Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

ידוע לי שדובר רבות בנושא ובכל זאת:

הרכב שלי עם50K ק"מ ( רובם בעיר אגב ) בן 5 שנים.

בהצעת מחיר לפני טיפול נרשם ENGINE FLUSH לפני החלפת שמן . מוצר של BG עלות 100 ש"ח.

ראיתי די הרבה סרטונים ברשת לגבי האם כדאי או לא .

דבר נוסף , באחרונה החלו מעט "צלצולים" . מה עושים?

מה דעת המומחים כאן?

הרכב נכנס לטיפול מחר

תודה ,

פורסם

הרבה מוסכים אוהבים לדחוף תוספים לחשבון.במידה והרכב מטופל באופן סדיר ובשמן איכותי,אין בזה שום צורך ובוודאי לא לרכב שגמע 50k ק״מ.למעט בעל המוסך שיתעשר ב100 שח,אין בזה תועלת.

פורסם

לא ממליץ על פלאשינג למנוע שבקושי נסע

איזה שמן אתה ממלא וכל כמה זמן אתה מבצע טיפול?

השמן תואם להוראות היצרן?

Opel Adam S 2017

פורסם

באיזה השתמשת אחרון?תנסה להחליף לשמן שהיה לפני השמן שהתחילו איתו הצלצולים.

5W30 יכול להחזיק יותר מחצי שנה.

יש מצב שאתה שומע משהו שלא קיים מרוב קריאה מרובה על הנושא?

פורסם
באיזה השתמשת אחרון?תנסה להחליף לשמן שהיה לפני השמן שהתחילו איתו הצלצולים.

5W30 יכול להחזיק יותר מחצי שנה.

יש מצב שאתה שומע משהו שלא קיים מרוב קריאה מרובה על הנושא?

הרויאל פרפל עשה עבודה מצוינת.

את הרכב קניתי חדש ואני מכיר אותו היטב . מכת הצלצולים הגיעה . מניח שפיח הצטבר :(

פורסם

אם בפלאש עסקינן... כפי שאלו שמכירים אותי הפכתי להיות חסיד מוצרי קסאדו. הם ממש הצליחו להפתיע כל פעם מחדש. במיוחד ברכב של אשתי סוזוקי יורו סוויפט 98 שמאז טיפול בתוספי קסאדו הפכה עורה (לטובה). לאחרונה ניסיתי טת הפלש שלהם, הוראות השימוש לא סטנדרטיות ליסוע 20 קמ או 20 דק בעמידה... עשיתי ככתוב. ואכן הרגשתי שיפור משמעותי בביצועי הרכב. אפילו המכונאי שלקח אותו לטסט חזר מופתע מהרכב השובב. אגב, עבר טסט בקלילות באופן מפתיע גם ללא בעיות בגזי פליטה. במהלך הנסיעה הקשבתי למנוע לשמוע צלצולים מעבודת הפלאש ועין על מד הטמפ שלא יתחמם בשל חיכוך יתר. ועבר בסדר גמור. לכן אנע ממליץ.

פורסם
הרויאל פרפל עשה עבודה מצוינת.

את הרכב קניתי חדש ואני מכיר אותו היטב . מכת הצלצולים הגיעה . מניח שפיח הצטבר :(

אני גם משתמש ברויאל פרפל, אבל 10W40 ועכשיו עברתי ל 5W40, ההפרש מחיר הוא זניח ואני מעדיף להשקיע עוד 100 שקל בטיפול לשנה ולהיות בראש שקט.

אגב, מאז שעברתי אל השמן הנ"ל בעיית הצלצולים נעלמה (סופר לנסר, שנת 97) ואני משתמש בו כ 50 אלף ק"מ מאז במרווחי טיפולים של 8000+- ק"מ.

איזה שמן שמת כרגע? תנסה לחזור לשמן שהיה לפניו כפי שהמליצו.

אתה נוסע הרבה בעיר? פיח יכול להתנקות מהמערכת גם בנסיעה בסל"ד יחסית גבוה קרי נסיעות ארוכות במהירויות יחסית גבוהות (אני עושה אחת לשבועיים ראשלצ לדימונה למשפחה, יכול להיות שזה גם עוזר), ובעבר השתמשתי בליקווי מולי הזהוב לפני המעבר לרויאל פרפל.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...