Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כת יהודית ולא סימפטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקהילה החרדית-קיצונית לב טהור בראשות הישראלי שלמה הלברנץ בקנדה נרשמו מעשים חריגים וקיצוניים כמו:

התעללות שלו ושל אנשיו בקטינים בשיטות אכזריות, כהכאה במוטות ברזל, נישואים וגירושים בכפייה, שלילת מזון, מתן תרופות פסיכיאטריות וכליאה ממושכת במרתף.

יש עדויות על השגת ציות בכת על ידי כאב מתמיד, נידויים והחרמות למשך זמן ארוך בו האדם מבודד לגמרי; קנסות כספיים, החלפת תינוקות וילדים בין משפחות בניגוד לרצון ההורים למשך שנים, ניתוק מוחלט מהמשפחה בישראל ועוד.

אחת מהקורבנות סיפרה על טבילה באגם קפוא, אונס קטינות, גרימת נכות, רצח של תינוקות, הסתה נגד משפחות – "ועוד רב הנסתר על הגלוי".

זאת ועוד נרשמו מקרים של השאת בני זוג ששניהם בני 14, חתונה בין נערה בת 14 לגבר בן 35 ואף מיסוד "זוגיות" של נער בן 16 עם בת 24 – בכפייה.

העיקר- שאנחנו ממשיים לעסוק בפרשת משחקי חברה ואייל גולן כאשר דברים כאלו נעשים ע"י אנשים שמתיימרים לחנך את דור העתיד.

ועל כך אפשר לומר: פני הדור כפני הכלב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כת יהודית?

אין שום קשר בין יהדות ובין הפושעים האלו - זה שאולי חלקם ישראלים, ואלי חלקם יהודים עדיין לא סותר את העובדה שהם פשוט פושעים, ואין בינם ובין ההלכה היהודית דבר.

פורסם
בקהילה החרדית-קיצונית לב טהור בראשות הישראלי שלמה הלברנץ בקנדה

מה לנו ולזה? אנחנו בישראל לא?

ואגב, אייל גולן ביצע את המעשים בישראל ולא בקנדה.

אה, האווירון רוצה לשחק או בספרד או באירופה.

נ.ב לא שאני מפחית מחומרת מעשים אכזריים באם בוצעו בכל מקום שהוא אך לא הבנתי את ההקשר בין המעשים שפירטת לעתיד ילדנו...

פורסם
כת יהודית?

אין שום קשר בין יהדות ובין הפושעים האלו - זה שאולי חלקם ישראלים, ואלי חלקם יהודים עדיין לא סותר את העובדה שהם פשוט פושעים, ואין בינם ובין ההלכה היהודית דבר.

ולמה אין קשר בדיוק? הם לא מתפללים לאותו אל לא מושיע כמו בישראל? הם לא שומרים שבת? הם לא צמים ביום כיפור? הם לא שומרים כשרות, נידה וכל החארטה בארטה? למה לא תודה פשוט בעובדה שמדובר באנשים קיצוניים שהדת פשוט גרמה לשתן שלהם לעלות להם למוח?

זה רק ממחיש לך עד כמה דת ולא משנה איזה דת יכולה להיות מסוכנת לאותם כלואים בחושך ובאפלה שלה ולאלה הסובבים אותם.

הדרך היחידה "להתחזק" היא ללכת למכון כושר.

הדת היא מקור הרוע בעולם הזה.

http://www.youtube.com/watch?v=yRhq-yO1KN8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קולאוטי - מה בין זה לאייל גולן? כתות חרדיות קיצוניות היו (ואני מניח שעודן) גם בארץ. שוב - מה הקשר? אייל גולן מגעיל פחות בגלל זה? זה נבלה, וזה טריפה, רק שאת אלה קל יותר להרשיע בפלילים, ככל הנראה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שמעתי שבבלגיה יש כנופיות של פדופילים, אז לא נורא אם אייל נתן מדי פעם באיזו ילדה שאולי נראת בת 18 בחושך

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא הבנתי מה עניין שמיטה להר סיני. :roll:

אגב, המוזיקה המזרחית של היום וה"תרבות" הנלווית אליה מבצעות לעתים קרובות מעשים מגונים בשפה העברית,

אולם זה לא מפריע לך להתבטא בשבחה מעל דפי הפורום. כנראה שהכל יחסי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כתות של פסיכים מתיימרים לחנך את דור העתיד?

בינתיים ה"חינוך" של הנוער מושפע מסתם זמרים חרמנים, גיבורי תרבות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמכר של מישהי שנחטפה ע"י הכת הזו.

הכת הזו די פסיכוטית, והם ממשיכים "לגייס" תמימים ישראליים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אגב, המוזיקה המזרחית של היום וה"תרבות" הנלווית אליה מבצעות לעתים קרובות מעשים מגונים בשפה העברית,

אולם זה לא מפריע לך להתבטא בשבחה מעל דפי הפורום. כנראה שהכל יחסי.

דווקא אייל גולן הוא צדיק בסדום בתחום הזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...