Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכשת את החמש או שבע מקומות? אתה יכול לפרט את ההבדלים ביניהם בבקשה?

תודה ותתחדש

רכשתי 7, ההבדל היחיד בינהם זו שורה שלישית שמתקבלת לתוך רצפה של תא מטען. אני גם בטוח שאפשר להתקין אותה גם בדגם 5 מקומות עפ''י דרישה/הזמנה. ההפרש הוא כ5 אש''ח.

אין הבדל מעבר לכך.

פורסם
רכשתי 7, ההבדל היחיד בינהם זו שורה שלישית שמתקבלת לתוך רצפה של תא מטען. אני גם בטוח שאפשר להתקין אותה גם בדגם 5 מקומות עפ''י דרישה/הזמנה. ההפרש הוא כ5 אש''ח.

אין הבדל מעבר לכך.

לא בדיוק. יש אאוטלנדר ידני ברמת גימור בסיסית בעלות של 145,000. לגבי הוספת המושבים לאחר קניה זה לא תהליך כזה פשוט כמו שזה נשמע כי לרוב דגמי ה7 מושבים מגיעים עם מותחני חגורות בתקרה או בקצה הדופן מה שאין בדגמי 5 מושבים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ובנוסף, האם לא אמורה להיות פרוצדורה של רישום ואישור משרד התחבורה במקרה של תוספת מושבים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ובנוסף, האם לא אמורה להיות פרוצדורה של רישום ואישור משרד התחבורה במקרה של תוספת מושבים?

כמובן. וגם צריך אישורים מהיבואן. בקיצור ווז'אע ראס

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

האאוטלנדר החדש הוא אוטו שגם אני הייתי ממליץ אם אני לא טועה הוא עכשיו עולה בסביבות הגרסה המפוארת 170K

"ונהגתה לרעך כמוך"

• תוכן חדש...