Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרררררר לי !!!! מחפש חולצה טרמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין בהמלצות ל:

1. גרביים תרמיים.

2. גופיות תרמיות.

3. מכנסיים תרמיים.

אשמח לשם החברה ודגם ספציפי שלה, איפה ניתן לקנות כולל בארץ ובחו"ל.

תודה

פורסם

כנראה שעוד שכבה לא מחממת את פותש

לא מוצא שום דבר פסול בחולצה טרמית

היא מחממת ומי שרוצה אקסטרא חימום בלי חמשה-שה שכבות בגדים זה פתרון מעולה

מי שאמר שהן לא מחממות אז מה שיש אצלו לא מחממות וכך הוא מכליל את כולן כי באמת שאין מצב ללבוש יותר משכבה נוספת מעל חולצה כזו שכן עושה את העבודה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמעו אני בן אדם חם בד"כ אני הולך עם ב' ושרוולים מקופלים כשכולם כבר עם פליז חרמונית וחם צוואר אבל בסוף ינואר יש לנו אימון חורף ברמת הגולן ואין שם איך להתחמם חוץ מלחבק רדיאטורים (וגם זה לא תמיד מתאפשר) אז ליתר בטחון אני גם רוצה לרכוש לעצמי מכנס ארוך וחולצה עם שרוולים ארוכים שיהיו לי מתחת לב'.

הלינק הראשון שפרסמו כאן בעמוד הראשון מצא חן בעיני אבל אין שם ירוק ואני לא סגור אם מותר לבן מתחת לב' בצבא (תקראו לי צעיר, שנה וחצי בצבא ולא יודע כי אף פעם לא לבשתי משהו מתחת לב' :-D) אז אם מישהו יכול להזכיר לי מה מותר ואסור בקטע של דיגום.. אני רק זוכר ששחור אסור בוודאות.

תודה לכם.

פורסם
שמעו אני בן אדם חם בד"כ אני הולך עם ב' ושרוולים מקופלים כשכולם כבר עם פליז חרמונית וחם צוואר אבל בסוף ינואר יש לנו אימון חורף ברמת הגולן ואין שם איך להתחמם חוץ מלחבק רדיאטורים (וגם זה לא תמיד מתאפשר) אז ליתר בטחון אני גם רוצה לרכוש לעצמי מכנס ארוך וחולצה עם שרוולים ארוכים שיהיו לי מתחת לב'.

הלינק הראשון שפרסמו כאן בעמוד הראשון מצא חן בעיני אבל אין שם ירוק ואני לא סגור אם מותר לבן מתחת לב' בצבא (תקראו לי צעיר, שנה וחצי בצבא ולא יודע כי אף פעם לא לבשתי משהו מתחת לב' :-D) אז אם מישהו יכול להזכיר לי מה מותר ואסור בקטע של דיגום.. אני רק זוכר ששחור אסור בוודאות.

תודה לכם.

שמע, ממליץ להשקיע בחליפה של אנדר ארמור מEBAY (מכנס+חולצה). באימון חורף בחיים לא תלך בלי פליז אז לא יראו את זה גם ככה. אלא אם כן תלך עם ב'. מקסימום תסגור את הכפתור העליון ולא יראו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
שמע, ממליץ להשקיע בחליפה של אנדר ארמור מEBAY (מכנס+חולצה). באימון חורף בחיים לא תלך בלי פליז אז לא יראו את זה גם ככה. אלא אם כן תלך עם ב'. מקסימום תסגור את הכפתור העליון ולא יראו.

אשמח לקישור

פורסם

יש את אלו שהם טרמיים ברמה טובה

http://stores.ebay.com/sports-world-for-compression/_i.html?_dmd=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sid=1032195525&_sop=15&_stpos=&_vc=1&gbr=1

Under Armour לא ייצא ממש זול בכל אופן (כן זול מהארץ)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...