Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Asus ZenBook

Wiking
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל עצה ולשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון.

ברצוני לרכוש Zenbook של Asus ואני מתלבט איזה תת דגם לבחור.

המחיר לא רלוונטי היות והמחשב ירכש בחו"ל.

יש את הדגם הזה:

Asus ZenBook Touch UX31A

Screen 13.3 "(1920x1080) FullHD Touch IPS, touch, glossy / Intel Core i7-3517U (1.9 GHz) / RAM 4 GB / SSD 128GB / Intel HD Graphics 4000 / without OD / Wi-Fi / Bluetooth / webcam / Windows 8 64bit / 1.3 kg

הכל במפרט בסדר חוץ מזיכרון RAM שהוא רק 4GB. האם ניתן להחליף/להוסיף זכרון (כמות אם כן?)

ויש את הדגם הבא:

Asus ZENBOOK UX32VD

Screen: 13.3''; Processor: Intel Core i7; frequency: 1.9 GHz; RAM: 6 GB; HDD: 500 Gb; Bluetooth;

Wi-Fi; card: nVidia GeForce GT620M 1GB; software: MS Windows 8

אומנם הדגם הנ"ל חסר מסך מגע, אבל יש בו כל מה שצריך חוץ מהדיסק הקשיח שמקלקל את המפרט.

האם ניתן להחליף עצמאית את ה-HDD הרגיל ב-SSD ?

שני הדגמים בערך באותו המחיר ככה שאני מעוניין לברר האם ניתן להוסיף RAM ולשנות HDD ל-SSD.

חוות דעת כללית מבעלי ניסיון תתקבל בברכה במיוחד בכל מה שקשור לאיכות הסדרה הזו.

האם מסך מגע הוא נושט מועד לתקלות בניידים או שאין מה לפחד ?

האם ASUS העולמית נותנת אחריות בינלאומית ?

תודה מראש לעוזרים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

מנסיון של ידידה שהחזיקה כזה מספר חודשים, זה לא ה-IBM שאתה רגיל אליו. הכפתורים פחות נוחים, החומרים פחות איכותיים וכך גם הגימור. הארגונומיקה הבסיסית לוקה בחסר, סוג הדברים שלא רואים על הנייר או אפילו במבט חטוף אבל מתחילים להרגיש בשימוש שוטף.

מנסיון שלי, יש סיבה טובה למה היצרנים הטייוואנים והקוריאנים הפסיקו להשקיע בייצור לפטופים שמרגישים איכותיים - פשוט בגלל שבארצות המוצא שלהם הפסיקו כמעט לקנות כאלה והקהל הרחב עבר לטבלטים או פבלטים כמו הנוט. אלו מוחלפים מדי שנה ולכן הכיוון הוא לייצר אותם כמה שיותר בזול, זה לא אייפון שהיית קונה פעם ומחליף אחרי שלוש שנים של שימוש אינטנסיבי.

טאצ'סקרין על לפטופ זה נהדר, לפני חודש קניתי כזה לאמא שלי ובשילוב עם WIN 8 זו פשוט חוויית שימוש אחרת לגמרי (במובן הטוב של המילה). אם זה הכיוון שלך אני מציע שתבדוק מה מציעים בדל ובלנובו, במיוחד בגזרת ה-ThinkPad.

פורסם

סוף סוף מישהו מבין אותי, תודה דריש...

הזנבוק חמוד וזריז עם מקלדת על הפרצוף כיאה לאסוס.

לעבודה שוטפת זה פשוט deal breaker, ואין דבר יותר אידיוטי מחיבור מקלדת חיצונית ללפטופ (מעניין מאיפה אני יודע).

אם תגביל את עצמך לצריכת תוכן עם עכבר זה אולי לא יפריע לך, אבל בשביל זה המציאו טבלטים.

להציע 4gb במחשב חדש זאת בדיחה. אין יותר מחשבי 32 ביט,

המינימום צריל להיות 8. ניתן להחליף לבד.

גם כונן קשיח ניתן להחליף לבד, במידה ויש לך דיסק להתקהת windows.

קיימית תוכנות ל-mirror מושלם, אבל אין לי ניסיון בתחום הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו ברכב או סמארטפון - הכל תלוי בצרכים... לי יש את הדגם הזה וזה מספיק לי לצרכים שלי (Photoshop, Illustrator, צפיה בכדורגל אונליין וגלישה באינטרנט).

אכן המקלדת מעט בעייתית ולוקח זמן להתרגל אליה - אבל אפשרי (לא שזה מתקבל שזה ככה)

הטאץ'-פאד אחלה

בקיצור כמו בפורום ייעוץ רכב רשום דרישות ונוכל להמליץ לטוב ולרע.

8)
פורסם

לא משנה איזה לפטופ תבחר, העיקר תוודא שיהיה בו כרטיס WLAN של אינטל מהדור האחרון -סדרה 7, אם יש אפשרות לבחור אז מומלץ וילקינס פיק 7260AC -

איכות ללא פשרות, אמינות מהשורה הראשונה וביצועים מקסימליים וקבועים מובטחים תוך חיסכון מיטבי במשאב היקר ביותר בלפטופ -חיי הסוללה, הכרטיס פשוט ישפר לך את איכות החיים. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא זוכר את הדגם של הכרטיס, אבל ה-WLAN של האסוס משובח, דגם עדכני ביותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

דריש - אני לא בוגד ב-Thinkpad. המחשב מיועד לאימי. אני לעצמי מכוון לסדרת T או W החדשות אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית.

