Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת WP מגבה את הכל לענן של מיקרוסופט באופן אוטומטי, כאשר אתה מתחבר ל wifi (בבית או בעבודה)

גם את התמונות שאתה מצלם אתה יכול להגדיר שבאופן אוטומטי לאחר הצילום יעלו לענן של מיקרוסופט (SkyDrive)

כיצד מתבצע האיחזור ? את זה עדיין לא ניסיתי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שאני לא יודע איך זה בגלקסי למיניהם אבל בATIV S שלי איכות ההקלטה של הסאונד טובה מאוד.

זה אחד המכשירים הכי טובים כרגע בשוק עבור המחיר (1180).

בעקבות העובדה שפתחתי לו הרשאת INTEROP שיניתי את מסך ההתחלה ליותר מ3 עמודות כמו בפאבלט החדש LUMIA 1520.

אני לא יודע למה שמישהו יבזבז יותר כסף על נוקיה (שאני מעריץ אותה עוד מימים ימימה).

lkto.png

פורסם

כי הנוקיה רמה אחרת, אבל בכל מיקרה המחיר של הסמסונג מצויין ולא מבין מדוע לשלם יותר את מכשיר אחר.

ב1180 שקל בקושי קונים מכשיר אנדרואיד עתיק וגרוע- האמת מאוד הופתעתי מהמחיר המצויין.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מה זה "רמה אחרת?"

בסמסונג המסך מדהים.

המצלמה טובה מאוד.

הרמקול מעט חלש אבל איכותי.

אפשר להרחיב את הזכרון עם כרטיס SD.

הסוללה יוצאת בקלות.

היתרונות היחידים של הנוקיה זה

עמידות

צילום טוב בתנאי חושך

אפליקציות של נוקיה ועדכונים מותאמים אישית (יתרון שהופך לפחות משמעותי אחרי שפותחים את הATIV S).

פורסם

חחח - לא אמרתי בקטע של ירידה, אבל נוקיה ניראת רמה גבוהה יותר, הסמסונג ניראה כמו סיני זול וכולם באותו העיצוב הפלסטיקי המשעמם.

מבחינת המחיר שלו זו תמורה מצויינת למחיר, אבל נוקיה עושים מכשירים ברמה אחרת כולל החומרים/עיצוב/מבנה/עמידות וכו'.

אם התקציב עד 1500 כמובן שהייתי קונה את הסמסונג ב1200, אבל אם התקציב הוא גבוהה יותר הייתי מיתחדש בנוקיה שאצלם משקיעים הרבה יותר בתוכנות ובחומרה כו' + העידכונים ממיקרוסופט שכרגע הם הבעלים.

בWP אין עוררין על נוקיה ואיכות מכשיריה, בתחום האנדרואיד זה סיפור אחר.

אבל עדיין- 1180 שקל למכשיר ברמה שכזו- זה פשוט מחיר מדהים למי שרוצה מערכת בלי קינפוגים בדומה לIOS.

ממתי הסמסונג נימכר במחיר הזה? בזמן האחרון או גם לפני כמה חודשים? כי אם הייתי רואה את המחיר והמכשיר הייתי ממש ברצינות שוקל לירכוש אותו בימקום הסיני שלי בכ600 ש"ח(בתשלומים...בתשלומים :-) )

עריכה: עכשיו ניראה לי שאפילו אמליץ לגיסי לירכוש את הסמסונג, כמה זמן יש לך אותו ומה חוות הדעת שלך עליו?

המכשיר מיועד לגיסי שדרוש לצורך עבודה בלי שטויות ואפליקציות , רק מיילים ועבודה מיקצועית (איך האופיס?).

