Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כת יהודית ולא סימפטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התעללות שלו ושל אנשיו בקטינים בשיטות אכזריות..............................................

........................................................

קנסות כספיים

או קיי, עכשיו אני מאמין שזאת כת יהודית :roll::-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
דווקא אייל גולן הוא צדיק בסדום בתחום הזה.

זה לא שהוא צדיק, זה שהוא עסוק בלבגוד במישהי ואז להתבכיין שהיא עזבה אותו למשך 5 האלבומים הבאים.

וקצת יותר קשור לנושא, אדיקות דתית/שפיות אלו פחות או יותר הפכים, זה לא משנה אם הדת היא יהדות "קלאסית" או אחת ממליון גרסאות הניו אייג' שלה (או דת אחרת לחלוטין)

זו לא חייבת להיות דת, מספיק שזה יהיה איזשהו רעיון הזוי.

פורסם

אין דבר שמרתיח אותי יותר מהכללות גורפות.

כמה חבר'ה שמעידים על עצמם שהם יהודים חרדים עושים מעשים מטורפים אז לכן כל החרדים מטורפים.

שמעתי על איזה פדופיל חילוני, לכן כל החילונים פדופילים, זה שקול לדעתי.

חשוב לעשות הפרדה בין אוכלוסיה לבין הפרטים שלה.

על אחת כמה וכמה שאותה אוכלוסיה מגנה את אותם פרטים שמתיימרים להשתייך אליה (כמו במקרה הזה).

יש מטורפים ויש קיצוניים בכל מקום, כל עוד נמשיך להתייחס אל המטורפים האלה כאל נציגים של כל האוכלוסייה אין סיכוי שנגשר על הפערים ושנשנה פה משהו.

דרך אגב, אני חילוני.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מדובר בכת מטורפת שבינה לבין 99.99% מהחרדים בארץ אין דבר וחצי דבר.

אני חושב שאי אפשר לחשוד שאני אוהב חרדים אבל במקרה הזה באמת שאין שום קשר בין קומץ פסיכים מקנדה לבין הבעיות החברתיות האמיתיות שיש בישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מדובר בכת מטורפת שבינה לבין 99.99% מהחרדים בארץ אין דבר וחצי דבר.

אני חושב שאי אפשר לחשוד שאני אוהב חרדים אבל במקרה הזה באמת שאין שום קשר בין קומץ פסיכים מקנדה לבין הבעיות החברתיות האמיתיות שיש בישראל.

תודה וויל.

• תוכן חדש...