Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טלוויזיה טיפשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעיר את השרשור (:-

אני מחפש טלוויזיה עם תמונה איכותית ככל האפשר. התקציב עד 6000 ש"ח. עדיפות שלא יעבור 55'' . הבעיה שלי שאני צופה הרבה בערוץ הספורט ובמשחקי כדורסל ובמסכי לד בחנויות השחקנים פשוט נראים מטושטשים והתמונה ממש לא איכותית.

כנ"ל בערוץ 2 ו 10 כשמשדרים תכניות בשידור חי או בשידורי נשיונל ג'יראפיק וכד' ללא שידור HD ייעודי. אני יודע שאיכות השידור נמוכה, אך זה לא פותר לי את הבעיה שרואים ממש לא טוב, ובטושיבה בומבה הסבתא שאצלי בסלון עדיין רואים חלק. אשמח להמלצה (ממי שצפה בפועל) על טלוויזיה עם תמונה איכותית, לא חשוב סמארט או 3D

חבר אמר לי לרכוש את ערוץ ספורט 5 ושאר ערוצי HD אבל כך אצטרך לשלם ל YES עוד כ 100 ש"ח בחודש ע"מ לצפות באיכות טובה יותר משל סבתא טושיבא..

אשמח לכל טיפ!

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אין יותר כאלו טובות ללא הפיצרים

סמסונג 55h6400 זה הכי איכותי שאתה יכול לקנות בתקציב הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם המקור שלך לא hd התשובה פשוטה מאוד: פלזמה.

למשל, ל-lg יש פלזמה "טיפשה" עם רזולוציה נמוכה וגודל 50",

המקורות הגרועים נראים בה הרבה יותר טוב ממסכי led/lcd למיניהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה. הבנתי שאורך החיים של הפלסמה מוגבל ואצלינו הטלוויזיה דולקת מ 13:00 אחה"צ עד 8 בבוקר כל יום. לא נראה לי סגולה לאריכות ימים...או שאני טועה?

פורסם
אין יותר כאלו טובות ללא הפיצרים

סמסונג 55h6400 זה הכי איכותי שאתה יכול לקנות בתקציב הזה

טעות, הW829 של סוני איכותית יותר מהH6400 בפרמטר החשוב באמת- איכות התמונה, רמת השחורים שלה מקבילה לפלאזמות.

לא סתם זכתה בתואר טלוויזית השנה 2014 של AVFORUMS. :-)

החסרון היחיד לעומת הסמסונג זה יכולות סמארט פחות מתקדמות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

תודה. שוב פעם אני חוזר לשאילתה המקורית שלי: בשידורים פשוטים בדקתי את ה סמסונג 6400 ורואים בה גרוע כמו כל השאר, כמו כן בדקתי LG עם קצב רענון של 500 הרץ ללא שום שיפור. איכות סמארט לא מעניינת.

1. האם באמת פלזמה היא הפתרון בשבילי והאם היא תאריך ימים כשזמן ההדלקה הממוצע הוא 20 שעות ביום

2. באיזה מסך אוכל לצפות בשידורים הפשוטים של ערוץ 2, 10 ו5 באיכות הטובה ביותר ( אני כבר מבין שאיכות גבוהה לא תהיה כאן)

שאלה אחרונה:

איך כל משתמשי הפורום שרכשו מסכים באלפי שקלים, רואים מטושטש בדיוק כמוני בערוצים הנ"ל, וחיים עם זה בשלום?

יש לי תחושה שיצאתם לחפש אתונות ומצאתם חמורים :lol:

עריכה אחרונה על ידי ST12345

פורסם

מצחיק אותי שכולם מתלוננים על איכות השחור וכשמדברים על "איכות תמונה" בכלל לא מתייחסים לעניין שתוכן אנלוגי ב LCD /LED נראה כמו תמונה שצויירה בצבעי שמן :roll:

כל זמן שהישראבלוף / קומבינת שקר כלשהוא לא מאפשרים שידור דיגיטאלי אמיתי אין תחליף לפלזמה, וחבל לי לראות אותה הולכת ונעלמת מהמדפים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טלוויזיה הפכה למוצר מתכלה וזול ומתחלף, כמו פלאפונים.

עד שתתפגר לך הפלזמה יעברו עוד מים רבים בירקון,

וכשזה יקרה תוכל מן הסתם לקנות משהו טוב יותר וזול יותר,

ואפילו אולי ייתכן איזה שהוא נס והערוצים הפשוטים ישדרו חומר באיכות נורמלית.

זה לא שפלזמה כל כך טובה, אלא היא פשוט הכלי היחיד

שדרכו מקור רע נראה סביר. איך שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מאלו שמחליפים טלוויזיות כל שבועיים. הטלוויזיה הראשונה שלי הייתה זו שלקחתי מהבית של ההורים בשנת 1999 וזו הייתה ITT מודל 82...השנייה הייתה גרץ משומשת ששינררתי ובערך מ2005 יש לי את סבתא טושיבה. אני לא הולך להחליף מסך כל שנתיים..

אם הכל דראעק אז אמתין שסבתא טושיבה תלך למנוחת עולמים ואז אהיה חייב לבחור.

אם יש פלזמה איכותית שתהיה דלוקה 20 שעות ביום ותחזיק לי 10 שנים אז בכיף, או שאני חולם באספמיה וממילא הייצרנים רוצים שהיא תתפגר אחרי שנים ספורות בכדי שאאלץ לרכוש חדשה?? איך אמר גשש בלש: "חשוד מאוד.."

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על יד שניה, למשל פנסוניק 50PV80, פלזמה מעולה שהייתה לי ותרמתי להורים שלי (טעות קשה..). 2500 ש"ח לפני מיקוח, אפשר להוריד עוד לדעתי :

http://www.hometheater.co.il/vt224621.html

או לחלופין הפלזמה הכי טובה שהייתה כנראה, פיוניר קורו :

http://www.hometheater.co.il/vt205970.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
UE יבוא פרללי (אני לא ממליץ בכלל), UA יבוא רשמי סמליין (לא כולם! מומלץ לבדוק באתר שלהם מי משווק מורשה).

אם תרצה אשלח לך הצעת מחיר למסך כזה (אני עובד ברשת מוצרי חשמל שעובדת עם רוב היבואנים הרשמיים).

לפי אתר סמסונג מסכי UE מיוצרים באירופה, ומסכי UA מיוצרים באסיה.

אני בדיוק קניתי מסך H5000 של סמסונג, דקיקה, 50 אינץ', מיוצרת ב2014, ללא 3D, סמארט וכל אלה, בפחות מ3,500 ש"ח.

התפריטים בעברית, אם זה שיקול בכלל...

פורסם

אין היום פלאזמות איכותיות נקודה.

אלא אם כן 20-30-40 אשח זה סכום שמישהו מכם יהיה מוכן לשלם על פלזמה איכותית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני במקומך הייתי הולך על יד שניה, למשל פנסוניק 50PV80, פלזמה מעולה שהייתה לי ותרמתי להורים שלי (טעות קשה..). 2500 ש"ח לפני מיקוח, אפשר להוריד עוד לדעתי :

http://www.hometheater.co.il/vt224621.html

או לחלופין הפלזמה הכי טובה שהייתה כנראה, פיוניר קורו :

http://www.hometheater.co.il/vt205970.html

תודה. הייתי רוכש מסך יד 2 אם הוא בן כמה חודשים או שנה. 5 שנים זה כבר לא רלוונטי

• תוכן חדש...