Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומטי אימפרזה 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש מהמומחים שבינכם יעוץ ! יש לי אימפרזה גיר אוטומט 2005 מנוע 1597 סמ"ק נוסעת מצויין ,פרט לזה שנורת ההתראה של המחשב נדלקה. התחברות עם מחשב איתור לרכב, מראה שהתקלה היא p741 ומגיעה מהגיר האוטומטי. אני רוצה לציין שהגיר מתפקד כראוי ואין בעיה בהחלפות ההילוכים.

הייתי בשלושה מקומות ולא אלאה אתכם בחיפושי אחר תשובות לנושא של רעידות קלות ברכב ונורת המחשב, אבל בסופו של דבר, לאחר בדיקות, במוסך מורשה סוברו "שי" בראשל"צ נאמר לי שכנראה התקלה היא חוסר סנכרון בין הגיר והמנוע ומעל מהירות מסויימת הנורה תמיד תידלק. לדבריהם הסיבה לכך היא כנראה מיסבים שחוקים בגיר שגורמים לציר שמחבר את הגיר למנוע להסתובב עקום במקצת. (קשור לממיר מומנט?) לכן הרכב גם מקבל רעידה קלה בסיבובי מנוע בין -1500 ל -1800 גם בנסיעה וגם כאשר הוא ב"עמידה".

בקיצור 'אכלתי אותה' (הכל בגדר כנראה)! מה לדעת ה'פורום' הכי נכון לעשות? קונים גיר משומש, גיר משופץ, מכניסים למכון גירים לתיקון הגיר? או נוסעים ככה עד שהאירנים יורידו את הפצצה?

תודה מראש p51

פורסם

הנה תרגום של הבעיה מאנגלית לעברית והסיבות האפשריות לה :

http://translate.google.co.il/translate?hl=iw&sl=en&u=http://engine-codes.com/p0741_subaru.html&prev=/search%3Fq%3Dp0741%2Bsubaru%26biw%3D1152%26bih%3D491

לדעתי,אם המרחק מראשון לציון לפ"ת לא גדול עבורך,פנה לספי,חבר הפורום ולשותפו יניב,מ"גירים אוטומטיים צומת סגולה".

אני סמוך ובטוח, שיאבחנו את הרכב כראוי לא פחות מכל מורשה סובארו כזה או אחר ולדעתי גם צברו ניסיון בטיפול בתקלה דומה ברכבים אחרים.

רק לפני שבוע היה כאן מישהו עם טויוטה קורולה ובעיה דומה לחלוטין לשלך.

כנראה המסורת של "האמינות היפנית" מתחילה להיסדק מעט..

בגדול, הפתרון הפשוט ביותר הוא להתחיל מהחלפת שמן גיר אם לא הוחלף מעולם לפחות החלפה חלקית אבל ההצעה בהחלט אינה תחליף לאבחון במכון גירים אוטומטיים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלום,

תקלה P0741 (לא קיימת תקלה P741) מצביעה על תקלה פנימית בגיר, ביחס ההעברה של ההילוך הרביעי.

מוסכים שלא מכירים את הגירים של סובארו, מחליפים ברובם את כל הגיר, מפני שלא יודעים להתמודד עם התקלה.

מכוני גירים אוטומטיים בחלקם מנסים להחליף חיישנים או חלקים אחרים בגיר, ובהרבה מקרים מסתבכים ולא פוטרים את התקלה.

במרכז שירות סובארו ידעו לבחון את התקלה על פי נתונים המתקבלים מהגיר ובדיקות נוספות, ויוכלו לקבוע אם ואיך ניתן לתקן את הגיר או שיש צורך בהחלפתו.

בברכה, אייל מסובארו.

• תוכן חדש...