Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עושה ספורט ואין שום שינוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הכמויות אופיר,

אני נמנע מלכתוב על זה משהו כי אני בעצמי לא הגעתי למצב שאני מספיק נוקשה עם עצמי ולא ביררתי מה היחסים ואיך נושא חישוב המשקל של האוכל עובד.

כאן באמת קטונתי ואני מאמין שעצתו של "GOSSER" לקרוא באתרים כמו קילוגרם (אני בהחלט מתכוון לעשות זאת במהלך המשמרות העודפות הבאות שלי) תהיה הכי טובה לפני שאתה מחליט לגשת ולהתייעץ עם תזונאי\ת ומאמנ\ת מוסמכים.

אני כשלעצמי החלטתי שאני מתאמן בכדי להיות בריא כפי שאומרים ואני לא הולך לשום כוון בצורה קיצונית - לא רוצה קוביות (רוצה, אבל לא בכוח) ולא רוצה להיות באדי בילדר - אני יכול לאמר לך שאני בדיוק שם, כבר תקופה ארוכה וטוב לי ככה, טוב לי עם עצמי (נו טוב, אני נשוי בזוגיות מאושרת + ילדה - אין לי ממש משהו שבאמת ידרבן אותי לא לקוביות ולא לבאדי בילדינג)

אני גם עובד בתחום המחשוב ולשמור כאן על תזונה נכונה זה בגדר בלתי אפשרי - כל יום שני וחמישי יום הולדת וכל יום ראשון ורביעי בירות ומסיבות פרידה וכו' וכו'

מה שאני מציע לך כן לעשות זה - בתקופות המעבר או עד אשר תגיע למצב בו התזונה שלך אכן מאוזנת - תיקח מולטי וויטמין - תדאג רק שאתה קונה מוצר איכותי שמתאים לגילך ולמצב הגופני שלך.

לגבי סוכר - ושוב, אני בטוח שאני לא מדייק כאן בצורה נפשעת - אבל, למיטב ידיעתי מה שסוכר עושה, בגדול, הוא מונע את תהליך שריפת השומן ע"י הגוף ולכן הוא באופן עקיף, משמין.

אבל! זה נכון במידה ואתה לוקח את הסוכר במהלך הזמן בו הגוף מפרק שומן - לא חייבים להמנע לגמרי מסוכר, רק צריך לדעת מתי לצרוך אותו.

אני מעדיף בגלל זה שאני לא ממש יודע, להמנע ממנו ולהגביל סוכר בעיקר לסופשבוע או כשאני אוכל ארוחה - למשל קפה עם סוכר ביחד עם ארוחת הבוקר או ארוחת בוקר שיש בה סוכרים - אבל לא בין הארוחות.

לפני אימון אני אוהב לקחת משקאות קופאין - מה שנקרא משקה ממריץ פרה-וורקאווט

יש כאלו שממש הפחידו אותי מהשימוש בהם כמו למשל JACK3D - שאכן, גרם לי להזעה בזמן אימון :shock: הוא הרגיש לי חזק מידי והפסקתי איתו.

ויש כאלו שהרגישו לי קצת יותר טוב כמו XPAND של DYMATIZE או ASSAULT של MUSCLE FARM

האחרון שניסיתי הוא של N.O EXPLODE והוא אגרסיבי מצד אחד אבל פחות "ממוקד" בתחושה שהוא נתן לי לעומת הXPAND שלא לדבר על הJACK

בסופו של יום - עם זה או בלי זה, אין שום הבדל באימון - זה רק מצליח לעורר אותי קצת יותר ומשך החימום שנדרש ממני לאימון הוא קצר יותר אבל אחרי שאני חוזר מיום עבודה של 9 וחצי שעות + כמעט שעתיים על הכביש + לרחוץ, להאכיל ולשחק עם הילדה ורק אז ללכת לאימון - לקחת משקה כזה כחצי שעה עד שעה לפני אימון עושה פלאים!

מה שאני מציע לך זה לא לעשות שום דבר באופן קיצוני וישיר - זה תמיד מתכון לאסון.

