Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עושה ספורט ואין שום שינוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

שמי אופיר, אני גולש פה כבר כמה שנים טובות (לא מגיב אבל קורא בעיקר..) ראיתי שעזרתם פה ונתתם ייעוץ להרבה אנשים שנתקלו בבעיות לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה!

הסיפור שלי הוא כזה, הגובה שלי הוא בערך 1.70 המשקל שלי הוא 71 ק"ג, מבנה הגוף שלי רחב ושמנמן.(אגב גילי הוא 19 ואני לפני צבא)

לפני כשנתיים התחלתי לעשות ספורט, ולאחר מספר אימונים התחלתי להרגיש כאבים עזים בעצמות הרגליים, מה שבישר לי הרופא "יש לך שברי מאמץ" לכן ירדתי מנושא הספורט ועברתי לדיאטה, למען האמת היא דיי הצליחה לי, ירדתי 14 ק"ג אבל עדיין הייתי נראה שמנמן, התייאשתי ועליתי שוב...

לאחר שנתיים ניסיתי שוב את הספורט, התחלתי לרוץ בהתחלה קצת ולהגביר קצב ומרחק שלא נעמיס על הגוף יותר מדי, אני רץ פעם ביומיים ולמרחקים של 10 ק"מ לאט לאט מתרחק ובסוף הריצה, עבודה על שרירים וחזרה לבית, כיום חודש אחרי שהתחלתי אני לא מרגיש שינוי כמעט כלל!

אני אוכל בריא גם, לא נוגע בגאנק פוד, לחם ודברים משמינים כמעט ולא, ירקות בעיקר והרבה!

אני חושב שאחרי חודש של ספורט ממושך אמור להיות שינוי לא? זה מייאש! הורדתי בסך הכל 1 ק"ג

בדיאטה זה היה גם למשך חודש והתוצאות היו שונות והשינוי הורגש! לדעתי מהגיון פשוט, בספורט יותר שומן נשרף, אני טועה?

עצות, עזרה, הערות/הארות, מה אני לא עושה בסדר אני אשמח לשמוע!!! אשמח גם לעצות מה לאכול מה לא, מה לצרוך לפני אימון וכו'

תודה רבה!!!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מתרשם שהשינוי שאתה צריך לעשות הוא בראש, בגישה.

על פניו לא נשמע שיש לך בעיה בריאותית אלא תדמיתית, משהו גורם לך להרגיש שאתה לא חטוב מספיק או לא נראה טוב. בפועל - המשקל שלך לא מסוכן ביחס לגובה, אתה לא מתאר פה אישזהן בעיות בריאותיות שקשורות להשמנה (כאבי גב או בעיות לב/עורקים) ואתה בסה"כ בן 19. אז מבנה הגוף שלך קצת שמנמן, אז מה? זה לא שונה מזה שמישהו נולד בלונדיני או עם עור שחום, כל אחד והגנטיקה שלו.

לדעתי אתה צריך למצוא לעצמך איזו פעילות שתעלה את הבטחון העצמי, אולי איזו אמנות לחימה או ספורט קבוצתי הישגי שתוכל לעסוק בו באופן קבוע. סביר להניח שהשירות הצבא יכניס אותך לפרופורציה וילמד אותך מה אתה שווה באמת ועד כמה זניח כל עניין המשקל הזה בעולם האמיתי. אם לא, אז החיים באזרחות כבר יעשו זאת בעוד כמה שנים כשתתבגר קצת. בינתיים הייתי ממליץ להירגע ולעבוד על החלק המנטלי ולא הפיזי.

פורסם
שלום!

שמי אופיר, אני גולש פה כבר כמה שנים טובות (לא מגיב אבל קורא בעיקר..) ראיתי שעזרתם פה ונתתם ייעוץ להרבה אנשים שנתקלו בבעיות לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה!

הסיפור שלי הוא כזה, הגובה שלי הוא בערך 1.70 המשקל שלי הוא 71 ק"ג, מבנה הגוף שלי רחב ושמנמן.(אגב גילי הוא 19 ואני לפני צבא)

לפני כשנתיים התחלתי לעשות ספורט, ולאחר מספר אימונים התחלתי להרגיש כאבים עזים בעצמות הרגליים, מה שבישר לי הרופא "יש לך שברי מאמץ" לכן ירדתי מנושא הספורט ועברתי לדיאטה, למען האמת היא דיי הצליחה לי, ירדתי 14 ק"ג אבל עדיין הייתי נראה שמנמן, התייאשתי ועליתי שוב...

