Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף Comfortline אוט' 2.0 שנה 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ראיתי ביד שניה גולף דור 4 שנת 2000 דגם Comfortline בנפח מנוע 2.0

מחר אני כניראה הולך לראות את הרכב, אך ליפני זה רציתי לשמוע קצת חוות דעת על הרכב.

כמה שאלות

האם הרכב זריז מספיק, אומנם יש לו נפח מנוע 2000 אבל רק 115 כוחות סוס, אם להשוות אותו להונדה סיויק שלי עם נפח מנוע 1600 ו125 כוח סוס מי מהם יותר חזק וזריז?

לגבי אמינות הרכב הבנתי שהוא דיי אמין, ויש המון כאלה ככה שחלקים לא אמור להיות בעיה, אך האם בגלל שזה גולף אז עלות ההחזקה וטיפולים אמורה להיות יקרה? מה לגבי ביטוחים?

אשמח לדעת גם מה הולך עם צריכת הדלק של הרכב.

מחלות ידועות שיש לרכב? נוחות, התנהגות, וכו..

ומה שעוד אפשר לספר על הרכב רק יוסיף

Comfortline זה אומר דגם מפואר? אם כן מה הוא כולל שאחרים לא?

תודה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הרכב הרבה פחות זריז מההונדה.

הוא כבד יותר ועם 115 כוחות סוס. ירגיש עצל.

חלקים יקרים, לא מזדקנות בכבוד, פלסטיקים מתקלפים ומתפרקים.

ממליץ לך לעשות חיפוש בפורום.

פורסם

ערב טוב!

החזקתי באוקטביה עם מנוע זהה, לא נהגתי על ההונדה, על כן חסר לי את מימד ההשואה אולם המנוע סחב יפה מאוד.

הבעיה העיקרית בשנים הללו היא הגיר האוטומטי, אם לא הותקן קולר גיר חיצוני בזמן יכולות לצוץ בעיות, ערוך חיפוש בענין.

צריכת הדלק גבוהה מאוד בנסיעה עירונית, ושפויה קצת יותר בנסיעה בינעירונית רגועה! עברת את ה- 120 קמ''ש צפה לצריכה גבוהה.

ככלל, אם אתה מאיזור המרכז, אולי כדאי להיכנס למוסך רון בת''א שיבדוק עבורך את מצב הרכב, הוא בדק עבורי את הרכב בצורה יסודית מאוד.

פורסם

אם כך והיא אכן יותר חלשה מההונדה שלי אחפש לי גולף אחרת.

הייתה לי גולף דור 5 2008 1600 שהייתה חלשה מאוד ומכרתי אותה רק בגלל זה, לא רוצה רכב חלש יותר, תודה

פורסם
ערב טוב!

החזקתי באוקטביה עם מנוע זהה, לא נהגתי על ההונדה, על כן חסר לי את מימד ההשואה אולם המנוע סחב יפה מאוד.

הבעיה העיקרית בשנים הללו היא הגיר האוטומטי, אם לא הותקן קולר גיר חיצוני בזמן יכולות לצוץ בעיות, ערוך חיפוש בענין.

צריכת הדלק גבוהה מאוד בנסיעה עירונית, ושפויה קצת יותר בנסיעה בינעירונית רגועה! עברת את ה- 120 קמ''ש צפה לצריכה גבוהה.

ככלל, אם אתה מאיזור המרכז, אולי כדאי להיכנס למוסך רון בת''א שיבדוק עבורך את מצב הרכב, הוא בדק עבורי את הרכב בצורה יסודית מאוד.

חשוב לציין שברכב לא רק בודקים סתם כוחות סוס, אלא באיזה סלד מקבלים אותם, סביר להניח שהגולף תיתן לך 115 כוחות סוס בסלד נמוך, ותוכל להנות מהם רוב הזמן, בעוד שבה ונדה כל הנייר נותנת הרבה כוחות סוס אבל בסלד מאוד גבוהה, ולא ישים, כלומר צריך לקרוע את המנוע בשביל להנות ממנו.

עוד דבר לבדוק זה מומנט שמשפיע יותר מכוחות סוס.

בשני הדברים האלה וולסואגן מצטיינת.

