Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא כבר נדון בעבר אבל זה תחום דינמי שמידי פעם צריך לפתוח.

אני מעוניין לרכוש קונסולת משחקים (Playstation, Xbox, Wii) שמטרתה העיקרית היא לשחק בסימולטור (סימולטור, לא GTA וכד') נהיגה עם אישתי.

כלומר, את החלטת הרכישה אני מתכנן לעשות לפי הפלטפורמה שבה יש את הסימולטור הטוב ביותר ולכן לא מעניין אותי איזה קונסולה טובה יותר בד"כ.

חשוב ש:

* הסימולטור יעבוד בישראל (גם מולטי-פלייר)

* שאפשר יהיה לשחק אחד כנגד השני על אותו מסך טלוויזיה (בעזרת שני שלטים)

* שיהיה מציאותי ככל האפשר (פיזיקה, מגוון מכוניות)

למישהו יש המלצות?

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

אני עם ניסיון של שנים בGT1 על הPS עוד שהוא היה על הPS1 וכיום יש GT5 ובקרוב GT6 ..

אני מאוד מבסוט מהמשחק , אני לא מומחה רכב כזה גדול , אבל הוא ממש מושקע ומפורט , וגרפיקה ממש יפה ב 1080P [לא נפוץ ב96 אחוז מהמשחקים] , שמוסיפה ריאלזם לאווירה .

פורסם

לטעמי, לא נוצר עוד סימולטור (או אפילו משחק כלשהו) שעולה על Gran Turismo.

יש מי שיטען שה - Forza של ה -xbox עולה עליו או משתווה לו ולכן הייתי מציע לך לבדוק.

פורסם

אני גם תומך בGT. לדעתי אם אתה מעוניין במציאות עד כמה שניתן תאלץ לרכוש הגה כתחליף לשלט.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני מאוד אוהב את gt5, והדמו של gt6 מבטיח שהוא יהיה טוב עוד יותר.

עם זאת, חשוב להדגיש שעם שלטים \ מקלדת אתה לא מגיע לחווית סימולציה אמיתית כמו עם הגה ודוושות (זה כמעט בלתי אפשרי להיות בגז קבוע או בלימה דגרסיבית עם מקשים של שלט).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא כל כך הבנתי אם אתה מחפש סימולטור נהיגה או משחק, כי אם אתה רוצה לשחק עם שלט על מסך מפוצל גראן טוריסמו וכנ"ל גם לגבי הפורזה הם משחקים מצוינים ויפים, אבל הם משחקים, אם אתה מחפש סימולטור שמדמה נהיגה בצורה טובה ואפשר גם ללמוד ממנו דבר או שתיים עדיף לפזול יותר לכיוון

LFS

rFactor

iRacing

נכון הגרפיקה של המשחקים האלו היא לא בשמיים (במיוחד לא של LFS) אבל הם מדמים פיזיקת נהיגה בצורה הטובה ביותר שתוכל למצוא במשחקי מחשב, כמובן שכדי לתת תחושה ראליסטית צריך גם הגה טוב G25/G27 של לוג'יטק הם הפופולריים בתחום, והם מצוינים, כמובן שאפשר למצוא גם יותר טובים אם לוקחים את התקציב צפונה.

פורסם

יוצרי ה - GT מגדירים אותו כסימולטור ואני חושב שהם מצליחים יפה להעביר את חווית הנהיגה בתלות בדגם המכונית (משקל, הספק מנוע, מומנט, פרופיל צמיגים וכו׳).

לרבות הפיסיקה של הנהיגה ואפילו הצליל שמשמיע המנוע של כל דגם.

בעניין הזה לא מדובר במשחק.

היתרון הגדול הוא שאתה יכול לבחור מכוניות מיצור סדרתי ולא רק פורמולות כאלה או אחרות.