לאחר שנתיים ניסיתי שוב את הספורט, התחלתי לרוץ בהתחלה קצת ולהגביר קצב ומרחק שלא נעמיס על הגוף יותר מדי, אני רץ פעם ביומיים ולמרחקים של 10 ק"מ לאט לאט מתרחק ובסוף הריצה, עבודה על שרירים וחזרה לבית, כיום חודש אחרי שהתחלתי אני לא מרגיש שינוי כמעט כלל!

אני אוכל בריא גם, לא נוגע בגאנק פוד, לחם ודברים משמינים כמעט ולא, ירקות בעיקר והרבה!

אני חושב שאחרי חודש של ספורט ממושך אמור להיות שינוי לא? זה מייאש! הורדתי בסך הכל 1 ק"ג

בדיאטה זה היה גם למשך חודש והתוצאות היו שונות והשינוי הורגש! לדעתי מהגיון פשוט, בספורט יותר שומן נשרף, אני טועה?

עצות, עזרה, הערות/הארות, מה אני לא עושה בסדר אני אשמח לשמוע!!! אשמח גם לעצות מה לאכול מה לא, מה לצרוך לפני אימון וכו'

תודה רבה!!!

לפני שנותנים לך חוות דעת בלי להסתמך על אף נתון, אולי תכתוב כאן בצורה מפורטת את כל מה שאתה אוכל במהלך היום לפי כמויות?

אחר כך נהיה קצת יותר חכמים.

כמו כן, שום יעוץ שתקבל כאן לא שווה ערך ליעוץ ממומחה\תזונאי\מאמן עם נסיון מוכח

יכול להיות שאתה אכן רזית אבל מאחר ויש לך מסת שריר מאוד נמוכה אתה נראה שמנמן,

זה אגב ההסבר למה בודי בילדרים יכולים להסתובב עם כרס של נהג אוטובוס ועדיין להראות שריריים בטירוף- כי יש להם מסה מטורפת.

תענה על השאלה שלי ואני אנסה לעזור\להפנות אותך למי שצריך

פורסם

אם אין לך בעיה בחילוף חומרים (שלעיתים נדירות נפתרת על ידי ספורט), אתה סך הכל תשרוף 200-300 קלוריות באימון קשה, כשאתה שורף בכל יום בערך 2000 קלוריות בשביל להתקיים ...

הדרך היחידה לרדת כמו שצריך אם אתה מתקשה לרדת "בחפיף", לספור קלוריות. צריך לקנות משקל של אוכל ויש אתרים שיעשו את כל העבודה הקשה בשבילך. אם אתה רואה שאתה לא יורד עם 1800 קלוריות, אתה מנסה 1600. לא עוזר, 1400. מתחת לזה כבר לא בריא לרדת לדיאטה ארוכה.

מה שלא הבנתי זה מה הבעיה 1.70 במשקל 70 ק"ג ? :shock:

אני 1.75 ושוקל 75 ואין לי כרס והמסת שרירים והמבנה גוף שלי ממוצעים.

לדעתי אין לך מה לדאוג מבחינת בריאותית - אם אתה דואג מבחינה חברתית, במיוחד עם נשים, זה לא ישנה שום דבר, כל עוד אין בך משהו חריג באופן קיצוני, מה שיש אצל גבר בראש, האישיות והתנהגות, קובעים לאן תגיע מבחינה חברתית, זוגית, כלכלית... אתה לא אישה, הגוף שלך לא קובע מי אתה.

פורסם

אתה צריך לבדוק כמה אחוזי שומן יש לך. אולי ירדת 1 ק"ג אבל שרפת שומן. אם אתה באמת אוכל בריא ורץ לכאלה מרחקים כנראה שהגוף שלך מתחיל לבנות שרירים. שריר שוקל יותר משומן ולכן שרירי הרגליים שהגדלת באים על חשבון המשקל שהיית צריך להוריד.

