Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם. ברשותי פיג'ו 205 99'. לאחרונה נתקלתי בתופעה שקורת לפעמים ולא עליתי על חוקיות מסוימת- תוך כדי נסיעה ברגע שאני לוחץ על הקלאץ' המנוע לא מצליח להחזיק את עצמו וכבה, אח"כ אני לא מצליח להניע אותו אלא על ידי ניתוק החיבור של מזרק הדלק או לחיצה מלאה על דוושת הגז, וגם אז לרוב הוא לא מצליח להחזיק את עצמו לאורך זמן ורק אם אני מכבה את המנוע לזמן ממושך אני יכול שוב ליסוע. לפני מס' חודשים שאלתי פה על על בעיה של קפיצה של הטורים למקסימום, עשיתי הרבה בירורים ועברתי כמה מוסכים וכמה טיפולים, הוחלף לי כל הבית מצערת כולל המנוע צעדים ואם זאת התופעה לא פסקה. תכלס אני די אובד עצות, האם התופעות קשורות אחת לשניה? מה עוד יכול להיות המקור לבעיות??

פורסם
שלום כולם. ברשותי פיג'ו 205 99'. לאחרונה נתקלתי בתופעה שקורת לפעמים ולא עליתי על חוקיות מסוימת- תוך כדי נסיעה ברגע שאני לוחץ על הקלאץ' המנוע לא מצליח להחזיק את עצמו וכבה, אח"כ אני לא מצליח להניע אותו אלא על ידי ניתוק החיבור של מזרק הדלק או לחיצה מלאה על דוושת הגז, וגם אז לרוב הוא לא מצליח להחזיק את עצמו לאורך זמן ורק אם אני מכבה את המנוע לזמן ממושך אני יכול שוב ליסוע. לפני מס' חודשים שאלתי פה על על בעיה של קפיצה של הטורים למקסימום, עשיתי הרבה בירורים ועברתי כמה מוסכים וכמה טיפולים, הוחלף לי כל הבית מצערת כולל המנוע צעדים ואם זאת התופעה לא פסקה. תכלס אני די אובד עצות, האם התופעות קשורות אחת לשניה? מה עוד יכול להיות המקור לבעיות??

אם יש חיישנים במנוע ?

אז שיבדקו את החיישן ראש מנוע!!

אצלי ברכב גם הייתה תקלה כזאת, והתברר שהחיישן היה גמור, הוחלף חיישן והרכב חזר לנסוע כמו שצריך

פורסם

יכול לתרום מנסיוני, רכב מאזדה לנטיס 98. עשה לי בעיות של כיבוי תוך כדי נסיעה בטורים נמוכים במשך יותר משנתיים - כל הטיפולים במוסך מורשה של מאזדה לא הועילו, כולל החלפות כבלים ומה לא.

זה הגיע למצב קטסטרופאלי שהייתי צריך לעשות התחלות נסיעה כמו זינוק בעלייה: להחזיק בלם יד ולתת גז.

הציעו לי במודך מאזדה שאנסה להחליף מפלג, בעלות של 1,300 ש"ח למפלג משופץ...

בסופו של דבר ניגשתי בהמלצת הפורום למשה זר בפתח תקווה, איך שהוא "שמע" את הרעש של המנוע כשנכנסתי אליו לפתח המוסך הוא קבע באופן פסקני: להחליף רוטור של המפלג. זה חלק שעולה 70 ש"ח....

כמו כן, הוא מצא שהמיכסה של הרוטור היה סדוק, דבר שגרם לבריחת ניצוצות. הדביק עליו סרט בידוד מיוחד שעמיד בעשרות אלפי וולטים.

על הדרך עשה לי פירוק מיצערת וניקוי באמבט - יצאה כמו חדשה. מגיעים לכמה מאות שקלים, אבל זה פתר סופית את הבעייה.

(מאז היה לי מיקרה של רתיחת מנוע שהרטיב לי את המפלג והכבלים, ונהייה קורוזיה. הרכב חזר בעקבות זה לגמגם. החלפתי מפלג וכבלים מפירוק. עלה לי 450 ש"ח ועכשיו הכל בסדר... חוץ מזה שהלך מנוע והאוטו במוסך :-( , כתבתי על זה פוסט)

• תוכן חדש...