Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיזוק אמברקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע לגבי האוטו שלך אבל הבנתי שלא מומלץ לכוון בשיטה הקלה אלא מהתופים עצמם, ובחלק מהרכבים יש מנגנון כיוונון אוטומטי שכדי לנצל אותו, אתה צריך לנסוע לחנייה ריקה או משהו, לנסוע ברוורס קצת במהירות ולבלום, כמה פעמים. אני לא בטוח אם עדיף לבלום עם הבלם הראשי או עם הבלם יד, אז תעשה 3 סיבובים עם כל אחד. לוקח דקה ושניסיתי זה חיזק אותו מאוד.

אגב אבא שלי תמיד מרים מאוד באגרסיביות (בחורה בחיים לא תצליח להוריד אותו גם עם 2 ידיים מהמצב הזה), ולא קרה לו כלום ברכב בן 14+-, אני לא חושב שבאמת יש סיבה לדאוג שזה יקרע, אלא אם אתה עם ידני ולא מוכן לחנות בהילוך, הסיכוי נמוך מדי כדי לדאוג אחרת.

מזכיר לי חבר שפעל בצורה של אבא שלך ויום אחד הידית נשארה לו ביד והכבל נקרע.

פורסם

זה טיפשי לגמריי, ולמען אלה שיראו את השרשור הזה, זה לא בטיחותי!

במידה וזה רכב כמו אצלי, מושכים כמה פעמים חזק והלך הכוונון. חס וחלילה במצב חירום, לא יהיה אפשר להשתמש בו.

פורסם
מזכיר לי חבר שפעל בצורה של אבא שלך ויום אחד הידית נשארה לו ביד והכבל נקרע.

שמעתי כבר סיפורים אבל מדובר על כבל מתכתי מהרבה גידים עבים, אני לא רואה כבל כזה נקרע מהמתיחה עצמה אי פעם, רק אם משהו חתך חלק ממנו מבחוץ והוא במילא היה אמור להקרע. ואז מצויין שהוא הרים חזק וזה נקרע בחנייה ולא במקרה חירום.

תסתכל על הכבל ותנסה לדמיין בן אדם קורע דבר כזה ...

וזה ממש לא הורס את המתיחה שמושכים חזק. :shock:

פורסם
שמעתי כבר סיפורים אבל מדובר על כבל מתכתי מהרבה גידים עבים, אני לא רואה כבל כזה נקרע מהמתיחה עצמה אי פעם, רק אם משהו חתך חלק ממנו מבחוץ והוא במילא היה אמור להקרע. ואז מצויין שהוא הרים חזק וזה נקרע בחנייה ולא במקרה חירום.

תסתכל על הכבל ותנסה לדמיין בן אדם קורע דבר כזה ...

וזה ממש לא הורס את המתיחה שמושכים חזק. :shock:

סליחה לא התנסחתי נכון, החיבור שבין הידית לכבל נקרע מעוצמת המשיכה.

• תוכן חדש...