ריצה זה לא תמיד המצב האידיאלי. ריצה על אספלט יכולה להסב נזקים. אני ממליץ לך לעבור לרכיבה על אופניים. גם תוכל להיכנס לכושר אירובי וגם להגיע לתוצאות טובות יותר בפחות מאמץ ולחץ על הברכיים והרגליים שלך. ואם בריצה עסקינן, תוודא שיש לך נעלי ריצה טובות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא צריך לרדת מספורט אלא לבנות תכנית אימונים,

לא כל אחד בנוי להיראות כמו בריון אחרי חודש אימונים.

תזונה נכונה ואימונים מחושבים יביאו אותך לתוצאה, זה ייקח זמן אבל אחרי ההגעה ליעד יישאר לך רק לתחזק את המצב.

לרוץ 15קמ ולהתחיל להרים משקלים עצומים(יחסית למתחיל), יעשו בדיוק ההפך.

מניסיון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אנשים רודפים אחרי מספר מטומטם שנקרא משקל, וזה ממש לא נכון, היה ניסוי לפני מספר ימים של מאמן כושר שהוריד 11 ק"ג ב24 והכל היה מנוזלים.

מה שחשוב הוא אחוז השומן והצמצום שלו כל זמן שאתה מבצע פעילות אירובית אינטנסיבית, סקי בחד"כ שורף בשעה משהו כמו 500-700 קלוריות בממוצע תלוי עד כמה הסיבולת שלך גבוהה, מכשיר מדהים ורואים תוצאות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

ברוך הבא למועדון - אצלי הירידה במשקל מתרחשת רק אחרי ח-ו-ד-ש-י-י-ם של אימונים,

והיא ממשיכה לפחות חודשיים אחרי הפסקה של כל פעילות ספורטיבית כלשהי.

זה היה די משעשע, טחנתי כמו חזיר כמויות אדירות של אוכל בירח הדבש

והמשקל המשיך לרדת.

אם תמשיך בדיוק במה שאתה עושה, בסבלנות ובהתמדה, ואתה תראה ירידה.

כמובן שלא יזיק ייעוץ מקצועי עם בניית תוכנית.

נ.ב.

71 ק"ג על 1.70 נשמע לי בסדר גמור, אם תגזים עם פיתוח השרירים

אתה עוד עלול לעלות במשקל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מתרשם שהשינוי שאתה צריך לעשות הוא בראש, בגישה.

על פניו לא נשמע שיש לך בעיה בריאותית אלא תדמיתית, משהו גורם לך להרגיש שאתה לא חטוב מספיק או לא נראה טוב. בפועל - המשקל שלך לא מסוכן ביחס לגובה, אתה לא מתאר פה אישזהן בעיות בריאותיות שקשורות להשמנה (כאבי גב או בעיות לב/עורקים) ואתה בסה"כ בן 19. אז מבנה הגוף שלך קצת שמנמן, אז מה? זה לא שונה מזה שמישהו נולד בלונדיני או עם עור שחום, כל אחד והגנטיקה שלו.

לדעתי אתה צריך למצוא לעצמך איזו פעילות שתעלה את הבטחון העצמי, אולי איזו אמנות לחימה או ספורט קבוצתי הישגי שתוכל לעסוק בו באופן קבוע. סביר להניח שהשירות הצבא יכניס אותך לפרופורציה וילמד אותך מה אתה שווה באמת ועד כמה זניח כל עניין המשקל הזה בעולם האמיתי. אם לא, אז החיים באזרחות כבר יעשו זאת בעוד כמה שנים כשתתבגר קצת. בינתיים הייתי ממליץ להירגע ולעבוד על החלק המנטלי ולא הפיזי.

זה פרט שלא חשבתי שיהיה בו צורך אבל לפי תגובה שלך כנראה שכן, אני סובל מהגב שלי כבר המון זמן, טיפולים ופזיותרפיה לא כלכך הועילו, לכן עברתי לספורט.

אני מתגייס בקרוב (קרוב מדי, יום ראשון) ואחד הסיבות שאני מתגייס בגיל 19 היה הבעיות עם הגב שהורידו לי פרופיל עליו.

ניסיתי גם לעסוק בענף ספורט, נסיתי טניס ואומנויות לחימה שונות, לא מצאתי בזה כלכך עניין, מה שכן רכיבה על אופניים בעבר הייתי רוכב, מה שחיטב לי את הרגליים יופי אבל את הכרס לא כלכך.

