Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כ"כ אהבת את האייפון למה לא אייפון ?

הצצתי לבדוק האם הדשא אצל השכן ירוק יותר. מה שבטוח הטלפון הבא שלי לא יהייה מבוסס על אנדרואיד גם אם אקבל אותו חינם אין כסף.

כרגע אני חודשיים עם נקסוס 4 חדש ואייפון 3GS למקרה חירום.

איזה כייף לי :)

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הצצתי לבדוק האם הדשא אצל השכן ירוק יותר. מה שבטוח הטלפון הבא שלי לא יהייה מבוסס על אנדרואיד גם אם אקבל אותו חינם אין כסף.

כרגע אני חודשיים עם נקסוס 4 חדש ואייפון 3GS למקרה חירום.

ההמלצה שלי אליך - אם אתה אוהב את האייפון ואת מערכת ההפעלה ורגיל ואוהב לעבוד איתו - אין סיבה שתזרוק סתם כסף. קח אייפון וסע לשלום.

ואני מדבר בתור נקסוסאי שלא יעבור לאייפון כנראה אף פעם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בקשר לנתח שוק - אני נמצא כרגע בצרפת וכמות הווינדווס פונים שאני רואה היא יחסית מפתיעה. אין לי מושג מה נתח השוק של WP בצרפת, אבל אני בהחלט רואה כאלה במטרו כמעט כל יום. נכון שזה לא מגיע לכמויות של אנדרואידים ואייפונים (הצרפתים מתים על אייפון), אבל בהחלט הרבה יותר ממה שהייתי מצפה.

מה שכן, לפחות ממה שאני רואה כמעט תמיד מדובר במכשירים שהם יותר low-end. יחסית מעט לומיות 920 (1020 לא ראיתי בכלל, אני חושב), והרבה מאוד 520 ודומיו. עושה רושם ש-WP מצליח להשיג דריסת רגע בעיקר בשוק ה low-end, ולמען האמת למה לא? אם הוא כזה חלק כמו שאומרים על חומרה חלשה, בהחלט אפשר להבין אנשים בעלי תקציב נמוך שפונים לכיוון הזה, לאור העובדה שאפל לא מעוניינת לעשות איתם עסקים ואנדרואיד במחיר נמוך בד"כ שווה הרבה פחות מהמעט שהוא עולה.

פורסם

ודרך אגב מרק, אתה לא חייב ללכת על האייפון 5 או 5S בלבד, אייפון 4S מספק חוויה מעולה גם כן. אני אישית העדפתי אותו על פני הנקסוס 4.

אמנם הוא קצת איטי(אבל פחות לאגי) יותר ממנו בטעינת אפליקציות,אבל הוא פשוט טוב ממנו בכול דבר אחר

פורסם
היתרון שלו (לפחות מבחינתי) זאת האופציה לפרוץ אותו לרמה שנקראת INTEROP_UNLOCK מה שמאפשר לשחק בהגדרות הרג'יסטרי (כן, רג'יסטרי ממש כמו בווינדוס שולחני :-P ). ולהוריד אליו אפליקציות מלאות פרוצות או כאלו שלא מורשות להכנס לחנות.

שזה המקבילה לסימון V ב-Checkbox של Unknown Sources באנדרואיד, בלי לפרוץ ולחרבש ברגיסטרי או Jailbreak או כל דבר אחר.

אם צילום ממש ממש חשוב לך אז כדאי שתדע שה-1020 הוא בעל המצלמה הטובה ביותר בסמארטפון נכון להיום, גם "על הנייר" וגם לפי כל השוואה וביקורת שנעשתה ע"י האתרים המובילים בתחום.

אני לא רואה את הטעם במצלמה בסלולרי שלוקח לה מעל שנייה לעשות תמונה (כשהאפליקציה כבר רצה ומוכנה, רק מרגע הלחיצה עד שתוכל לצלם עוד תמונה), בטח לא 4-5 שניות לתמונה, ואז בסופו של דבר אתה עוד מקבל תמונה שעברה הקטנה ל-5MP.

זה יפה שהוא מצלם ב-40 ומשהו מגה פיקסל, אבל בסופו של דבר אתה מקבל תוצר של 5MP, ועוד לוקח לו כל כך הרבה זמן לצלם את זה.

המערכת עצמה מצויינת, עובדת חלק, לא נתקלתי בשום מסכים כחולים או בעיות ואני חושב שמדובר במצבים די נדירים.

בהחלט נדירים, גם כי בקושי משתמשים בתוכנות וה-DLLים של נוקיה, וגם כי כשמשתמשים זה קורה אחת ל...

כאלטרנטיבה יש את NOKIA HERE DRIVE+ שעושה עבודה מצויינת, הדבר היחיד שחסר זה דיווחי תנועה ומצלמות

זה אחד הכלים המשמעותיים ביותר לטובת Waze.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בנוגע ל1020- בעדכון הקרוב המצב אמור להישתפר + חוזרים לצבעים ועיבוד מקורי כמ ב808 .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כמובטח בפעם הרביעית קרה ה-BSOD, והפעם נתפס בעדשת ה-S3 שלי

4ryo46.jpg

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז קיבלת מסך כחול. ברכותיי.:lol:

שאני אפרט פה את כל הבעיות שהיו לי עם הHTC שלי אחרי נסיון של יותר מ50 רומים?

או גלקסי 2 ששודרג לICS ועכשיו לא מציג שמות של תיקיות או תמונות או במקרה הרע מציג תיקיות כריקות.

אולי נדבר על אייפון 4S ששודרג לIOS7 ועכשיו אי אפשר להדליק את הWIFI וכמובן שאפל מתנערת מהנושא ולא מודה שהעדכון הוא שגורם לזה.

כל אחד והבעיות שלו.

לגבי הATIV S השוותי אותו ללומיה שלא ניתן לפריצה.

אגב התהליך הרבה יותר פשוט מרוט או ג'יילברייק.

בשלב הראשון פותחים רמת DEVELOPER ע"י חיבור המכשיר למחשב וכניסה לחשבון מייקרוסופט.

שלב שני רמת INTEROP מורידים אפליקציה שמכניסה אותך לDIAGNOSTIC MODE, משנים איזשהו ערך ברג'יסטרי ומפעילים מחדש.

פורסם

אם כל האהבה לקינפוגי האנדרואיד- המכשיר הבא שלי שיהיה לי כסף יהיה ללא ספק של נוקיה מגירסת הלומיה הבחירה(920 וכו').

מכשיר אחד שיעבוד מושלם (אין לי צורך בטריליון אםליקציות), ומכשיר אנרואיד סיני גדול לצורך שעות הקינפוגים וההנאה שלי :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא מבין משהו-

אני היחיד פה שלמרות שעות החרישות על המכשיר עם כל תוכנה אפשרית/רוט/שינויים בקונפיגורציה/קיסטום רום וכו' לא חטף שום בעיה עם אנדרואיד? o_O הפעם האחרונה שמשהו נתקע לי הייתה ב S1 אי שם בשלהי 2010

• תוכן חדש...