Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב היה בחניה הפנויה. הרכב עם תיבת הילוכים רובוטית והיה על ניוטל עם בלם יד מורם.

לגברת היה דייהטסו סיריון :shock:

:shock: :shock: :shock:

זה פשוט מזכיר לי תאונה שקרתה לאימי כשהייתי ממש קטן.

נסענו ברחוב עירוני ואיזו נהגת לפנינו העבירה איכשהו במקום דרייב לרוורס, התוצאה היא שבמשך 10 שניות היא פשוט נכנסה ברכב של אמא שלי מקדימה ולא הפסיקה ללחוץ על הגז.

בגלל זה אני שונא תיבות אוטומטיות, הן הופכות נהיגה ברכב לשיוט חסר דעת ברכב אבל זה כבר נושא לשרשור אחר...

העצה היחידה שיש לי לייעץ לך- תפעיל ביטוח על נזק כזה, לדעתי עדיף אם לא הודעת להם כבר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וכשהיו פעם תיבות ידניות ואוטומטיות היו נדירות, אז היו חסרים אנשים ששכחו ללחוץ על הלחצן כדי להכניס רוורס והכניסו לראשון?

שלא תבין לא נכון, אני מסכים איתך שהתיבות האוטומטיות מסרסות את המוח של רוב האוכלוסיה והופכת אותם מנותקים מהנהיגה, אבל עניין ההילוך הלא נכון היה גם אז

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

1. אז גם עם ידני ייתכן ראשון במקום רוורס. אבל ההיפך (רוורס לא רצוני) דורש כבר כישרון נדיר.

2. נהג שמבחין שהרכב נוסע לא לכיוון הנכון מנסה לבלום.

ברכב אוטומטי הבלבול בדוושות יכול לגרום לעוד גז.

ברכב ידני בכל מקרה לוחצים על המצמד כך שגם אם יש בלבול גז/ברקס אז לכל היותר לא תהיה בלימה אבל לפחות לא יהיה פול-גז בטעות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בפיאט 127 שהייתה לאמא שלי פעם גאון אחד הצליח להכניס רוורס במקום ראשון, לא זוכר איזה רכב היה לו, אבל כנראה לא היה לו לחצן ביטחון או שהוא לחץ עליו בטעות.

העניין הוא שהוא רצה לצאת מחנייה, אז הוא שילב בטעות רוורס ונתן גז בריא וכשהבין שהרכב נוסע אחורה ולא קדימה זה היה מאוחר מדי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כפי שאני מדמיין את זה, היא פשוט לא הורידה את הרגל מהגז והמשיכה לדחוף את האוטו וכך הוא עלה על המדרכה ופגע בקיר.

אני לא מצליח להבין איך נשים מצליחות ללחוץ גז להיכנס ברכב ואז ללחוץ על הגז יותר חזק ותוך כדי הן צורחות ומבהילות את עצמן ולוחצות יותר חזק.

זה יותר גרוע מאמסטף שנועל את הנשיכה ולא עוזב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

היום חניתי את רכבי בחניה ציבורית כהלכה. כששבתי מלימודיי במכללה גיליתי שפגעו לי בחלק הקדמי של הרכב. כמו כן, כנראה כתוצאה מהמכה הרכב זז אחורה ופגע בקיר ויש נזק גם לחלקו האחורי של הרכב.

הנהגת הפוגעת השאירה את פרטיה ולאחר כ-20 דקות מהגעתי למקום התאונה, הגיע בעלה עם הרכב הפוגע(שנפגע בחלקו האחורי).

הנהגת מבולבלת וטוענת שכשניסתה לצאת מהחניה ברוורס, במקום ללחוץ על דוושת הבלמים, לחצה בטעות על דוושת ההאצה.

החלפנו פרטי ביטוח ורכבי נגרר למגרש אחסנה עד מחר בבוקר ומשם למוסך.

משום שאני נתקל במצב זה פעם ראשונה יש לי כמה שאלות לגבי הצעדים הבאים שלי:

1. דיברתי עם חברת הביטוח שלי ונתנו לי רשימה של מוסכי הסדר. האם אני חייב ללכת למוסך הסדר או שאני יכול ללכת למוסך היבואן?

2. אני יודע ששמאי צריך להעריך את הנזק. השמאי מגיע מחברת הביטוח שלי? איך הפרוצדורה מתבצעת?

3. הרכב סוף שנת 2012 עם 3K ק"מ. האם אני יכול לדרוש חלקים מקוריים?

4. האם אני אמור לשלם השתתפות עצמית כלשהי?

5. האם מחיר הביטוח שלי אמור לעלות? (אני לא אשם בתאונה)

6. איך אני תובע את הביטוח של הנהגת?