אם זה רכב לפתיחות ברמזורים, קח הונדה, אחרת לא הייתי פוסל את הגולף מסיבות אלו( מסיבות אחרות כן... :))

פורסם
חשוב לציין שברכב לא רק בודקים סתם כוחות סוס, אלא באיזה סלד מקבלים אותם, סביר להניח שהגולף תיתן לך 115 כוחות סוס בסלד נמוך, ותוכל להנות מהם רוב הזמן, בעוד שבה ונדה כל הנייר נותנת הרבה כוחות סוס אבל בסלד מאוד גבוהה, ולא ישים, כלומר צריך לקרוע את המנוע בשביל להנות ממנו.

עוד דבר לבדוק זה מומנט שמשפיע יותר מכוחות סוס.

בשני הדברים האלה וולסואגן מצטיינת.

אם זה רכב לפתיחות ברמזורים, קח הונדה, אחרת לא הייתי פוסל את הגולף מסיבות אלו( מסיבות אחרות כן... :))

זה לא פתיחות ברמזורים, זה תאוצה, אני לא מתחרה עם אף אחד, אבל אני כן רוצה שיהיה לרכב כוח תאוצה לפחות כמו שיש לי בהונדה עכשיו, ולא לרדת מרמת הכוח הזאת ברכב אחר, כי הכוח של ההונדה ממש מספק אותי.

גם אם בהונדה הסלד יותר גבוה, היא הרבה יותר חסכונית מהגולף, יותר קלילה גם ויותר זריזה, הדגם הזה של הגולף דיי חלש בשבילי.

הרכב כבד וזה גם משפיע על הסחיבה שלו, צריך הרבה יותר כוח סוס, 115 ממש לא מספיקים לה, היא תרגיש כבדה ועצלה בדוק.

האמת אני חושב יותר על לשדרג טיפה לרכב הונדה לעלות קצת במודל מ 97 ל 99-00 הקטע הוא שזה כמעט ממש אותו הרכב בידיוק חח אפילו אותו מנוע אותו מראה אותו דבר הכל, אבל אני מחפש אחת בצבע לבן עם גג וקילומטרג' יותר נמוך.

ככה שאני נשאר עם כמעט אותה רכב רק עם שינויים קטנים שיעשו לי טוב.

חבל שהסיויק 2001-2006 חלשות יותר מה 96-00

הבעיה שאני כבר חודשים מחפש הונדה לבנה עם גג יד סבירה וקלומטרג' סביר מאזור הצפון אבל לא מוצא, לכן התחלתי לפזול לסדות אחרות.

פורסם
היא תרגיש כבדה ועצלה בדוק.

זה ממש לא נכון, אם הרכב תקין אז הוא כלל לא מרגיש עצל

יש לו בעיות אחרות, (גיר רגיש פלסטיקה מתקלפת וכו') עצלות היא לא אחת מהן.

פורסם

כמו שנאמר לך הרכב איטי ועצל, הייתה לי אחת 2.0 ידנית ולאחותי היה 2.0 אוטומטית. היא מאיצה סביר והיא מאוד נוחה, אבל זריזה היא לא. דווקא התקלפויות בפלסטיק לא היה לא אצלי ולא אצל אחותי.

אופל אסטרה 1.6 משנתון דומה (2001) הייתה יותר חזקה.

הביטוח גם היה יחסית יקר בזמנו, מהגולף עברתי לאופל אסטרה 1.8 שהייתה חדשה ממנה ב 5 שנים והביטוח שלה היה זול יותר משמעותית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הרכב הרבה פחות זריז מההונדה.

הוא כבד יותר ועם 115 כוחות סוס. ירגיש עצל.

חלקים יקרים, לא מזדקנות בכבוד, פלסטיקים מתקלפים ומתפרקים.

ממליץ לך לעשות חיפוש בפורום.

+1.

היתה לי כזאת כמעט שנתיים, הרכב הכי גרוע שהיה לי.

אכן מנוע עצל, במקרה שלי גם היה ממש לא אמין ונמכר בשמחה.

כל זה היה לפני מספר שנים (האוטו באותו שנתון) כך שמעכשיו זה לא הולך להיות טוב יותר.

האאאא וכוון לצריכת דלק של 1 ל-7.5/8

בקיצור, אני לא ממליץ.

• תוכן חדש...