אמנם היחס משקל גובה שלי מעולה לפי הנתונים בתאוריה, אבל בתכלס אני שמנמן וזה לא משהו שנראה לעין לפי הנתונים לצערי.

ולגבי החלק התדמיתי, לא סבלתי מזה אף פעם לשמחתי- אני רוצה להרזות בשביל ההרגשה הטובה וגוף "חטוב"

תודה רבה לך על התשובה הזאת, היא גם גרמה לי לחשוב ולשנות דברים במוח ולא רק בגוף!

לפני שנותנים לך חוות דעת בלי להסתמך על אף נתון, אולי תכתוב כאן בצורה מפורטת את כל מה שאתה אוכל במהלך היום לפי כמויות?

אחר כך נהיה קצת יותר חכמים.

כמו כן, שום יעוץ שתקבל כאן לא שווה ערך ליעוץ ממומחה\תזונאי\מאמן עם נסיון מוכח

יכול להיות שאתה אכן רזית אבל מאחר ויש לך מסת שריר מאוד נמוכה אתה נראה שמנמן,

זה אגב ההסבר למה בודי בילדרים יכולים להסתובב עם כרס של נהג אוטובוס ועדיין להראות שריריים בטירוף- כי יש להם מסה מטורפת.

תענה על השאלה שלי ואני אנסה לעזור\להפנות אותך למי שצריך

אתה צודק, ישנם פרטים ששכחתי להוסיף!

אז ככה:

בבוקר אני לא אוכל, אני קם ב9 והולך לעבודה, בצהריים אני נוסע הביתה ואוכל ארוחה חמה (עוף ואורז שניצלים ובסגנון) בכמות מספקת, בערב אני אוכל יותר "קל" סלטים, חביתה ודברים קלים, חטיפים אני לא אוכל, "גאנק פוד" כבר לא מזמן, מרבה לאכול בין לבין פירות.

אצלי הרגליים נראות כמו של בודי בילדר אבל מהרגליים למעלה כמו אבי ביטר (קצת הגזמתי אבל בו נאמר עם חולצה שחורה צמודה אני נראה כמו מיני רני רהב)

אם אין לך בעיה בחילוף חומרים (שלעיתים נדירות נפתרת על ידי ספורט), אתה סך הכל תשרוף 200-300 קלוריות באימון קשה, כשאתה שורף בכל יום בערך 2000 קלוריות בשביל להתקיים ...

הדרך היחידה לרדת כמו שצריך אם אתה מתקשה לרדת "בחפיף", לספור קלוריות. צריך לקנות משקל של אוכל ויש אתרים שיעשו את כל העבודה הקשה בשבילך. אם אתה רואה שאתה לא יורד עם 1800 קלוריות, אתה מנסה 1600. לא עוזר, 1400. מתחת לזה כבר לא בריא לרדת לדיאטה ארוכה.

מה שלא הבנתי זה מה הבעיה 1.70 במשקל 70 ק"ג ? :shock:

אני 1.75 ושוקל 75 ואין לי כרס והמסת שרירים והמבנה גוף שלי ממוצעים.

לדעתי אין לך מה לדאוג מבחינת בריאותית - אם אתה דואג מבחינה חברתית, במיוחד עם נשים, זה לא ישנה שום דבר, כל עוד אין בך משהו חריג באופן קיצוני, מה שיש אצל גבר בראש, האישיות והתנהגות, קובעים לאן תגיע מבחינה חברתית, זוגית, כלכלית... אתה לא אישה, הגוף שלך לא קובע מי אתה.

חילוף החומרים שלי השתנה בצורה מטורפת, מביקור של בערך פעם פעמיים בשבוע בשירותים, עברתי לביקור יום יומי פעם פעמיים לעיתים שלוש ביום!

לגבי הירידה עם הקלוריות, נסיתי לא כלכך הלך כי קשה לדעת בכל ירק או פרי או כל מוצר אחר שלא רשום את מס' הקלוריות

אתה לדוגמא היחס משקל גובה שלך זהה לשלי ואין לך כרס לדוגמא, אצלי המקרה שונה, היחס משקל גובה שלי מעולה אבל הגוף שמנמן, זה כנראה המבנה גוף שלי.

