Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכובדיי

לפני זמן לא רב פניתי בפורום זה וקיבלתי עזרה רבה לגבי רכב אליו ניתן להשליך ברווחה שלשה ילדים קטנים בכסאות.

זמן הכרעה הגיע והפור נפל על סיטרואן C4 picasso שנת 2010, 85K ק"מ.

שאלתי היא: מנסיונכם - האם יש באמת מה לפחד מתיבת ההילוכים הרובוטית מבחינת נוחות ואמינות?

תודה

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

אני חושב שמבחינת אמינות התיבה הזו לא יותר גרועה מכל תיבה רובוטית אחרת בשוק (למשל DSG7 של גולף).

אבל התחושה בהחלט שונה. הייתי ממליץ לך לנסות בעצמך.

בעוד בגולף ההילוכים עוברים חלק יחסית, בסיטרואן יש מין משיכה אחורה או השהייה. אישתי אמרה מיד שהאוטו לא סוחב בראשון (למרות שהוא כן סוחב). זה נובע מעודף מיחשוב של התיבה. מה שנקרא תיבה חכמה.

בפורד פוקוס למשל יש תיבה רובוטית שרועדת נמרצות בהילוך ראשון. זה לא מדד לאמינות התיבה.

בכלל , לדעתי בעתיד רוב התיבות יהיו רובוטיות, היום אנו רואים בעיקר מחלות ילדות, אלה יבשילו ויטופלו.

אני מאמין שתמצא הרבה שיגידו לך שלוקח שעתיים להתרגל לזה ואח"כ כבר לא זוכרים שזו תיבה כזו.

בכל מקרה קח את ה AL4 ותנסה. לעניות דעתי יש לה הרבה פחות בעיות מהתיבה של קונצרן VAG.

• תוכן חדש...