Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי מחובר עד לאחרונה לתשתית אינטרנט של הוט, כאשר לפני כחודשיים התנתקתי מהם עקב מעבר דירה.

לפני כמה ימים יצרה איתי קשר נציגה שלהם בקשר לאיסוף של המודם שלהם (מודם אינטרנט של אסטריקס או משהו דומה). הבעיה היא שבטפשותי שכחתי לקחת אותו מהדירה הישנה, והשותפים החדשים לא מוצאים אותו, ולכן עליי לשלם ״קנס״ של 150 ש׳ח על המודם.

אין לי בעינ עם עצם התשלום, השאלה היא האם גובה התשלום נראה לכם הגיוני? יש לציין שבמודם היה אצלנו כשנתיים.

תודה.

פורסם

נשמע הגיוני,

הרי זה לא סכום שאמור נטו לכסות את העלות של המכשיר, אלא "קנס",

מה גם שבזמנו שווי המכשיר היה קרוב לזה.

so far so good so what

פורסם

אין לי מושג כמה עלה אז המודם (שכן לא אני קיבלתי אותו לפני שנתיים, אלא השותפים האחרים שגרו בדירה).

עם זאת, אם כבר נכנסת לזה (למרות שזה לא הנושא) - מודם זה לא דירה, אז עקרונית, לא נראה לי שאני אמור לשלם עליו מחיר "מלא" לאחר שימוש של שנתיים.

פורסם

אתה צודק. אם הוט רוצה להיות הוגנת, היא יכולה לחייב לפי ערכו של המודם, שזה לפי עלותו (לא מחירו!) לפני שנתיים, פחות הבלאי/התיישנות שלו - מה שמביא לערך אפסי. אבל הוט כנראה רוצה להרוויח.

:turn-l:
פורסם

אבל זה לא שאתה כיביכול קונה אותו, או שהוט עושה בכוונה כדי להרוויח, זה - קנס,

זה כמו שתגיד שאם חנית בכחול לבן ושלא שמת תג חניה אז הקנס יהיה 4-5 שקלים כי זו עלות של שעת חניה.

so far so good so what

פורסם

אני בכלל מבין למה לקוח של הוט מצפה לקבל יחס הוגן. היהפוך כושי עורו ונמר חבורבורותיו?

מי שעושה עסקים עם החברה הזאת שלא יצפה לאכול אותה בסופו של דבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אבל זה לא שאתה כיביכול קונה אותו, או שהוט עושה בכוונה כדי להרוויח, זה - קנס,

זה כמו שתגיד שאם חנית בכחול לבן ושלא שמת תג חניה אז הקנס יהיה 4-5 שקלים כי זו עלות של שעת חניה.

כן, רק שההבדל הוא שהקנס על החניה נועד להעניש על ביצוע עבירה וכן להרתיע, בעוד שה"קנס" של הוט נועד, כביכול, לפצות אותם על הנזק הכספי שנגרם להם עקב אי החזרה של המוקדם (עד כמה שזכור לי המטרה של הוט היא לא להיות המקבילה של המשטרה/בתי המשפט).

ושוב, אני מבין כי עליי לשלם איזשהו קנס, אבל לא נראה לי הגיוני לשלם 150 ש"ח אם זה היה המחיר של המודם לפני שנתים (או אם אפשר לקנות מודם חדש בעל תכונות דומות באותו המחיר כיום).

אני בכלל מבין למה לקוח של הוט מצפה לקבל יחס הוגן. היהפוך כושי עורו ונמר חבורבורותיו?

מי שעושה עסקים עם החברה הזאת שלא יצפה לאכול אותה בסופו של דבר.

אני נכנסתי לדירה כשכבר היה קיים בה החיבור, ומכיוון שעזבתי את הדירה אחרון בתום החוזה אז יצא שהחשבון היה על שמי תקופה קצרה.

פורסם

לכל המקטרגים של הוט:

יש לי מספיק דברים רעים להגיד על החברה, במיוחד בתור אחד שעבד שם. אבל במקרה הזה אני לא מבין מה הבעיה.