מבחינה חברתית זה לא מה שמפריע לי, החיים החברתיים שלי מעולים, יש לי אחלה חברים בעולם, חברה כבר שנה וחצי, אני בן אדם חברותי צוחק מכל דבר אפשרי והשומן לשמחתי הרבה לא פגעה בדברים האלה בניגוד למקרים רבים אחרים.

אתה צריך לבדוק כמה אחוזי שומן יש לך. אולי ירדת 1 ק"ג אבל שרפת שומן. אם אתה באמת אוכל בריא ורץ לכאלה מרחקים כנראה שהגוף שלך מתחיל לבנות שרירים. שריר שוקל יותר משומן ולכן שרירי הרגליים שהגדלת באים על חשבון המשקל שהיית צריך להוריד.

ריצה זה לא תמיד המצב האידיאלי. ריצה על אספלט יכולה להסב נזקים. אני ממליץ לך לעבור לרכיבה על אופניים. גם תוכל להיכנס לכושר אירובי וגם להגיע לתוצאות טובות יותר בפחות מאמץ ולחץ על הברכיים והרגליים שלך. ואם בריצה עסקינן, תוודא שיש לך נעלי ריצה טובות.

איך ניתן לבדוק את אחוזי השומן? ושרירי הרגליים שלי ענקיים יחסית, הם לא נראים קשורים לגוף שלי :?

אני רץ על אספלט אבל עם נעלי ריצה מיוחדות ומתאימות ביחד עם לבוש "ספורטיבי".

בעבר הייתי רוכב ולכן הרגליים הלא קשורות שלי, אבל בריצה יש משהו שונה, באופניים אני מרגיש שאני יכול לנסוע המון ולהרגיש כאילו לא עשיתי כמעט ספורט, בריצה אני מרגיש את זה יותר!

לא צריך לרדת מספורט אלא לבנות תכנית אימונים,

לא כל אחד בנוי להיראות כמו בריון אחרי חודש אימונים.

תזונה נכונה ואימונים מחושבים יביאו אותך לתוצאה, זה ייקח זמן אבל אחרי ההגעה ליעד יישאר לך רק לתחזק את המצב.

לרוץ 15קמ ולהתחיל להרים משקלים עצומים(יחסית למתחיל), יעשו בדיוק ההפך.

מניסיון.

אני לא רוצה להראות כמו בריון אחרי חודש, רציתי שינוי במשקל ואני יודע שעם הזמן יגיע גם הגוף "הבריון"

אולי הצבא יעשה את שלו...

אנשים רודפים אחרי מספר מטומטם שנקרא משקל, וזה ממש לא נכון, היה ניסוי לפני מספר ימים של מאמן כושר שהוריד 11 ק"ג ב24 והכל היה מנוזלים.

מה שחשוב הוא אחוז השומן והצמצום שלו כל זמן שאתה מבצע פעילות אירובית אינטנסיבית, סקי בחד"כ שורף בשעה משהו כמו 500-700 קלוריות בממוצע תלוי עד כמה הסיבולת שלך גבוהה, מכשיר מדהים ורואים תוצאות.

ראיתי את הכתבה, בחור הזוי!

אני ממש לא רודף אחרי זה, אני רוצה להוריד את השומן והכרס ולהראות רגיל, לא אנורקס ולא שמן, אני ממש לא מעוניין בשרירים כמו של סוס.

ברוך הבא למועדון - אצלי הירידה במשקל מתרחשת רק אחרי ח-ו-ד-ש-י-י-ם של אימונים,

והמשקל המשיך לרדת.

אם תמשיך בדיוק במה שאתה עושה, בסבלנות ובהתמדה, ואתה תראה ירידה.

כמובן שלא יזיק ייעוץ מקצועי עם בניית תוכנית.

נ.ב.

71 ק"ג על 1.70 נשמע לי בסדר גמור, אם תגזים עם פיתוח השרירים

אתה עוד עלול לעלות במשקל...

כמו שאמרתי לחבר שמעליך, אני מעוניין להוריד את הכרס, לא רוצה להיות בודי בילדר, רק שהגוף שלי יראה רגיל, לא רזה מדי לא שמן מדי, אני בחור שאוהב לאכול סך הכל :)

בתאוריה היחס משקל מעולה, אבל במציאות הוא שונה

חברים!

