Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פעם-

הלומיה 920 עולה 1500-1600 שקל. לא 2500. אני מתערב ש KSP הפסיקו את השיווק שלו ולכן המחיר ההזוי לא עודכן.

בנוגע ליתרונות של WP על אנדרואיד- חיבור מצוין לדואר ארגוני, עבודה קלה עם VPN, אנימציות מעבר חביבות יותר ככה שגם עם חומרה חלשה יותר מרגישים כאלו המכשיר עובד "חלק"

מעבר לזה, בעיקר מה שקשור ל microsoft services. אין למערכת עצמה יתרון מהותי על אנדרואיד או IOS.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היציבות של WP8 לא מלאה לחלוטין, אני הצלחתי כבר 3 פעמים לקבל Blue Screen.

היתרון הוא שכמובן כרגיל אצל מיקרוסופט ריסט מציל אותך (בלומיות זה עם Vol Down + Power ביחד לכמה שניות עד לכיבוי).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני כבר כמעט שנה עם ה lumia 920, לא פרצתי את המערכת (אין לי מושג אם יש פירצה, אבל כל הפרצות האלה רק דופקות את הטלפון, אבל זה נושא אחר לדיון) ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.

המכשיר עובד טוב וזה מה שחיפשתי, מכשיר שיהיה אמין, מצלמה טובה, לא יבלע סוללה, עמיד יחסית למכות ועוד.

הייתה בעיה בוואצאפ שנפתרה ע"י עדכון תוכנה.

פורסם

לא עשיתי שום פעולה זדונית כדי לקבל Blue Screen, זה פשוט קרה עם כלים של נוקיה עצמם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ניסיון לטפל בשפעת באמצעות כריתת רגל. בהצלחה.

אני עדיין ממליץ לנטול אקמול (אייפון)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ניסית לפנות לשירות הלקוחות של נוקיה בישראל?.

אין צורך 8)

אני עובד על הנושא מול נוקיה בחו"ל, עדיין מנסים להבין למה ואיך זה קרה :)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
היציבות של WP8 לא מלאה לחלוטין, אני הצלחתי כבר 3 פעמים לקבל Blue Screen.

היתרון הוא שכמובן כרגיל אצל מיקרוסופט ריסט מציל אותך (בלומיות זה עם Vol Down + Power ביחד לכמה שניות עד לכיבוי).

LOL

יש BLUE SCREEN בוינדוס פון? זה הגיע גם לשם?

אף פעם לא ראיתי אבל בהחלט שהיתי צוחק אם היה קורה לי דבר כזה במכשיר.

ממה נגרם?

Opel Adam S 2017

פורסם

תשאול תמים של המכשיר לגבי אינפורמציה, זה קרה לי 3 פעמים, פעמיים בתשאול של אותו מידע, פעם אחת בתשאול של מידע אחר.

אם זה יקרה שוב אני אשתדל לצלם את המסך שלו

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי כרגע רק שתי מילים להגיד לרעת WP8- אין וייז.

אם ייצא לי לשחק עם המערכת הפעלה, אולי יהיה יותר, אבל עברה כמעט שנה מההשקה של לומיה 820/920 וסמסונג ATIV משהו בארץ, למרות דיווחים של שיאי המכירות אצל נוקיה, אני לא ממש רואה אותם אצל אנשים. בעצם עוד לא ראיתי מישהו שהולך ברחוב עם מכשיר כזה. גלקסי S4 ואייפון 5 ראיתי חודש אחרי שהתחילו למכור אותם, אפילו אצל אנשים שמה להם ולטכנולוגיה, אבל מכשירי WP8 לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משתמש בתוכנה שהיא לא waze והיא עושה עבודה טובה, בלי פרסומות ולא איכזבה אותי עד עכשיו.

קשה לקחת את ישראל כמדד, אנחנו מדינה מאוד קטנה ביחס לעולם.

פורסם

2 הסנט שלי בנושא.

אני קניתי את הSAMSUNG ATIV S במחיר של 1090 ש"ח.

המפרט שלו זהה לחלוטין לזה של הלומיה 920 מלבד המצלמה שבסמסונג היא מצויינת אבל ב920 יש דגש על צילום בתנאי חושך.

נכון שזאת לא איכות הבניה של נוקיה אבל מדובר במכשיר פרימיום במחיר מצחיק של גלקסי מיני שקר כלשהו.

כדאי לך לשקול גם אותו, אני קניתי אותו בדיוק ברגע שהמחיר היה בשפל ומאז הוא רק עולה וכרגע עומד על 1200 בעקבות הביקוש כנראה.

