Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן זול ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה אוצר שנקרא סקסו דיזל, רכב נדיר, חסכוני עולה שני גרושים וגם לטפל בו עולה ככה, לחטוף ומהר.

הוא לא כזה ישן, אין אישור בלמים עדיין, למעשה סה"כ בן 14 עוד מעט.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

סיטרואן סקסו או פיז'ו 106 הם בעקרון הדגם המחליף של ה205 .

ל106 יצא שם רע בגלל שזה רכב שמשמש הרוב צעירים וברובו מגיע במנועי בנזין לעומת הסקסו שניתן למצוא גם בגרסת דיזל.

פורסם

טויוטה קורולה משנות ה90, לא רואה מוסך ויש הגה, כוח, מזגן וכו' טיפולים זולים ובנוסף הוא נוח יחסית

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ראיתי, תודה. איך הדגם הזה לא עלה בהמלצות עד עכשיו? האמת שלא הכרתי.

מה ז"א אין אישור בלמים?

לא ראית מכיוון ש99% מהאקסמפלרים הללו גמעו 300K ק"מ ומעלה ושחוטים עד היסוד, אם הרכב הזה במצב טוב אז זו באמת מציאה.

אישור בלמים לטסט נדרש לרכב בן 15 שנים ומעלה.

פורסם

אני בעל דייהו מאטיס

רכב אמין מאוד: ידני צריכת דלק מעולה לא פחות מ1 ל 17

ממליץ לבדוק המחירים זולים לדעתי באזור ה7000 ש״ח

פורסם

אחרי שהלנסר נגנבה פעמיים (פעם אחת המשטרה החזירה אותה) יש לי בלנו 98

נקנתה ב7500 ועוד 2500 ליישור קו.

עושה 1/12 עם מזגן ו1/13 בלי, משייטת על 105 ב2500 סל"ד, קצת צפופה .

בנתיים אין בעיות מיוחדות רק יישור קו לפני טסטים, ובלאי טבעי (מצבר), יש המון חלקי חילוף מפרוקיות (מראה ב250 ש"ח)

אני ממליץ

פורסם

קנה 205/306 ידנית, תחפש אחת עם טסט ארוך ושנראית הכי טוב לא תצטער :lol: :lol:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

טוב, אחרי שהחומר קצת נעבד לי במוח, הגעתי לפחות או יותר חמש מועמדות סופיות: 1-פיאסטה, 2-שרייד, 3-סוויפט, 4-בלנו, 5-אקסנט. וגם החלטתי שאני רוצה מודל 2000 ומעלה, אפילו לכיוון ה-2002-3. התקציב, כאמור 10K. אני רואה שיש פה שני צדדים שעדיין לא הכרעתי ביניהם. הצד הקטן - פיאסטה, שרייד, סוויפט (מנוע 1300) והצד הבינוני - בלנו, אקסנט (1600). אולי תעזרו לי להכריע? חשוב להגיד שב-90% מהזמן אסע ברכב לבד. עוד דברים שקצת חשובים לי, אבל אף אחד מהם לא ממש קריטי זה - נעילה מרכזית, חלונות חשמליים עם שליטה של הנהג על כולם, מערכת סאונד סבירה עד טובה. אודה אם תתייחסו גם למחיר של חלקי חילוף ולשווי הרכב בעוד כמה שנים, והערכה מסוימת על יכולת המכירה שלו בעתיד.

תודה רבה

גל

• תוכן חדש...