Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

הכנסתי הבוקר את הרכב למוסך מורשה פורד - מוסך מוכר מאד מאד במרכז [ולא אפרט יותר מכך, מי שירצה שיפנה בפרטי].

להזכירכם, הייתה לי בעיית גמגומי מנוע - שהתבררה בבדיקה מכנית וסריקת מחשב כצינור נשם [ואקום] קרוע.

הכנסתי את הרכב ב 7.30, וכבר לפני 9 קיבלתי טלפון, בו השורה התחתונה הייתה הצעת מחיר לטיפול, בהיקף של כ 5,700 ש"ח.

להלן פירוט:

עבודות

טיפול - 330

פ/ה תושבת קדמית מנוע - 150

פ/ה מכלול מתלה קדמי *2 - 600

פ/ה צינור נשם + איפוס תקלה ועדכון גרסה במחשב - 300

עבודת חוץ - כיוון פרונט [לאחר החלפת בולמים קדמיים] - 250

חלפים

פילטר שמן - 65

שמן [מוטור קרפט] - 212 [גניבה, עולה באינטרנט 110, ואפילו פחות]

בולמים*2 - 1540

תוסף שמן מנוע - 80 [רק אלוהים יודע למה דחפו לי את זה פנימה]

צינור נשם/ואקום - 240

תושבת מנוע קדמי - 1050

*כל המחירים לפני מע"מ, סה"כ להצעה - 5,660 ש"ח.

למותר לציין שהייתי בהלם טוטאלי. הרכב מטופל במורשה יבואן מאז רכשתי אותו. שמור באדיקות.

בשנה שעברה היה לי גם סרט איתם, כשהחלפתי טיימינג, ושילמתי כמעט 4,000 ש"ח [החלפתי גם זוג בלמים קדמיים].

בקיצור ולעניין - אמרתי להם מה אני חושב על ההצעה שלהם [רמז... שילכו לחפש....], ואת ההצעה שלהם פיקססתי לאחד המוסכים היותר מומלצים כאן בפורום. אני ממתין לקבל ממנו הצעת מחיר חליפית, למותר לציין שאם אכן אגיע אליו הוא יבדוק בכלל את הנחיצות בצורך בהחלפה של הבולמים והתושבת - אולי זה לא דחוף.

בינתיים, קיבלתי טלפון נוסף מהמוסך המורשה, בו הם הורידו מיוזמתם את הצעת המחיר [לאחר שהבינו עד כמה היא מופקעת] ל 4,250 ש"ח.

בכל מקרה, אני לא עובד עם חלקים חליפיים - וההצעות שתיהן יתייחסו לאותם המקטים. עדכון בהמשך, אשמח להתייחסותכם.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

שים לב שלא מדובר בטיפול שגרתי אלא גם בהחלפה של מכלולים נוספים כמו בולמים ותושבות מנוע. אבל בכל זאת מדובר במחיר יקר, אין ספק.

בכל מקרה כדאי לקבל הצעת מחיר נוספת. בדקת את מוסך השלושה בתל אביב? זה מוסך מורשה פורד והם מבטיחים 50 אחוז הנחה על כל הטיפולים.

פורסם
בדקת את מוסך השלושה בתל אביב? זה מוסך מורשה פורד והם מבטיחים 50 אחוז הנחה על כל הטיפולים.

לאחר שיחה בטלפון - מדובר על הנחה על טיפולים שוטפים. אין הנחה על בולמים/תושבות וכו'.

אמת, הבעלים היה מאד נחמד והזמין אותי לבדיקה נוספת ללא תשלום.

עכשיו אני בדילמה - כי אני מחכה להצעת מחיר נוספת מהמוסך בו אני מטפל בטויטה.... שווה לקפוץ לשלושה?

פורסם

לנושא גמגומי המנוע, נראה שהחלפת צינור הנשם תפתור את הבעיה. טיפול לשיקולך. נראה כמו מחירים רגילים של מוסך מורשה ותלוי מה המצב של הבולמים והתושבת ועד כמה זה מפריע לך. עדכון תוכנה, נראה שצריך.

פורסם
כן שווה, אלא אם כן יש לך כסף מיותר.

אוי נו באמת

הכוונה הייתה האם שווה לקפוץ לשלושה, שגם הוא מוסך מורשה יבואן,

או כבר ללכת [כמו שתיכננתי] למוסך אמין שאינו מורשה יבואן.

בכל מקרה את התיקון לא אבצע במוסך אליו הכנסתי הבוקר את רכבי.

אגב, בולמי זעזועים - כדאי להחליף לתחליפי מסוג טוב או רק מקורי?

• ספונסר פורום
פורסם
לאחר שיחה בטלפון - מדובר על הנחה על טיפולים שוטפים. אין הנחה על בולמים/תושבות וכו'.

אמת, הבעלים היה מאד נחמד והזמין אותי לבדיקה נוספת ללא תשלום.

עכשיו אני בדילמה - כי אני מחכה להצעת מחיר נוספת מהמוסך בו אני מטפל בטויטה.... שווה לקפוץ לשלושה?

במוסך השלושה לא יכולים לתת לך הצעת מחיר זהה בטלפון? תן להם את מספר הרכב ואמורים להופיע להם כל המקטים על המחשב כולל מחירים.

באופן כללי ברכב כזה אפשר לטפל בצורה טובה מאוד במוסך שאינו מורשה יבואן, לשיקולך.

פורסם
בשנה שעברה היה לי גם סרט איתם, כשהחלפתי טיימינג, ושילמתי כמעט 4,000 ש"ח [החלפתי גם זוג בלמים קדמיים].

בלמים = ברקסים.

לא בולמי זעזועים.

פורסם

טוב, קיבלתי הצעת מחיר ממוסך השלושה, שהיא גבוהה מההצעה השנייה מהמוסך אליו הכנסתי בבוקר את הרכב [זו של 4,250 ש"ח].

גם כשדיברתי עם המוסך הנוסף - המוסך שמטפל בטויוטה שלי, הוא אמר שקיבלתי בסך הכל מחירים סבירים בהצעה השנייה.

שתי שאלות אחרונות שעומדת על הפרק:

1.האם להחליף את הבולמים למקוריים או תחליפיים [אירופאים].

ההבדל במחיר - 767 ש"ח לפני מע"מ לעומת 400 ש"ח לפני מע"מ

2. האם להחליף תושבת? אני לא חש ברעידות כלשהן במהלך הנסיעה, ואני נהג [וגם נוסע] פדנט ובעל מודעות...

תודה רבה על כל הסבלנות !!

פורסם

עזוב אותך ממוסכים של פורד. לך למוסך מורשה שם תקבל הצעה הרבה יותר נמוכה.

נסה את מוסך "רץ" בפתח תקווה (יוחאי).

דיסקיות תחליפיות אירופאים מספיק טובים. תדאג רק שהבלמים עצמם יהיו מקוריים של מוטורקראפט

:-)

• תוכן חדש...