה. בחלק מהמקרים, הטלוויזיה חכמה מדי. אני לא רואה סיבה לשלם על משהו שאני לא צריך.

עם זאת, נראה שאין ברירה.

פורסם

מסכים לחלוטין שזה מיותר, אבל זה לא מה שמעלה את מחיר הטלויזיה משמעותית, החומרה שנדרשת לזה לא כל כך יקרה בימים בהם דונגלים שיודעים לעשות את כל זה ויותר עולים גרושים.

הדרישה שלך מקבילה לבקשת המלצה על רכב שאין בו מחזיקי כוסות, כי אתה לא שותה קפה אז אתה לא צריך אותם. כל עוד המוצר לא מיוצר במיוחד עבורך, תיאלץ לשלם עוד כמה גרושים על פיצ'רים שאתה לא צריך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה יותר שקול ללבקש לקנות רכב בלי תוכנת ניווט (עם מפות רק של ניגריה ולאוס), כי כבר יש לי ווייז. אבל ככה"נ אין מנוס.

פורסם
כי מהנסיון שלי עם SmartTV, זה גימיק מיותר עם ממשקים מכוערים, לא נוחים ואיטיים, "אפליקציות" שברובן לא רלוונטיות לישראל וכיו"ב. 3D זה מעפן בכל מקרה. בחלק מהמקרים, הטלוויזיה חכמה מדי. אני לא רואה סיבה לשלם על משהו שאני לא צריך.

עם זאת, נראה שאין ברירה.

שטויות, ה-SMART של סמסונג ו-LG (יבוא רשמי כמובן) מעולה.

כל מסך בעל איכות תמונה גבוהה כבר מגיע SMART+3D כסטנדרט.

סמסונג F6100 (זמין 55" או 60") יצא מהכלל והוא מסך מסדרה F6 החדשה ללא SMART.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

UE יבוא פרללי (אני לא ממליץ בכלל), UA יבוא רשמי סמליין (לא כולם! מומלץ לבדוק באתר שלהם מי משווק מורשה).

אם תרצה אשלח לך הצעת מחיר למסך כזה (אני עובד ברשת מוצרי חשמל שעובדת עם רוב היבואנים הרשמיים).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני אשמח להצעת מחיר לכמה מסכים בגודל הנ"ל, רק לא LG (אחרי שהם החליטו שהם אוספים מידע על הרגלי הצפיה של הלקוחות, אני לא קונה אצלם דבר).

פורסם
UE יבוא פרללי (אני לא ממליץ בכלל), UA יבוא רשמי סמליין (לא כולם! מומלץ לבדוק באתר שלהם מי משווק מורשה).

מה הבעיה עם יבואן אחר?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה הבעיה עם יבואן אחר?

במקרה של סמסונג/LG, המשמעויות הן:

1. אחריות של שנה אחת או לחילופין אחריות ע"י נותן שירות שהוא לא סמליין/ח.י.

2. אין תמיכה בעברית בתפריטים, אין תמיכה בכתוביות בעברית דרך כניסת USB.

3. ארץ יצור: במקרה של LG סין במקום קוריאה, במקרה של סמסונג לעיתים אותו דבר, לעיתים שונה.

4. לעיתים (תלוי בדגם וביבוא): מספר כניסות קטן יותר/שונה

5. יתכן שוני בפאנל.

• תוכן חדש...