Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיחות, הודעות, גלישה, מיילים וניווט. לא משהו תובעני כלל. כרגע אני מחלק את זמני בין נוקיה 5800 לבין אייפון 3gs. בגדול אני אקבל את הנקסוס 5 עד מרץ. אז גם ככה זה זמני.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה תעשה עם האטיב כשיגיע הנקסוס?

במילים אחרות אולי שווה לך לחכות עוד 4 חודשים...

בכל מקרה האטיב מצוין לשיחות הודעות ומיילים, לא ניסיתי את הניווט שלו (הבנתי שיוצאת בקרוב גרסת ווייז לווינפון 8) ובינתיים יש תוכנת ניווט של סמסונג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שמע אני במקומך לא הייתי בונה על "למכור מבלי להפסיד יותר מדי"... אני מכיר מישהו שכבר למעלה מחודשיים מנסה למכור נוקיה לומיה 920 ב-900 שקל, ואין בכלל טלפונים. השוק שלהם קטסטרופה נוראית.

וזה נוקיה לומיה 920, שעם הכבוד לוקח את הסמסונג בלי בעיה. אז בכמה אתה חושב תצליח למכור את הסמסונג שידוע שהוא עולה 1000 חדש? 500 שקל במקרה הטוב? אם לא מפריע לך לזרוק 500 שקל אז אין בעיה. אבל אם כבר אתה מוכן לזרוק סכום כזה ב-4 חודשים, אז הייתי הולך כבר על מכשירים יקרים יותר אבל עם שם מוצלח יותר ככה שירידת הערך תהיה דומה.

זה בדיוק כמו לקנות רנו מגאן בשליש מחיר מהונדה סיוויק, אבל להפסיד עליהם את אותו סכום עקב שוק נוראי לרנו מגאן.

פורסם

אחלה מערכת, ולדעתי האישית האטיב לא נופל מה-920, אלא רק בסעיף המצלמה, ושם בכל זאת הוא דיבר על מצלמה בינונית (של האטיב היא 8MP דיי טובה), לאטיב יש יתרון בדמות זה שהוא דק יותר, והסוללה נשלפת.

אם אח"כ המכשיר יישאר כגיבוי ולא אכפת לך לשלם 1000 שקל על מכשיר גיבוי, הוא אחלה.

אבל האם שקלת את האופציה להשאר עם המכשירים הקיימים לזמן הנותר עד לנקסוס?

או לוותר על הנקסוס לחלוטין ולהשאר עם האטיב?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אחלה מערכת, ולדעתי האישית האטיב לא נופל מה-920, אלא רק בסעיף המצלמה, ושם בכל זאת הוא דיבר על מצלמה בינונית (של האטיב היא 8MP דיי טובה), לאטיב יש יתרון בדמות זה שהוא דק יותר, והסוללה נשלפת.

אם אח"כ המכשיר יישאר כגיבוי ולא אכפת לך לשלם 1000 שקל על מכשיר גיבוי, הוא אחלה.

אבל האם שקלת את האופציה להשאר עם המכשירים הקיימים לזמן הנותר עד לנקסוס?

או לוותר על הנקסוס לחלוטין ולהשאר עם האטיב?

את הנקסוס אני אקנה בכל מקרה. אלא אם כן יתגלו בו בעיות קשות וכ"ו. מה שבכל אופן, לא נראה כרגע.

הסיבה שבגינה אני מסתובב עם 2 מכשירים היא בעיות קליטה קשות במשרד שממנו אני עובד. מדובר בממ"ד ומסתבר שהנוקיה 5800 זה המכשיר היחיד שקולט בצורה סבירה מהמשרד וכל זה על רשת הוט מובייל שתמיכת הנוקיה בה היא חלקית. האייפון 3GS לא קולט ולא מכשירים חדשים יותר כדוגמת הHTC ONE.

פורסם

בסופו של דבר זה שיקול שלך, בתור מכשיר ב-1000 שקל האטיב הוא מצוין.

השיקול שלך הוא האם להוציא את ה-1000 שקל האלה או להשאר עם המכשירים הנוכחיים עד יגיע הנקסוס

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא מבין את צורת המחשב שלך, למה ליקנות כעת מכשיר ב1000 ש"ח בתור מכשיר זמני עד קבלת הנקסוס?

אם כבר תחסוך את הכסף הזה ותיקנה את המכשיר המושקע יותר שלא חסכו עליו כל שקל העיקר שיכנס ב350$ ותיקנה את הG2 וכו'.

או שתישאר ביכלל עם הATIV אן או את הסכום שלו תשקיע ברכישת מכשיר ברמה גבוהה יותר ולא בגירסה זולה של מכשיר דגל .

הביקורות של איכות המכשיר ממש לא חיוביות, החל מהצורך בניקוב תיבת הרמקול לשיפור העוצמה והצליל ועוד ועוד- אין מה לעשות זה מכשיר שהיו חייבים להיתפשר בתיכנון שלו לצורך השיווק ב350$ בלבד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המכשיר אכן סבבה למחיר שלו- לאנשים שלא רוצים להוציא יותר מה350$, אבל אצלך המצב שונה כי אתה מתכנן לשלם 1000 ש"ח על האטיב+ העלות של נקסוס 5, לכן זה לא ממש צרכנות נבונה כי בתקציב הזה אני כבר הייתי רוכש מכשיר דגל מושקע כמו הG2 ולא הנקסוס שחסכו עליו.

בשביל מכשיר זמני אני רואה שיש לך מספיק מכשירים כרגע :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שוב, מה שהניע אותי בעיקר זה ההתנסות עם הWP. רציתי לשמוע חיזוקים לעניין :) אני מבין שכדאי לרדת מזה.

יש מספיק אבל הם מיושנים מאוד.

כנראה אצטרך באמת להתאפק ולחכות. סעמק.

פורסם

אחלה מערכת הפעלה, בחיים לא הייתי משלם 1000 שקל רק בשביל להתנסות בה.

אבל יכול להיות שאני אומר את זה בתור מפתח שעובד עם מכשירים סלולריים, ויש לי גישה כמעט לכל מכשיר שיש

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הATIV מכשיר מעולה.

יש לי אותו כבר 4 חודשים.

מבחינת מפרט הוא זהה לחלוטין ל920. מלבד המצלמה שאמורה להיות איכותית יותר בצילומי לילה.

הקטע של האפליקציות קצת בעייתי.

יש את רוב ה"גדולות" (ווייז בדרך).

אבל הן עדיין לא באיכות גבוהה כמו בIOS או אנדרואיד.

האפליקציה של פייסבוק מפותחת ע"י מייקרוסופט והיא די מקרטעת.

הוואטסאפ מבוסס על הממשק הודעות SMS של המכשיר שהוא די פשוט ומדכא וגם אין יישור לימין.

אם בכל זאת בא לך להתנסות במערכת חפש את הלומיה 520, הוא נמכר בערך ב800 שקל מחיר רגיל אז באילת

אולי תמצא אותו ב650.

כשתסיים איתו תשמור אותו כמכשיר גיבוי או שתעביר אותו לאח קטן/בן דוד.

• תוכן חדש...