היתרון שלו (לפחות מבחינתי) זאת האופציה לפרוץ אותו לרמה שנקראת INTEROP_UNLOCK מה שמאפשר לשחק בהגדרות הרג'יסטרי (כן, רג'יסטרי ממש כמו בווינדוס שולחני :-P ). ולהוריד אליו אפליקציות מלאות פרוצות או כאלו שלא מורשות להכנס לחנות.

אם צילום ממש ממש חשוב לך אז כדאי שתדע שה-1020 הוא בעל המצלמה הטובה ביותר בסמארטפון נכון להיום, גם "על הנייר" וגם לפי כל השוואה וביקורת שנעשתה ע"י האתרים המובילים בתחום.

המערכת עצמה מצויינת, עובדת חלק, לא נתקלתי בשום מסכים כחולים או בעיות ואני חושב שמדובר במצבים די נדירים.

אני חושב שלא הוגן להשוות את WP לאנדרואיד של היום, אלא לאנדרואיד של שנתיים אחורה 2.1 או 2.3.

המערכת עדיין בהתהוות וכל הזמן משתפרת, לאחרונה יצא עדכון GDR3 שהציג אפשרות לנעול סיבוב מסך, מצב נהיגה שבו אפשר לקבל רק שיחות ולבטל את שאר ההתראות ואפשרות לסגור אפליקציות ממסך האפליקציות הפתוחות.

בתחילת השנה הבאה אמור להגיע עדכון 8.1 (או שם אחר שיתנו לו עד אז) שאמור ליישר קו עם אנדרואיד ו-iOS ולהוסיף מסך התראות ייעודי ועוד כל מיני שיפורים.

לגבי אפליקציות ופה אני חושב שמייקרוסופט לא עושה מספיק כדי לעודד את המפתחים המובילים, יש חוסר אבל האפליקציות המרכזיות באמת, קיימות.

לגבי WAZE, עם כל התלונות על הגירסאות האחרונות באנדרואיד והפרסום האגרסיבי בתוך האפליקציה שכבר גובל בהטרדה, אני לא בטוח עד כמה היא חסרה. בכל מקרה היא כרגע בשלב בטא (שנמשך ונגרר עקב רכישתם ע"י גוגל המתחרה הישירה של מייקרוסופט).

כאלטרנטיבה יש את NOKIA HERE DRIVE+ שעושה עבודה מצויינת, הדבר היחיד שחסר זה דיווחי תנועה ומצלמות, אבל מבחינת ניווט וממשק היא פנטסטית, השתמשתי בה כמה פעמים ומה שיפה שאפשר לכבות את המסך ולהמשיך לשמוע את ההוראות (בעברית ברורה ונשית).

פורסם
2

לגבי WAZE, עם כל התלונות על הגירסאות האחרונות באנדרואיד והפרסום האגרסיבי בתוך האפליקציה שכבר גובל בהטרדה, אני לא בטוח עד כמה היא חסרה. בכל מקרה היא כרגע בשלב בטא (שנמשך ונגרר עקב רכישתם ע"י גוגל המתחרה הישירה של מייקרוסופט).

אכן הגרסאות האחרונות של WAZE פישלו בגדול. אצלי בנקסוס 4 האפליקציה נסגרת לפעמים ללא כול סיבה נראית לעין גם בזמן ניווט.

אני לא יודע למה לא מקימים רעש סביב הפרסומות בזמן ניווט. הדבר האחרון שנהג צריך בזמן נסיעה זה פרסומות וויזואליות.

איזה כייף לי :)

פורסם
אכן הגרסאות האחרונות של WAZE פישלו בגדול. אצלי בנקסוס 4 האפליקציה נסגרת לפעמים ללא כול סיבה נראית לעין גם בזמן ניווט.

אני לא יודע למה לא מקימים רעש סביב הפרסומות בזמן ניווט. הדבר האחרון שנהג צריך בזמן נסיעה זה פרסומות וויזואליות.

אני מסכים איתך. זה פשוט קטסטרופה להביט על המסך באמצע נהיגה ובמקום לראות לאן אתה צריך לפנות קופצת לך פרסומת לקפה בארומה ב8 שקל.:evil:

ואם אתה שואל אותי, אחרי הרכישה של גוגל זה רק הולך להיות יותר גרוע בקטע הזה, הרי הם צריכים להרוויח משהו מהרכישה הזאת, הם לא קנו אותם בגלל העיניים הכחולות של המנכ"ל.

• תוכן חדש...