מצ"ב תמונות של הרכב.

תודה מראש לעוזרים,

קבל את כל פרטי הביטוח .

אל תתקן את הרכב במוסך הסדר .

ואל תשתכנע לטיפול של שמאי מרשימת השמאים של חברת הביטוח .הרכב שלך די חדש .תתקשר ואסביר לך יותר בעינין 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אני מסכים עם כולכם שגם בידני יש אפשרות שמישהו מאוד מאוד (מאוד) מוצלח יעביר לרוורס במקום קדימה ויעשה את אותה הטעות, אך אני מאמין שטעויות "שוק" יהיו הרבה פחות שכיחות כשהנהג מרוכז בידית ההילוכים שלו בצורה שוטפת במהלך כל הנסיעה ולא מעביר את הידית לD ושוכח שהיא קיימת.

הסיבה העיקרית שאני מאמין שידני יותר בטיחותי במקרה כזה היא שאם האינסטינקט האנושי לנהגת שהתבלבלה בין גז לברקס הוא ללחוץ יותר חזק על הגז במחשבה שהוא ברקס, האינסטינקט יהיה גם ללחוץ מהר על הקלאץ' וכתוצאה מזה כוח המנוע לא יגיע לגלגלים שלה ולא תגרם תאונה בסדר גודל כזה, במקסימום לדרדור ונשיקה קטנה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אז ככה, האוטו יורד מהכביש ויש לי שאלה.

בתקופה שהרכב היה אצלי הוא ירד במחירון 6 וחצי אלף.

האם אני צריך לקבל על זה משהו מהביטוח?

פורסם

תקבל לפי מחירון משוקלל שבתוקף ביום הארוע. ומן הסתם עוד ימצאו איזו ירידת ערך נוספת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השיטות הרגילות של חברות הביטוח. לא היתה לרכב אף תאונה קודמת עם כמה אחוזי ירידת ערך? הקילומטראז' לא יותר גבוה מהממוצע?

האמת היא שהפכתי ציני לגבי התנהגות חברות ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום,

היום חניתי את רכבי בחניה ציבורית כהלכה. כששבתי מלימודיי במכללה גיליתי שפגעו לי בחלק הקדמי של הרכב. כמו כן, כנראה כתוצאה מהמכה הרכב זז אחורה ופגע בקיר ויש נזק גם לחלקו האחורי של הרכב.

הנהגת הפוגעת השאירה את פרטיה ולאחר כ-20 דקות מהגעתי למקום התאונה, הגיע בעלה עם הרכב הפוגע(שנפגע בחלקו האחורי).

הנהגת מבולבלת וטוענת שכשניסתה לצאת מהחניה ברוורס, במקום ללחוץ על דוושת הבלמים, לחצה בטעות על דוושת ההאצה.

החלפנו פרטי ביטוח ורכבי נגרר למגרש אחסנה עד מחר בבוקר ומשם למוסך.

משום שאני נתקל במצב זה פעם ראשונה יש לי כמה שאלות לגבי הצעדים הבאים שלי:

1. דיברתי עם חברת הביטוח שלי ונתנו לי רשימה של מוסכי הסדר. האם אני חייב ללכת למוסך הסדר או שאני יכול ללכת למוסך היבואן?

2. אני יודע ששמאי צריך להעריך את הנזק. השמאי מגיע מחברת הביטוח שלי? איך הפרוצדורה מתבצעת?

3. הרכב סוף שנת 2012 עם 3K ק"מ. האם אני יכול לדרוש חלקים מקוריים?

4. האם אני אמור לשלם השתתפות עצמית כלשהי?

5. האם מחיר הביטוח שלי אמור לעלות? (אני לא אשם בתאונה)

6. איך אני תובע את הביטוח של הנהגת?

מצ"ב תמונות של הרכב.

תודה מראש לעוזרים,

1. אתה יכול ללכת לכל מוסך שבא לך, במוסך הסדר סכום ההשתתפות העצמית בדר"כ יותר זול.

2. צלצל לסוכן הביטוח שלך ובקש ממנו שישלח שמאי למוסך.

3. אתה לא צריך לדרוש שיתקנו בחלקים מקוריים, מאחר והרכב שלך חדש הוא יתוקן רק בחלקים מקוריים (ע"פ חוק חייבים לתקן רכב שגילו עד 24 חודשים בחלקים מקוריים בלבד!!!) .

4. כן , אלא אם אתה תובע באופן אישי את מי שפגע בך.

5. אם אתה תובע את הפוליסה שלך אז הוא יעלה, במידה והיא מודה בפני הסוכן שלה, והוא מאשר שהתאונה באשמתה אתה לא משלם כלום.

6. פנה לסוכן שלך.

• תוכן חדש...