Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה יודע לכתוב, אתה כנראה יודע גם לקרוא על מה חתמת.

חתמת על סעיף סביר להפליא ומקובל בכל מדינה, נורמלית ולא נורמלית.

אני יודע שזה קשה, אבל נסה לדמיין שאתה ספק שירות כלשהו,

שחלק מהשירות שלו זה להשכיר מודמים לתקופות מוגבלות. מה אתה היית עושה עם מודמים שלא חוזרים?

אומר "סבבה" ו"עליי"? שולח להם את בנצי בחליפה של האיומים? מחפש באי-ביי? תוקע קנס של 5000 ש"ח? מה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהודעה הראשונה שלך ציינת שאין לך בעיה לשלם רק שהסכום נראה לך מוגזם.

אני מציע שתחליט. אתה סותר את עצמך, ומאשים את העולם בכאבייך.

על זה נאמר 'אין הגמל רואה את דבשתו'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אבל זה לא שאתה כיביכול קונה אותו, או שהוט עושה בכוונה כדי להרוויח, זה - קנס,

זה כמו שתגיד שאם חנית בכחול לבן ושלא שמת תג חניה אז הקנס יהיה 4-5 שקלים כי זו עלות של שעת חניה.

בהודעה הראשונה שלך ציינת שאין לך בעיה לשלם רק שהסכום נראה לך מוגזם.

אני מציע שתחליט. אתה סותר את עצמך, ומאשים את העולם בכאבייך.

על זה נאמר 'אין הגמל רואה את דבשתו'.

+1000

150 ש"ח זה סכום סביר לכל הדעות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי זה נשמע גבוה מעט, אבל יחסית להוט, מפתיע לטובה:

http://www.themarker.com/consumer/1.1811680

א' התנתק מ-HOT, שממנה רכש שירותי טלוויזיה ואינטרנט. הטכנאי שהגיע לאסוף את הממירים והשלטים של הטלוויזיה, סירב לאסוף גם את הציוד ששייך לאינטרנט ואמר לא' שהוא יכול לזרוק אותו לפח.

חצי שנה לאחר מכן קיבל א' שיחת טלפון מעורך דין בעניין חוב ל-HOT בגין מודם אינטרנט. עד אז א' לא קיבל מ-HOT או מכל גורם אחר מכתב התראה או דרישה להחזיר את המודם. עורך הדין דרש מא' לשלם עבור המודם בתוך 24 שעות, שאם לא כן, ייפתח נגדו תיק הוצאה לפועל. עורך הדין אף סירב לקבל בחזרה מהלקוח את המודם.

:turn-l:
פורסם

150 שח, סכום הוגן. תשתדל לא לאבד ציוד להבא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו יודע מה המצב בחו"ל?

150 נשמע לי הוגן, אפילו לא כקנס אלא כסתם תשלום על המודם.

עשיתי חיפוש בגוגל והמקרה הכי קרוב שמצאתי בחו"ל זה על חבילה של מודם + ממיר לכבלים- 400$! כך שנראה לי ש150 זה הוגן ביותר.

פורסם

רק חבל שהציוד של הוט לא שווה אפילו את השיחה מהנציגה שהוא קיבל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לא מדובר פה על הסכום אלא על העיקרון, שגם במקרה הזה הם רק מחפשים איך לשאוב עוד כסף (כי אחרת הם לא היו מחכים חודשיים עד שהם נזכרו לבקש את המודם חזרה או לא מתעקשים לקבל את המודם שלנו ספציפית).

קיבלת בהשאלה ציוד על מנת שתוכל להשתמש בשירותי המפעילה, סיימת חוזה ועלייך להחזיר מה שהושאל, ואין לך אותו.

פשוט כמו שזה נשמע, אז לא הבנתי על איזה שאיבת כסף אתה מדבר? או על איזה "עקרון" אתה עומד?

אפשר להאשים את הוט בהרבה דברים, אבל על זה שהם רוצים את מה שנתנו לך בחזרה? מה אתה רוצה להחזיר להם "ערך לפי התישנות"?

קצת הגיון.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני אפרט שוב מה לא בסדר בהתנהלות של הוט, הפעם בסעיפים עבור המתקשים:

1. בחיפוש של כמה שניות מצאתי מודם משומש זהה, במצב טוב מאוד, ב-20 דולר.

2. הם נזכרו לדרוש את המודם רק חודשיים אחרי שהתנתקתי.

3. הם לא מוכנים לקבל מודם זהה (באותו מצב) אם זה לא בדיוק אותו המודם שקיבלתי (כלומר אותו מספר סידורי).

אם המטרה שלהם לא הייתה לשאוב כסף אז הם היו מעלים את נושא המודם עוד בשיחה בה ביקשתי להתנתק (ולא מחכים חודשיים), ובטח שלא מתעקשים לקבל בדיוק את המודם הספציפי שהם הביאו לי.

אז המחיר אולי לא בשמיים (למרות שהוגן הוא לא), אבל להגיד שהוט הם לגמרי בסדר במקרה הזה זאת שטות (לא מוריד מהאשמה שלי, אבל עדיין).

