Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה טיפשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין היום פלאזמות איכותיות נקודה.

אלא אם כן 20-30-40 אשח זה סכום שמישהו מכם יהיה מוכן לשלם על פלזמה איכותית

מז זה "איכותי"? איך מעריכים משהו "איכותי" כשאין דרך למדוד אותו?

צפייה זה עניין סובייקטיבי. בשורה התחתונה פלזמה מציגה תמונה טובה יותר (ובטובה יותר אני מתכוון לפרמטרים שהעין יכולה להעריך, לא נתונים יבשים על פרוספקט) כאשר מדובר בתוכן אנלוגי, שידורים של ערוץ 2, 10, נשיונל ג'יאוגרפיק, דיסקברי, MTV - כל ערוץ שלא משדר HD (וגם בערוצי ה HD אני כלל לא בטוח שיש יתרון כלשהוא ל LCD או LED).

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

״פלאזמה מציגה תמונה טובה יותר״ זו סתם קלישאה.

מסכי לד מהסדרות הנמוכות (2 סדרות הפתיחה של חברות טובות ומסכים של חברות בינוניות ומטה) לא מציגים תמונה טובה.

מסכי לד טובים (לא מדבר על נתוני נייר) שנכנסים גם לא בתקציבי על מציגים טוב גם תוכן sd, הכל עניין של חיבור וכיוונים.

מי שמתעקש בימינו לרכוש פלאזמה זה בערך כמו אלו שמתעקשים לרכוש saab

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הייתי שמח מאוד אם תפרט על הקסם הזה שגורם למסך LED להציג תמונת SD טובה יותר (שוב, טוב בפרמטרים שהעין רואה) מאשר מסך פלזמה. מבחינה פיזיקלית / טכנית / יו ניים איט זה פשוט בלתי אפשרי.

ואתה יודע מה, גם אם יש מסכי LED טובים ומשוכללים בחוץ שמציגים תמונה טובה, פער המחירים כבר הופך להיות משמעותי. אתה רושם שלא מדובר בשתי הסדרות הנמוכות (נמשיל את זה לסדרה 4 ו 5 של סמסונג), מסך מסדרה 6 יכול לעלות יותר מפי 3 ממסך מסדרה 4 או פלזמה מקבילה.

המסכים היחידים שניתן להקביל לתמונה שמתקבלת בפלזמה הם מסכי OLED, אבל גם המחירים בהתאם.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי בדקתי גם מסך OLED וגם בו יש את האיכות הנמוכה בשידורי ערוץ הספורט הרגילים, אך אני לא בטוח שזה היה OLED או 4K או וואטאבר. חבילת HD ב-ייס למי שצופה כל יום מגיעה לכמעט 70 ש"ח בחודש, מה שמעלה את עלות החבילה הבסיסית שלי ל 300 ש"ח, וזה שסלקום כבר מוכרים טלוויזיה ב 100 ש"ח - לא מוסיף לי בריאות.

מכייל שוב:

האם יש מסך שבו ניתן לראות את הערוצים הרגילים (1,2,5,10, NG וכו') באיכות טובה, לפחות כמו בטלוויזיה הקיימת שיש לי TOSHIBA מודל 2005 ? וגם אם אין בתקציב של 6000 ש"ח, מהו "מחיר הכניסה" לדגם הבסיס של טלוויזיה כזו?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מה שאני אומר זה שתשווה פלאזמה וlcd החל משווי 6-7k זה שתקבל פלאזמה באיכות גרועה וlcd באיכות טובה גם בsd וגם בhd.

בlcd כזה אם אתה רוצה להתפשר קצת בhd לטובת sd (כמו שמתפשר מי שצופה בפלאזמה) תתחיל בביטול שיפור חדות, גוון שחור-כהה ביותר, ביטול ניגודיות דינאמית, פרטי צללים -2, מרחב צבעים אוטומטי, כיבוי תאורת תנועה ושיפור תנועה, משחק עם מסנני הרעשים וגוון צבע ותקבל תמונת sd ששום פלאזמה באותה עלות לא תיתן לך ולא דיברנו על הקטע של חלל מואר, צריבות, השתקפויות במסך שאלו נקודות התורפא של הפלאזמות

פורסם

היי GSI ,

האם אתה אומר שבעזרת מקצה השיפורים הנ"ל, במסך לדוגמא כמו סמסונג H6400 אני אוכל לקבל איכות טובה בצפייה בערוצים 1,2,5,10, NG וכו' ?

פורסם

בוודאי, אפילו בלי שום שינויי הגדרות אתה תופתע כמה רואים טוב ערוצי sd למרות כל מה ששמעת עד היום על lcd.

פורסם

אבל בדקתי את המסך בחנות ומשחקי כדורסל בערוץ 5 רואים פשוט גרוע, כמו הסרטים הצרובים שהיו לפני 10 שנים..יש טשטוש מסביב לדמויות וכל הפרצופים שלהם מרוחים לגמרי. מה יהיה כשתתחיל עונת הפורמולה? אני אתלוש את השיער מהראש מרוב עצבים..

פורסם

בחנות הגדרות המסך מוגדרות על מצב תצוגה (יש הגדרה כזו במכשיר)

זה נועד למשוך את העין הבילתי מנוסה של לקוח מזדמן שיגיד וואו איך המסך הזה זוהר

פורסם

טלוזיות לא בוחנים בחנויות, אין טיפת קשר בין מה שרואים על המסך בחנות למה שתראה בבית. לפעמים תראה תמונה טובה יותר ולפעמים תמונה טובה פחות.

gsi16v, אני לא מתכוון להמשיך איתך את הדיון. מרגיש לי כמו שיח של חרשים. סליחה. איש איש ואמונתו, איש איש וכספו. בהצלחה.

איתמר

פורסם

אם עדיין רלוונטי,

יש לנו בסלון 55 סמסונג. היא לא חכמה, אבל כן יש בה תלת-מימד. זה גימיק נחמד מדי פעם. הוא לא מפריע בשום צורה.

מגיעה עם 3 שנים אחריות.

איכות תמונה מצוינת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סגירת פינה:

לאחר שכבר היה ממש קשה לי לקרוא את המידע של הממיר של Yes שלווה בצריבה בעיניים, נמאס לי וקניתי טלוויזיה. בסוף נרכשה LG דיי חכמה 50 אינץ'. משום מה יחסית לזוועה שהייתה בחנות, רואים ממש טוב (בערוצים 2,5,10 ). כמובן שנדרשו מלא כיולים אך בסופו של דבר אני מבסוט.

תודה לכל הטורחים

• תוכן חדש...