Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי בעיית המטען היא הבעיה העיקרית.

פשוט תגדיר שמה שלא נכנס לבאגז' נמצא על הברכיים של הבעלים שלו.

זה יגמר בזה שהדברים של הבנות יהיו בבאגז' וחברינו יצטרך לנהוג עם תיק על הברכיים :)

לדעתי, אם יש אופציה (כלכלית) להשכרת רכב זה עדיף. אני בטוחה שברכב חדש ומרווח יהיה הרבה יותר נעים לכולם.

בקשר ללהתקע ולחכות לגרר, גם לדעתי, זאת לא בדיוק חוויה נעימה בחופשה, במיוחד בחורף. אבל מה אנחנו מבינות... :wink:

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
deltaHF אם נשלח את הפונטו עם נהג עכשיו לחרמון אני בטוח שתגיע.

כמו שאמרתי, החשש הוא מהשילוב של עומס גדול מאוד + עליות + מזג אוויר לא להיט.

אין מה לחשוש, אז תמשוך קצת יותר הילוכים וכמובן שתיסע בזהירות יתרה עקב תנאי מזג האוויר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק מעדכן:

התוכנית הייתה לנסוע עם הפונטו. כבר הכנתי אותה, וגם את ארגז הכלים לכל מקרה שלא יקרה.

וברגע האחרון התפנתה שברולט קרוז עם דלקן למשימה. כמובן שבחרנו באופציה הזולה יותר לנסיעה :lol:

בחניון העליון של החרמון הייתה פונטו דור ראשון, נתן קצת ביטחון לחברה שלי ולזוג הנוסף, אולי זה יעזור לפעם הבאה :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
רק מעדכן:

התוכנית הייתה לנסוע עם הפונטו. כבר הכנתי אותה, וגם את ארגז הכלים לכל מקרה שלא יקרה.

וברגע האחרון התפנתה שברולט קרוז עם דלקן למשימה. כמובן שבחרנו באופציה הזולה יותר לנסיעה :lol:

בחניון העליון של החרמון הייתה פונטו דור ראשון, נתן קצת ביטחון לחברה שלי ולזוג הנוסף, אולי זה יעזור לפעם הבאה :lol:

העיקר שנסעתם ונהנתם!

עוד תהיה הזדמנות לחצות את הארץ עם פונטו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

היא בטח הגיעה ממג'דל שמס. :lol:

פורסם

בסוף מצאתם אופציה זולה יותר ונוחה יותר אז לא היו לך דילמות.

ובכל זאת תשובתי הרטרואקטיבית:

ברמה המוטורית לדעתי אין יותר מדי ממה לחשוש. קצת זהירות וסבלנות וסביר מאוד שהייתם מגיעים.

העניין הוא שהשרשור הזה לדעתי צריך להיות מקושר לתחום הסוציולוגי. אני לא הייתי לוקח אנשים ברכב שלי אם הם חושבים שזה לא הגיוני. סתם מועקה מיותרת שהיתה מתעצמת אם היתה מתרחשת תקלה.

• תוכן חדש...