הוט השאילו לך ציוד שאתה אמור להחזיר. לא החזרת- תישא בעלות של רכישת ציוד חדש במקומו. לא נראה לי בלתי סביר שעלות רכישה של מודם חדש היא 150 ש"ח.

ירידת הערך של המודם בכלל לא רלוונטית- במקום לקחת את המודם שלך ולהתקין אותו אצל לקוח אחר הם צריכים לקנות מודם חדש ולהתקין אותו אצל אותו הלקוח.

אני אישית לא מבין מה לא הוגן כאן.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אני לא מבין מה אתה לא מבין.

יכול לומר לך שהקנס הוא 300 שקלים או 475 או פעמיים ח"י שקלים כפול 10.

אתה מצד אחד רושם שאתה מבין שעליך לשלם, אבל כל עוד זה סכום קטן שלא איכפת לך ממנו.

אני בטוח שבפעם הבאה לא תשכח ציוד של אף חברה מאחוריך.

אין כאן שום דבר רע שאפשר לומר על הוט או על השרות שלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לכל המקטרגים של הוט:

יש לי מספיק דברים רעים להגיד על החברה, במיוחד בתור אחד שעבד שם. אבל במקרה הזה אני לא מבין מה הבעיה.

הוט השאילו לך ציוד שאתה אמור להחזיר. לא החזרת- תישא בעלות של רכישת ציוד חדש במקומו. לא נראה לי בלתי סביר שעלות רכישה של מודם חדש היא 150 ש"ח.

ירידת הערך של המודם בכלל לא רלוונטית- במקום לקחת את המודם שלך ולהתקין אותו אצל לקוח אחר הם צריכים לקנות מודם חדש ולהתקין אותו אצל אותו הלקוח.

אני אישית לא מבין מה לא הוגן כאן.

בוא לא נהיה תמימים, זה לא שהוט יצטרכו עכשיו לקנות מודם חדש בגללי, כי אני בטוח שיש להם מספיק מודמים ספייר. שלא לדבר על זה שאני לא יודע איזה לקוח היה מסכים שיביאו לו מודם בן שנתיים שנראה כמו הצרות שלו.

דבר שני, אם באמת יש להם מחסור כל כך חמור במודמים, אז למה הם חיכו חודשיים מהרגע שהתנתקתי ועד שהם נזכרו לבקש את המודם חזרה?

ודבר אחרון, היום בשיחה נוספת איתם התברר שהם רוצים את המודם הספציפי שהיה לנו, ושמודם זהה לא מספיק טוב להם. מה ההסבר שלך כאן? אולי הם פיתחו רגשות לאותו מודם ששירת אותם נאמנה ובגבורה במשך שנתיים?

אני לא מבין מה אתה לא מבין.

יכול לומר לך שהקנס הוא 300 שקלים או 475 או פעמיים ח"י שקלים כפול 10.

אתה מצד אחד רושם שאתה מבין שעליך לשלם, אבל כל עוד זה סכום קטן שלא איכפת לך ממנו.

אני בטוח שבפעם הבאה לא תשכח ציוד של אף חברה מאחוריך.

אין כאן שום דבר רע שאפשר לומר על הוט או על השרות שלה.

אין כאן שום דבר רע? סתם בשביל הספורט חיפשתי כמה עולה מודם כזה משומש, ומסתבר שלא חסרים מקומות (באמאזון או באי ביי) שבהם אפשר לרכוש מודם זהה, משמש ובמצב טוב בכ-20 דולר.

הבעיה שלי היא לא עם גובה התשלום, אלא עם עצם העובדה שהם מנסים לעשות קופה גם במקרה זה.

פורסם

חבר, אתה חופר.

יש לך בעיה קלה של היגיון בסיסי צרוף.

תתגבר ותשלם כמו גבר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
חבר, אתה חופר.

יש לך בעיה קלה של היגיון בסיסי צרוף.

תתגבר ותשלם כמו גבר.

לא מדובר פה על הסכום אלא על העיקרון, שגם במקרה הזה הם רק מחפשים איך לשאוב עוד כסף (כי אחרת הם לא היו מחכים חודשיים עד שהם נזכרו לבקש את המודם חזרה או לא מתעקשים לקבל את המודם שלנו ספציפית).

• תוכן חדש...