תודה רבה על התגובות והעזרה! אני מעריך את זה מאוד!

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

פורסם

את אחוזי השומן אתה יכול לבדוק בחדר כושר בעזרת המשקל שלהם או לקנות מכשירים יעודיים בעצמך. אני אומר לך בוודאות שזה מה שקרה לך. הפחתת את אחוזי השומן ובמקביל חיזקת ובנית את שרירי הרגליים. לכן, כאשר שריר גודל גם המשקל שלו גודל ומיכוון שריקמת שריר כבדה יותר מריקמת שומן זה בא ליידי ביטוי בכך שהמשקל מראה שירדת קילו בלבד.

למען האמת אתה הקדמת אותי בפתיחת השירשור הזה. אני נתקלתי בדיוק בבעיה כמו שלך. אני מתאמן מזה 5 שבועות בחדר כושר. המטרה הראשית שלי היא הורדה במשקל וחיטוב הגוף. אני מתאמן בין 4-5 פעמים בשבוע שזה כולל 50 דקות של התעמלות אירובית פלוס 35-50 דקות של משקולות ומכשירים בסגנון.

כמובן שהפסקתי לחלוטין עם שתייה ממותקת, ירדתי למעדנים או מוצרי גבינה של 0 או 3 אחוז, הפחתתי בצורה ניכרת את צריכת החלב ואני אוכל סויה ומוצרים סויה. אם קשה לך לוותר על קולה ועל תחושת הצריבה של משקעות מוגזים אז אני ממליץ לך על מי סודה או מי סודה בטעמים שונים. אני שותה מי סודה בלבד וככה הצלחתי להיגמל מהקולה.

התוצאה, אחרי 5 שבועות ירדתי 2 ק"ג מהמשקל שזה נראה ככלום על פניו אבל הורדתי 4 אחוזים מאחוזי השומן שלי. ואם אני מחשב 4 אחוזים מהמשקל שלי אזי זה יוצא 5.200 ק"ג של שומן ששרפתי ב 5 שבועות. תאמין לי שיש הבדל. אנשים אומרים לי שרזיתי ואני רואה מול המראה התחלה קטנה של חיטוב גוף. הזרועות של התנפחו באזור הכתפיים וכך גם הכתפיים עצמן.

חשוב מאוד לספק לגוף את תצרוכת החלבונים היומית שלו. הדבר הכי מטומטם שכל אדם יכול לעשות זה לצום ולא לאכול. יש כאלה שחושבים שברגע שהם יפסיקו לאכול הם ירזו. זוהי גם מחשבה מטומטמת כי ברגע שאתה מפחית את כמות הקלוריות הגוף נכנס למשבר חירום ומפחית בצורה ניכרת את קצב חילוף החומרים. כמו כן, ברגע שהגוף לא מקבל את חומצות האמינו שלהן הוא זקוק על בסיס יום יומי הוא מתחיל לפרק חלבון. כאשר זה קורה הגוף פשוט "אוכל" את השרירים. אנשים שמרעיבים את עצמם יכולים לגרום לעצמם נזק ולפעמים גם נזק בלתי הפיך בכך שהם מכסחים את השרירים שלהם.

בקיצור, כמו שאמרו כאן, אתה צריך לשים דגש על הפחתת אחוזי השומן בגוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אמרת שאתה בחור שאוהב לאכול וכנראה שכאן החלק העיקרי של הבעיה שלך.

מה שחשוב זה גם מה אתה אוכל, איך אתה אוכל, כמה אתה אוכל ומתי אתה אוכל.

אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי אם אתה רוצה לשרוף את השומנים בתור התחלה ולהקפיד לאכול כמה שיותר אוכל נקי משומן.

הדבר הראשון שתעשה זה להעלים סוכר.

תה בלי סוכר - אפשר להתרגל

קפה בלי סוכר - קצת בעייתי - אפשר ממתיקים אבל תבדוק גם כן איזה ממתיקים אתה לוקח - זה קשור לתהליך פירוק השומן בגוף, סוכר מאוד מפריע לגוף לעשות את זה ומתברר שישנם גם ממתיקים, שלמרות שהם אינם סוכר - הם עדיין מפריעים לתהליך.

