Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי קורנפלקס עולה 30 שקל. חלב מסכן עשרה שקלים והמחיר של בשר אני אפילו לא רוצה להתחיל לדבר.

אני וחבר עוברים לגור ביחד כשותפים עוד כמה חודשים ועשינו חישוב הוצאת קניות בחודש. חשכו עיניי :/ 2 חיילים משוחררים יצטרכו לשים לפחות אלפיים שקל על קניות בחודש אם ברצוננו לאכול טוב (3 ארוחות ביום עם כל מה שצריך)

תחי מדינת ישראל

אני לא יודע איפה אתה קונה אבל קורנפלקס פשוט של תלמה לא עולה יותר מ 22 ש"ח וחלב בשקית 5.5 ש"ח.

לא חייבים לקנות דגני בוקר שוגיקוקופוצי בטעם שוקו בננה ולא חייבים לקנות חלב יוטבתה בקרטון.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חייבים כלום...

אפשר לגור בקרטון ליד רידינג עם נוף לשדה דב.

ממתי "דגני בוקר שוגיקוקופוצי בטעם שוקו בננה ולא חייבים לקנות חלב יוטבתה בקרטון." זה מותרות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עזבו בואו נצטמצם עוד יותר נחזור למעברה בבית ליד, נגור בפחונים ונקבל תלושים לאורז בן גוריון, זה שסבא שלי וסבתא החזיקו מעמד מתוך העובדה ששיקרו להם בעיניים, לא אומר שאנחנו צריכים לחיות בשקר הזה.

אנשים פה לא גומרים את החודש, ואנשים רגילים לא אלה שהולכים לרווחה אבל נוסעים לחו"ל שש פעמים בשנה, יש להם תיקים בהוצאה לפועל, אבל ציפורניים ומאזדה 3 חדשה.

כל אחד פה רוצה להצטמצם על מה ועל למה? תנו לחיות, גם ככה הכל קשה, אז גם מוצרים בסיסיים לשמירה על כבוד האדם וחירותו אי אפשר, אולי נמות ? אה שיט חברה קדישא רוצה 8,000$ על חלקת קבורה, עדיף להזרק לכלבים ושהם יאכלו אותך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
הסבא הוא האב של האם, הבעיה שהם לא מצליחים להביא הוכחות, כנראה בגלל תקופת השואה שגרמה ליהודים לטשטש סממנים יהודיים.

זה בדיוק הזמן לעשות "עבודת שורשים" - לסב הזה יש שם משפחה מקורי (לרוב היהודים במזרח אירופה היו שמות משפחה יהודיים במובהק), יש לו איזשהם קרובים שקבורים היכנשהו, יש היסטוריה של הקהילה - חייב להיות איזשהו קצה חוט שאיתו אפשר להתחיל לעבוד.

רק לצורך הדוגמה, סבא שלי ז"ל סיפר לי באחת השיחות שלנו שאחרי המלחמה הוא אמור היה לסוע לאנגליה לדודה שלו. הוא לא זכר על הדודה הזו כלום חוץ מאת השם הפרטי שלה, ועיוות של שם המקום באנגליה שבו היא גרה בתקופת המלחמה. העברתי את שני הפרטים האלו לחבר חובב גנאלוגיה, והוא הצליח אחרי מחקר למצוא את הדודה הזו (שנפטרה) ואת קרובי המשפחה החיים שלה.

זה לא פשוט, אבל בהחלט אפשרי.

פורסם
אני וחבר עוברים לגור ביחד כשותפים עוד כמה חודשים ועשינו חישוב הוצאת קניות בחודש. חשכו עיניי :/ 2 חיילים משוחררים יצטרכו לשים לפחות אלפיים שקל על קניות בחודש אם ברצוננו לאכול טוב (3 ארוחות ביום עם כל מה שצריך)

בסכום הזה אני מאכיל משפחה, עם שתי בנות. בחייך...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חייב הון עצמי בשביל משכנתא, שלא יקרה משבר הסאב-פריים.

אתה לא מצפה לבוא עם 0 שקלים ולקנות עם זה דירה עם התחייבות לתשלומים.

ואם לא תעמוד בהם?

ה-30 הון עצמי זה הבטחונות.

עד לפני שנתיים בערך ההון העצמי הנדרש היה 10%. בישראל לא היה משבר סאב פריים, יותר מזה בישראל אין בכלל הלוואות סאב פריים. בכלל! אז איך ייגרם משבר סאב פריים ללא הלוואות סאב פריים? ובמשך 60 שנים זה עבד יופי כאן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...