Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

״נתפס בידי המכס״... watch out, we got a badass over here

:roflmao:

ובעניין דומה, כך הופיע מעקב עבור משלוח מארה״ב:

27/3/17 הודעה ראשונה נמסרה

28/3/17 הפריט בבדיקה במכס

ב-29 הפתק היה אצלי, אבל כנראה בדואר המציאו מכונת זמן או משהו, אחרת אי אפשר להסביר איך החבילה עברה למכס אחרי ש״הודיעו״ לי עליה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדואר מנסה לחזור לימים טובים יותר ולשם כך המציא מכונת זמן.

בנושא אחר- מה הנסיון שלכם עם משלוחי דואר DHL מגרמניה? (כלומר לא DHL אקספרס שליחים- אלא שירות הדואר הרשום)

מגיע לארץ תוך פחות מחודשיים ושאר זוועות?

פורסם

מהנסיון שלי איתם הכל היה טוב עד שהגיע לארץ (תוך יומיים).

כאן מספר המעקב הפסיק לעבוד והחבילה נעלמה מהרדאר למשך חודשיים עד שהופיעה בסניף עם דרישה לתשלום מכס

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

^ מה שהוא אמר, משלוח מגרמניה (חלקי רכב) תוך יומיים הגיע לארץ

אחרי חודש הצליח לעבור את המכס ואז הגיע תוך יומיים נוספים לסניף

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

משלוח מסין הגיע ב13 במרץ לנמל תעופה בארץ. רק שלשום זה הכיע לסניף הדואר שלי. נשלח מסין ב7 למרץ.

6 יום עד שהגיע ארצה ועוד יותר משבועיים בארץ? :|

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה הסטנדרט.

קח דוגמה, משלוח ב USPS priority מארה"ב

CF026582453US

טיסה ישירה מניו יורק לתל אביב, ואז עוד 9 ימים עד שטרחו לקרוא לי מהמכס. ויודע מה? זו החבילה שקיבלתי הכי מהר בחצי השנה האחרונה.

לרוב השלב בין הנחיתה בארץ להופעת החבילה במעקב של דואר ישראל לוקח 12-14 יום.

פורסם

ועוד באחת הכתבות טענו מהדואר, שלוקח משהו כמו 3 ימים מרגע שהחבילה מגיעה ארצה ועד שזה מגיע לנמען. :(

עם כל הצער שבדבר, אבל אני מבין את המוכרים שהפסיקו לשלוח ארצה או מסכימים רק דרך חברת שליחויות יקרה. לאחרונה באופן כללי זמני משלוח נעשו ארוכים מאוד. לפני מספר שנים הדואר עבד בצורה סבירה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, זה לא חדש שבדואר משקרים במצח נחושה, העובדה שרשויות דואר זרות (כמו USPS) התחילו לסרוק מנפסטי משלוח בהגעה ליעד ולעדכן אצלם, מה שפעם לא היה קיים, עושה להם הרבה כאב ראש. אולי עם מספק דוגמאות יהיה אפשר לשלוח מסמך מרוכז למשרד התקשורת שחושף את השקר הזה, לעשות קצת רעש, ומי יודע- אולי משהו ישתנה.

פורסם

USPS דווקא הפסיק ו לעדכן סטטוסים של משלוחים נכנסים. היו לי שני דברי דואר שנשלחו לארה"ב - אחד מהם מסמכים חשובים מאד - שנודע לי כי הגיעו ליעדם רק בזכות תקשורת עם המקבלים. באתר של דואר ישראל הם בסטטוס של "נשלח לחו"ל" או משהו דומה, ומעולם לא הופיע ב-USPS.

ד"א - אספתי כעת עבור בני חבילה שנשלחה (כנראה מסין) ב-24.3.17 דרך אזרבייג'אן. פחות משבועיים. לא רע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אזרבייג'אן זה הדואר המהיר ה"חדש"

פעם דואר HK היה מהיר יותר (4ימים משם לארץ,ועוד איזה שבוע טיולים פה עד לסניף שלי)

לפניו דואר סינגפור (SG) ולפניו סיני רגיל (CN).

כל פעם שגעון חדש (הסינים אוהבים שהדואר מטייל בכל הגלובוס לפני היעד..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...