בלי שתיה מתוקה - לא קולה, לא סירופים לא נאדה.

הדבר השני זה לשים לב איזה פחמימות אתה מכניס לגוף -

תעדיף אורז לבן נקי על פני פסטה או תפוחי אדמה.

הדבר השלישי זה להקטין את כמות הפחמימות שאתה אוכל ולהגדיל את כמות הירקות שאתה אוכל רק תיזהר מאוד עם הרטבים שכן רובם מומתקים בצורה כזו או אחרת.

הדבר הרביעי יהיה לשים לב לאיזה בשרים אתה אוכל - עוף ודגים יהיו עדיפים על בשר אדום שלא לדבר על בשר חזיר אם אתה אוכל.

תתחיל מללכת ולעשות בדיקת דם ולהתייעץ עם תזונאית מוסמכת.

תבדוק את תפקוד הכבד שלך (פירוק רעלים ושומן) ותתיעץ עם התזונאית גם לגבי דיאטה שעוזרת לנקות את עצמך מרעלים.

ותזכור - לא במכה אחת! זה יהיה שינוי קשה מידי עבורך ואולי גם קשה לגוף - בהדרגה עם המון סבלנות לאט לאט תתחיל לשנות את אורח החיים שלך מבחינת תזונה ואתה תראה שהתוצאות יגיעו.

לא בושה בכלל לשלב עם זה תכנית התעמלות טובה וגם מאוד בריא להקפיד על שעות שינה.

אני לא רוצה להתפס כאן בקטנות, אני לא תזונאי מוסמך ולא מאמן מוסמך אלא סתם עוד אחד שיש לו עבר ספורטיבי.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אמליץ להפריד את האימון האירובי מהאינטנסיבי.

או לפחות לבצע את האירובי אחרי האינטנסיבי, ולא להיפך.

מתחדשת*

פורסם
ברוך הבא למועדון - אצלי הירידה במשקל מתרחשת רק אחרי ח-ו-ד-ש-י-י-ם של אימונים, נכון, כי ירידה במשקל אינה תלויה באימונים לכן אתה חש שזה עובד ככה וזה לא נכון, ביום הראשון שתהיה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל ואין פה שום ויכוח וזה טמון בחוק פיזיקה פשוטה

והמשקל המשיך לרדת.

גם לזה יש 2 הסברים - 1)כאשר נמצאים בגרעון ממושך ואז חוזרים מייד לפלוס קלורי אז מתרחשת קפיצה בחילוף החומרים (מתבטא אפילו בכמה מאות קלוריות ליממה), 2) אתה חושב שסיימת עם הדיאטה אבל למעשה אם לא ספרת קלוריות אז יתכן שאתה עדיין בגרעון.

פעם פעם פעם שהייתי הרבה פחות בקיא החלטתי לרדת 2 קילו, לא סיפור, ככה בשביל הספורט.

רצתי כל יום 4K, כל יום, כל יום! 100 יום!!, לא נגעתי בסוכר, לא נגעתי בשומן באופן קיצוני, אכלתי רק מזון "מלא"

100 יום ועליתי קילו! ולא רזיתי בשיט, למה? כי לא ספרתי קלוריות ויתכן ואכלתי מעל התחזוקה למרות חשבתי שאני בדיאטה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה תלוי לאן אתה הולך בצבא.

טירונות של 3 שבועות זו שטות שלא תחזק אותך.

עברת גיבוש לקרבי? יום סיירות?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
פעם פעם פעם שהייתי הרבה פחות בקיא החלטתי לרדת 2 קילו, לא סיפור, ככה בשביל הספורט.

רצתי כל יום 4K, כל יום, כל יום! 100 יום!!, לא נגעתי בסוכר, לא נגעתי בשומן באופן קיצוני, אכלתי רק מזון "מלא"

100 יום ועליתי קילו! ולא רזיתי בשיט, למה? כי לא ספרתי קלוריות ויתכן ואכלתי מעל התחזוקה למרות חשבתי שאני בדיאטה.

למען הסר ספק, בשני סבבי הדיאטה שביצעתי היה שילוב של הפחתת קלוריות יחד עם פעילות.

לא סתם שינוי תזונתי. ספירה מדויקת, הכנסתי פחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...