תתחיל בקודם כל להרגיל את עצמך לאורך חיים שונה, תתחיל בלהוריד כמה קילוגרמים ואז לאט לאט בהדרגה תתחיל להדק חגורות ולחזק משמעת - אם זה מה שאתה רוצה, אם אתה תחליט שזה גם מה שאתה עושה

אני בטוח

שאתה תגיע לשם.

ורק עכשיו ראיתי את התגובה של בעל הבית - :) רק אל תשכח שזה גם "יסדר" לך את המילואים עד גיל 45

להיות מדריך כושר גופני בצבא גם יעשה את זה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ברשותך כמה דיוקים

טעות שלי. בקשר ל"פירוק שריר", כוונתי הייתה ל-"פגיעה בסינתוז חלבון". מה שבתורו פוגע בבניית שריר. אחרי 8 שעות ללא חלבון כן יש פגיעה. וזה לא בדיוק 8, כי לפני השינה אתה לא דופק מנת חלבון מוצקה או נוזלית אלא מעט לפני. ושוב, אני חסיד של צריכת ערכים תזונתיים ברמה היומית ולא שעתית. אבל כדי להקל מומלץ לאכול גם בבוקר, יתרום בין היתר לחלק ה"בריאותי".

טעות שנייה שלי. בהמלצתי בתמרים לפני אימון הם בתור פחמימה(בתמר יש 75% פחמימה) שמומלץ לצרוך לפני אימון. אפשר לאכול לחם, רק תשים לב כמה קלוריות אתה מכניס לעומת תמרים ובאיזה יחס פחמימתי. בלחם לבן יש "רק" 44.5( אם אני לא טועה) פחמימה ל100 גרם, לא חבל? ממש כמו לנסוע על 50 בכביש של 100.

עכשיו מילה על תזונה לפני ואחרי אימונים, כדי להעמיד דברים על דיוקם, ככלל, אין נכון להיום מחקר מוחץ אחד שבודק את ההשפעות של בעד ונגד בתזונה משתנה לפני ואחרי אימון, לדוגמא אכילה של חלבון ופחמימה או רק חלבון או רק פחמימה. מה שידוע אלו מקרים מאוד ספציפיים. ועל כן ההמלצה הכללית היא לאכול פחמימה וחלבון לפני ואחרי האימון, בטווח של 4 שעות כולל האימון. יש המון מחקרים, רק תבקש רפרנסים ואתן בשמחה.(למרות שכל אחד ממליץ על יחסים שונים ואחרים).

מילה על מתאמנים שפותחים טונות במקלחות בחדר כושר...מדובר בבזיון ובחוסר הבנה מוחלטת. כמו ששמת לב, אין "חלון הזדמנויות" אמיתי, אלו מיתוסים בהחלט.

לגבי החלב, כל קלוריה נחשבת, גם התמר הבודד וגם הכוס נס קפה. קלוריה היא קלוריה. וצריך להישמר מפני מה שמכניסים פנימה, במיוחד אנשים המגיבים רע לאינסולין ובעלי מטאבוליזם איטי. אישית? הייתי שוקל כל גרם שנכנס לי לפה. התוצאה? 12 קילו הורדה ב16 שבועות, עם איבוד מינימלי של שריר.

בקשר לממריצים, אם קפה שחור או מנת אספרסו כפולה לא מספיקה, אמליץ על כדורי קפאין, כי שאר התוספים הם שקר וכזב בעיקר. בג'אק הוצא החומר האסור dmaa שגרם להתקף לב לאחד המתאמנים בארה"ב ומכאן האיסור של הfda.

גם אפדרין הוצא לפני כמה שנים מהחוק ולכן אין מה לדסקס עליו יותר מידי.

רוב הממריצים כיום מכילים בעיקר קפאין, אין צורך לשלם הון על אותה סחורה בעיקרון. 5 דולר ויש לך 100 כדורים שמספיקים להרבה מאוד זמן.

אני מצטער על האי-דיוקים, אשתדל להימנע מהם בהמשך.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...