השימוש העיקרי של ה-zenbook יהיה קריאת ספרים על הברכיים וגלישה באינטרנט וסקייפ.

כן, אוברקיל רציני לשימושים כאלו ובנוסף לדעתי טאבלט יהיה יותר נוח אבל לך תשכנע אישה...:wink:

היא ראתה כזה בחנות והפילה עלי את המשימה לרכוש לה כזה. ההתלבטות שלי היא אם לקחת טאצ' שהוא בעל מסך מבריק וללא אפשרות הרחבת RAM (עשיתי אתמול קצת שיעורי בית) או לקחת בלי הטאצ' אבל עם מסך מאט ואפשרות הרחבת RAM. להחליף SSD אשפר בשניהם. שני המקים מדובר על דגם עם מסך IPS FHD.

אני מודע לכך שהמקלדת לא הכי נוחה ומקבל את זה.

אחריות בינלאומית מישהו ניסה לממש ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אישתי משתמשת מזה כחודשיים ב-ZEN של אסוס, הדגם הראשון שציינת עם מסך המגע, הוא הגיע לאחר שלאישתי נמאס לחלוטין לעבוד עם אייפד 2.

השימוש העיקרי שלה הוא עבודה- מיילים, עבודה בסביבת office, הצגת תמונות וכדומה.

היא מרוצה מאוד מהמחשב.

כמה הערות והארות ממישהו שבדק מפרטים, מישש, השווה מחירים של כל המתחרים בקטגוריה:

דגמי ZEN הינם היחידים שהרגישו איכותיים מבחינת מבנה (אם איני טועה הם היחידים אם מרכב אלומניום לעומת פלסטיק של המתחרים).

יש מחשבים עם אירגונומיה טובה יותר או פחות- רוב הנשים לא באמת שמות על זה דגש ומסתגלות די מהר למקלדת כזו או אחרת.

יש מחשבים שנותנים מפרט טוב יותר במחיר x בהשוואה ל-ZEN אבל מרגישים כמו מחשב צעצוע (ברצינות, לבן שלי יש טאבלט צעצוע שמרגיש איכותי הרבה יותר).

משקל משחק תפקיד בקטגוריה וה-ZEN נמצא איפשהו באמצע (מרכב אלומניום כאמור), אם מחפשים את הקל ביותר זה ללא ספק הדגם של סוני, שוקל אם איני טועה 0.91 ק״ג,היקר מבין כל המתחרים וגם זה שמרגיש הכי זול ושביר.

לגבי המסך touh- אישתי מאוד אוהבת אותו וזה גם מאוד שימושי לה בעבודה.

מעבר לזה כמו תמיד בכל מקום אפשרי המליצו לי על אסוס, הם פשוט סוסי עבודה (מנסיון של לא מעט מחשבים שלהם בשנים האחרונות).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשמחה.

אגב, לא הייתי מוטרד מגודל ה-HD, הכוננים החיצוניים קטני מידות וזולים לרכישה כך שתמיד אפשר להצטייד באחד כזה.

אני העדפתי לא להתפשר וללכת על SSD.

דבר אחרון, לא יודע אם חשוב לאישתך העיצוב שלו, אבל עבור אישתי, מעצבת (תכשיטים) במקצועה, זה היה חשוב שהמחשב הנבחר יהיה מעוצב ו״שיקי״ וגם בקטע הזה ה-ZEN עושה את העבודה.

בקיצור, תתחדש על ה-UX31A....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לי יש את ה UX31A (ללא מסך מגע) כבר כשנה - בינתיים אני מאוד מרוצה ממנו. קל משקל, סוללה טובה, שקט, מסך מדהים ונראה טוב.

מה שכן, עד עכשיו הוא היה כבר פעמיים במעבדה (פעם אחת כרטיס רשת, פעם שניה מטען שהתקלקל), אז לא הייתי מעז לוותר על האחריות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לזכות שירות Asus בארץ יאמר שהמחשב נלקח מהבית והוחזר בזריזות. מנסיון עם שבר בפלסטיק ב-U35Jc שמנע סגירת המחשב, ואשר תוקן במסגרת האחריות (המחשב היה בין 2.5 שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לי יש את ה UX31A (ללא מסך מגע) כבר כשנה - בינתיים אני מאוד מרוצה ממנו. קל משקל, סוללה טובה, שקט, מסך מדהים ונראה טוב.

מה שכן, עד עכשיו הוא היה כבר פעמיים במעבדה (פעם אחת כרטיס רשת, פעם שניה מטען שהתקלקל), אז לא הייתי מעז לוותר על האחריות.

אם אפשר לדעת - מה הייתה הבעיה בכרטיס הרשת?

8)
פורסם

יש לי את הראשון עם i5.

מרוצה מאוד, אם כי הציר של המסך יכל להיות חזק יותר, לא מחזיק במקום בזוויות קיצוניות.

לגבי המקלדת, מצויינת, אבל הטאצ'פד רגיש מדי, מה שמפריע להקלדה לעיתים.

נראה ומרגיש מצויין, דק מאוד, אחלה איכות בניה. לגבי הכונן הקשיח, חששתי מהגודל, אבל בהחלט מסתדר איתו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...