איך זמן הסוללה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני אעשה בדיקה קצרה בשבילכם ואחווה דעתי עוד כמה שעות :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בתור משתמש של Samsung AtivS , מזה כמספר חודשים

אני מאוד מרוצה מהמכשיר

האופיס עובד מעולה אולם רק לקבצים של 2007 ומעלה (ניתן לקרוא קבצי docx של וורד למשל בצורה נוחה וברורה ולערוך אותם ) אבל יש בעיה עם עברית בקבצי 2003 ומטה קבצי doc ב וורד למשל , קבצים באנגלית נקראים טוב גם בקבצי doc

ההתחברות לשרת האירגוני , דרך רשת wifi מהירה ופשוטה

המכשיר אמין ועמיד , נפל לי מספר פעמים ועדיין תקין לגמרי

הבעיה היחידה שיש לי עם הסוללה היא עם waze (בגרסת הביטא שלו ) שצורך סוללה בקצב גבוה , (אם כי דבר זה השתפר לאחרונה )

פורסם
אש שלו, רק שיהיה אובייקטיבי :)

רק אובייקטיבי - ובהשוואה ישירה לנוקיות :lol:

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התרשמות ראשונית אחרי בערך 30 דקות:

* המצלמה - טובה בפני עצמה, אבל לא עומדת בקו עם הלומיות (אפילו ה-810), מצד שני מעט מאוד מכשירים אחרים כן עומדים בקו עם הלומיות. 8MP באיכות סבירה זה לא רע בכלל למכשיר של 1200 שקל. הזמן תגובה סביר לחלוטין (לפי ההרגשה זה באיזור חצי שנייה לתמונה כולל האנימציה), אין אפשרות לסרט רץ (החזקת כפתור הצילום בשביל לעשות Roll של תמונות).

* האופיס - נראה מצוין ונוח, נראה לי שזו אחת האטרקציות של ה-WP8.

* הממשק לא מקרטע בכלל ועובד מהר ויפה.

* המכשיר הוא בגודל של ה-Galaxy S3 בערך וגודל המסך זהה, בדומה ל-S3 ובניגוד ללומיות כפתור ה-Win הוא פיזי ולא Touch (החיפוש ואחורה עדיין כפתורי Touch), בנוסף יש כמובן כפתורי הדלקה ווליום באותם מיקומים, והוסיפו כפתור למצלמה בצד ימין למטה.

* יש ריבוי משימות אמיתי, אפשר לפתוח את ה-Internet Explorer, לשים קובץ להורדה, ללחוץ על כפתור ה-Win, לעשות שיחות ומה שרוצים ולחזור ל-IE, ההורדה מתבצעת בזמן השיחות וכו'.

* האנטנה של ה-GPS וה-WiFi נראית מצוינת ונראה שקולטת היטב.

* אפליקציית המפות נראית נחמד, יודעת לחשב מסלול, לא בדקתי אותה בניווט בנהיגה.

* המסך נראה מצוין במשרד (לא בדקתי בחוץ וגם אין מי יודע מה שמש לבדוק).

* הפלסטיק לא מרגיש פחות איכותי משל ה-S3/S4, והאפקט של ה"אלומיניום המוברש" נחמד מאוד

* המקלדת דורשת התרגלות לכל הפחות, קשה לי להגיד אם היא גרועה או שזה עניין של להתרגל אליה.

הערות:

* גירסת המ"ה 8.0.10211.204 (זהה ללומיות שבדקתי).

* לגבי עדכונים קיבלתי Failure מהשרת לבדיקה האם עדכונים קיימים. ייתכן בגלל שלא הכנסתי SIM למכשיר.

* ייתכן ששפטתי עוד לחומרא את המצלמה כי עכשיו שמתי לב שפשוט השאירו אצלנו את הניילון של ההגנה, אני לא אוריד אותו כי זה לא מכשיר שלי, אבל לכל הפחות המצלמה היא כפי שכתבתי.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני לא יודע למה שמישהו יבזבז יותר כסף על נוקיה (שאני מעריץ אותה עוד מימים ימימה).

אם הייתה נוקיה ברמה של הסמסונגים החדשים, ועם אנדרואיד, הייתי קונה את זה בלי לחשוב פעמיים, כי אני עדיין בטוח שמבחינת איכות חומרה היא דרגה מעל סמסונג/סוני/LG/אפל.

תוכנה זה כבר משהו אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עוד שאלה קטנה. האם ניתן לעדכן במכשיר הזה את גרסת מערכת ההפעלה לאחרונה שהוציאה מיקרוסופט? GDR2 שמו, כמדומני.

כמו במערכת החלונות , גם כאן ניתן להגדיר עדכונים אוטומטים,

והעדכון מותקן כאשר יוצא ...

• תוכן חדש...