פורסם

:

אני אפרט שוב מה לא בסדר בהתנהלות של הוט, הפעם בסעיפים עבור המתקשים:

1. בחיפוש של כמה שניות מצאתי מודם משומש זהה, במצב טוב מאוד, ב-20 דולר.

2. הם נזכרו לדרוש את המודם רק חודשיים אחרי שהתנתקתי.

3. הם לא מוכנים לקבל מודם זהה (באותו מצב) אם זה לא בדיוק אותו המודם שקיבלתי (כלומר אותו מספר סידורי).

אם המטרה שלהם לא הייתה לשאוב כסף אז הם היו מעלים את נושא המודם עוד בשיחה בה ביקשתי להתנתק (ולא מחכים חודשיים), ובטח שלא מתעקשים לקבל בדיוק את המודם הספציפי שהם הביאו לי.

אז המחיר אולי לא בשמיים (למרות שהוגן הוא לא), אבל להגיד שהוט הם לגמרי בסדר במקרה הזה זאת שטות (לא מוריד מהאשמה שלי, אבל עדיין).

אני אנסה לענות לך

1. אז מה ? מי אומר שהמודם ההוא מקונפג באותה צורה ? לא צרוב עליו משהו ששיך למפעיל במדינה זרה ?

2. הם קצת איטיים, לקח להם קצת זמן להבין שחסר להם המודם אז התקשרו אחרי חודשיים, מה הבעיה ? למיטב ידיעתי זה עדיין לא בתחום של התיישנות

3. כאמור , הם צריכים להחזיק במלאי X מודמים כך שבמקרה של תקלה לכל טכנאי יש ברכב מודם ספייר , לא רק חדשים אלא גם מחודשים , היות שזה רכוש החברה אין בעיה בד"כ ללקוח אם הציוד מחודש כל עוד הוא עובד תקין. אם תביא להם מודם אחר יכולות להיות שתי אפשרויות

א. זה מודם של הוט מלקוח אחר שלא החזיר, אז מה הועילו חכמים בתקנתם ?

ב. זה מודם מחול שנקנה ב e-bay , נראה חיצונית דומה אבל יכול להיות מקונפג או צרוב אחרת , למה להם צרות.

אבדת את המוצר , הם צריכים לקנות חדש במקומו בכדי לעמוד במכסת הספייר שלהם ע"מ לתת ללקוחות הקיימים (עדיין) שירות.

לפי דעתי המחיר הוגן מאוד

שלם ושכח מהנושא

עריכה : אני לא מאמין , הגנתי על שירות של הוט...:roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
:

אני אנסה לענות לך

1. אז מה ? מי אומר שהמודם ההוא מקונפג באותה צורה ? לא צרוב עליו משהו ששיך למפעיל במדינה זרה ?

על מודם של הוט יש לוגו של הוט ורק הוט/היצרן מקנפגים.

2. הם קצת איטיים, לקח להם קצת זמן להבין שחסר להם המודם אז התקשרו אחרי חודשיים, מה הבעיה ? למיטב ידיעתי זה עדיין לא בתחום של התיישנות

איטיים או מדיניות מכוונת? קרא את הכתבה שקישרתי למעלה ושים לב למוטיב.

א. זה מודם של הוט מלקוח אחר שלא החזיר, אז מה הועילו חכמים בתקנתם ?

אז לקוח אחד שילם קנס והשני לא. מה זה משנה מי? נראה שהוט מעוניינת בקנס ולא במודם (מסיבה טובה). קרא את הכתבה ותראה גם את המוטיב הזה שם.

ב. זה מודם מחול שנקנה ב e-bay , נראה חיצונית דומה אבל יכול להיות מקונפג או צרוב אחרת , למה להם צרות.

עניתי כבר.

לפי דעתי המחיר הוגן מאוד

בעייני המחיר גבוה. הוא לא מייצג את השווי להוט. אם הוט הוגנים הם יחייבו בשווי, ככה שהוט לא ינזקו. הוט לא צריכים לקנוס (להעניש) את הלקוח, רק לא להנזק בגללו.

עריכה : אני לא מאמין , הגנתי על שירות של הוט...:roll:

גם אני לא מאמין. :roll:

:turn-l:
פורסם

אמרת :

על מודם של הוט יש לוגו של הוט ורק הוט/היצרן מקנפגים.

כלומר לפי דברך , לא ניתן לקנות מודם חלופי באינטרנט , ומכאן שברור שצריך לשלם עבור זה , כעת מה שנשאר זה להתווכח על המחיר ....

ד"א 20 $ בחול + משלוח + מע"מ והגעת כבר ל 150 ש"ח .....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מע"מ על 20$?!

ובלי קשר למע"מ, פותח השרשור אומר בהתחלה כי אין לו שום בעיה לשלם ומבין מדוע,

אבל ממשיך באותה גישה של "אכלו לי, שתו לי" קיבלת מוצר בהשאלה לא החזרת אותו יש קנס,

זה הכי בסיסי שיש, נסה להתווכח קצת עם אחד הנציגים אולי תצליח להפחית את הסכום.

so far so good so what

• תוכן חדש...