Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח לחברי הפורום,

אני, חברתי וזוג חברים נוסף עתידים לנפוש בצימר בשבוע הבא, בתוכנית גם ביקור בחרמון. כולנו תושבי באר שבע.

לצורך המשימה, כרגע פנויה רק הפונטו 98 שלי. שהצעתי בשמחה למשימה :D

שלושתם חושבים שאני משוגע שבכלל אני חושב שזה הגיוני.

האמת היא שבכל חיי הייתי פעם אחת בחרמון, ולא אני נהגתי, כך שאיני זוכר כלל איך נראית הדרך לשם. אז ייתכן והם צודקים.

מצד שני אני מאמין שהפונטו שלי מתוחזקת ברמה סבירה שתוכל להביא אותה לכל מקום שאחפוץ.

יש צמיגים חדשים בני פחות משנה של קומהו (ממש הפתיעו אותי לטובה בימי המבול האחרונים)

יש צלחות ורפידות בלם חדשות שעברו 4 אלף קמ בקושי.

מערכת הקירור פועלת טוב נכון לעכשיו (טפו טפו) - אחרי שיפוץ ראש לפני כ-10 אלף קמ. שכלל גם החלפת טרמוסטט.

ישנה צריכת שמן ברמה סבילה, אבל עדיין רחוק מקטסטרופה.

הדבר היחיד שאני באמת מודאג זה החוסר במקום למטען. אני אישית יכול להביא תיק צד, אבל שתי הבנות בטח יביאו שני קיטבגים כל אחת.

רציתי לשאול את דעת המנוסים בפורום, האם לדעתכם הנסיעה מבאר שבע לחרמון עם פונטו 98 אפשרית או שכדאי לוותר ולשכור רכב?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פתור את בעיית המטען וסע לשלום.

לפני שאתה עולה לחרמון תוודא מתי האתר פתוח\מחירים וכו',אל תעלה סתם בספונטניות כי לפעמים הם סוגרים באמצע היום\למחרת ב"הפתעה" בגלל סופות שלגים למעלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מזכיר לי איך ב-2003 נסענו שני זוגות לצימרים בפיאט אונו של חבר :lol: שביזות עם המטען, אבל חוץ מזה בסדר גמור.

לא רואה בעיה עם הפונטו, כמו עם כל רכב מתוחזק אחר. הרכב לא מסתכל על הטריפ-מטר של עצמו. אם הוא תקין, יגיע בלי בעיות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יגיע בלי בעיה.

בדוק מפלסי נוזלים ולחץ אוויר לפני הנסיעה וסע לשלום.

לרכב באמת לא אכפת אם אתה נוסע 300 ק"מ ביום אחד או בשבועיים של נסיעות בעיר.

אם כבר אז האפשרות השניה יותר גרועה בגלל עוד 30 התנעות, נסיעה על מנוע קר, הרבה יותר העברת הילוכים וכו'.

אה, ומומלץ להחליף נהגים בדרך או לחלופין הפסקה או שתיים.

המרחק הזה לנהג אחד ברצף זה מעייף.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בדוק שמן ומים לפני הנסיעה, אויר בצמיגים ותקינות מגבים.

חוץ מזה אם הרכב מתוחזק כראוי אני לא רואה סיבה שהרכב לא יצלח את המסע, לרכבים אין תאריך פג תוקף וגם רכב מ91 אם יתחוזק כראוי יכול להגיע מאילת לחרמון.

תנהג בו בזהירות, תשן טוב לפני הנסיעה ורצוי שתעשו תורות נהיגה בדרך.

הדבר היחיד שמגביל אותך אם כך הוא המטען, זו כבר בעיה בפני עצמה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מזכיר לי איך ב-2003 נסענו שני זוגות לצימרים בפיאט אונו של חבר :lol: שביזות עם המטען, אבל חוץ מזה בסדר גמור.

לא רואה בעיה עם הפונטו, כמו עם כל רכב מתוחזק אחר. הרכב לא מסתכל על הטריפ-מטר של עצמו. אם הוא תקין, יגיע בלי בעיות.

כן, אבל אני הייתי שוקל להשכיר רכב עדיין. מצטער שאני הורס.

Gn'f'R

פורסם

תגיע ובניו. עם פיאט 500 שהיתה עמוסה בשלושה מבוגרים ואישה בהיריון מתקדם הגעתי עד למג'דל שמס, וכמו שאתה רואה בתמונה המצורפת, ביום שישי האחרון עוד פיאט הגיעה לחרמון :wink:

20131206_135639.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רוב חיי אני נוסע במכוניות ישנות ותמיד(!) הגעתי למחוז חפצי ללא תקלות (הכי גרוע שקרה זה שלא היה מזגן).

אם הרכב עמוס יש לנהוג בעדינות ולשים לב לשעון החום.

בקשר למטען, מכוניות הצ'באק קטנות מפתיעות בכמות המטען שהן מכילות, תוציא את המדף האחורי ושלום על ישראל. שם אתה שם את המזוודות הגדולות, את התיקים הקטנים בין הנוסעים ויוצא לדרך.

כמובן רק אחרי בדיקת שמן/מים ומילוי אוויר בצמיגים שיתאים לעומס גבוה.

פורסם
כן, אבל אני הייתי שוקל להשכיר רכב עדיין. מצטער שאני הורס.

למה? מילא שיקולי נוחות, אבל אם אין לרכב בעיית התחממות או כל בעיה ידועה אחרת, מה הסיבה שלא יגיע?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
למה? מילא שיקולי נוחות, אבל אם אין לרכב בעיית התחממות או כל בעיה ידועה אחרת, מה הסיבה שלא יגיע?

רכב ישן, קטן, חורף וקר, גשום ואולי מושלג.

הוא נוסע עם חברתו ועוד זוג, בסדר, אולי הרכב שמור ותקין אבל

הפתעות עלולות לצוץ.

הפיאטים אוהבות להתחמם, הפיאטים לא אוהבות מים על מערכת החשמל.

Gn'f'R

פורסם

הפיאטים לא אוהבים להתחמם יותר מכל אוטו אחר. רכב מתחמם בשל תקלה, לא בשל מוצא אתני. אם מערכת הקירור תקינה, אין לרכב סיבה שיתחמם. מה גם שאני לא מכיר אוטו שכן אוהב מים על מערכת החשמל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ייסע כמו גדול, למה אתה ממעיט בערך הפונטו :twisted:

אם הרכב מתוחזק כמו שצריך (ואני מאמין שכן) הוא יצלח כל דרך במיוחד בארץ הקטנה שלנו ואין מה לחשוש.

פורסם

אין במדינה הזאת אף מקום אליו רכב עם צריכת דלק סבירה ומיכל מלא לא יגיע בלי צורך לתדלק. לא מובנת לי הדאגה הסטראוטיפית הזאת מנסיעה למרחק של 2/3 טנק בקושי.

ניסיון מר לא נבע מזה שזו הייתה פיאט, אלא מתקלה שלא טופלה או צצה במפתיע, כמו שיכולה הייתה לצוץ בכל נקודה אחרת על הגלובוס.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...