בתקופת ההתמכרות הקשה שלי, נהגתי לצפות ב - replay המלא של עצמי נוהג ובשיתוף עם התחושות בזמן ה״נהיגה״, ללמוד ולתקן את הנהיגה שלי וההבדלים ניכרים בין סוג רכב אחד למשנהו.

פורסם
אני יודע שהנושא כבר נדון בעבר אבל זה תחום דינמי שמידי פעם צריך לפתוח.

אני מעוניין לרכוש קונסולת משחקים (Playstation, Xbox, Wii) שמטרתה העיקרית היא לשחק בסימולטור (סימולטור, לא GTA וכד') נהיגה עם אישתי.

כלומר, את החלטת הרכישה אני מתכנן לעשות לפי הפלטפורמה שבה יש את הסימולטור הטוב ביותר ולכן לא מעניין אותי איזה קונסולה טובה יותר בד"כ.

חשוב ש:

* הסימולטור יעבוד בישראל (גם מולטי-פלייר)

* שאפשר יהיה לשחק אחד כנגד השני על אותו מסך טלוויזיה (בעזרת שני שלטים)

* שיהיה מציאותי ככל האפשר (פיזיקה, מגוון מכוניות)

למישהו יש המלצות?

ממליץ לך להתייעץ עם חגי פארן, לו יש במסלול בכוכב יאיר חדר הדגמה.

http://www.simrace.co.il (מעביר ישר לקישור בפייסבוק)

הוא גם חבר בפורום: fhagay

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

היה לי PS3 הייתי משחק בGT5 החלפתי לXBOX360 ואני משחק בFORZ 4 הוא יותר טוב לדעתי מהGT5.

אפשר לשחק ברשת,או אחד נגד השני.

פורסם

יש לי את GT5, אפשר להגיד שיש לי עליו ה מ ו ן שעות משחק ואני מחשיב את עצמי שחקן ברמה די גבוהה. שיחקתי גם ב-LFS ואני חייב להגיד שלמרות הגרפיקה הפחות טובה שלו, נהניתי מ-LFS הרבה יותר. תחושת הנהיגה (העברות המשקל, מבט עוקב אחרי פנייה וכו') והפיסיקה מרגישים הרבה יותר טוב ב-LFS. אני משתמש ב-G25, אגב.

פורסם

יש פה פורום סימולטורים אם לא שמת לב. :-D

בכל אופן GRAN TURISMO ו FORZA הם לא ממש סימולטורים , אומנם הרכבים והמסלולים מהמציאות אבל הנהיגה לא מאוד ריאליסטית.

כרגע הסימולטור המוביל הוא IRACING ללא ספק. אבל הוא יקר בטירוף, אתה משלם תשלום חודשי של לפחות 10 דולר לחודש על המשתמש, ותשלום של 15 דולר על כל מסלול\רכב אם אני לא טועה. אנשים באמת מתייחסים אליו כמו לקריירה ולא עושים שטויות, יש לך שם דירוגי בטיחות לנהגים, מה שאומר שאנשים יעשו הכל להמנע מתאונה גם אם זה אומר להרוס מירוץ של חצי שעה, כשאתה מגיע לליגות הגבוהות.

אם אתה לא רוצה להוציא סכום כזה על סימולטור נהיגה, יש לך למחשב את LIVE FOR SPEED שהוא המוביל לדריפטינג אבל לא כולל רכבים ומסלולים מהמציאות, בקרוב יצא ASSETO CORSA ו RFACTOR 2 , בינתיים יש את סדרת RACE07 שהיא נחמדה מאוד ועולה בפיזיקה על GRAN TURISMO 5 (הסדרה כוללת RACE INJECTOIN , GTR EVOLUTION ועוד הרבה).

בנוגע להגאים, Driving force GT כבד ורועש בטירוף שזה מוריד מאוד מהריאליזם לדעתי. G25/G27 כוללים שטח מת ענקי ב"פורס פידבק" סביב האמצע, מה שגם פוגע נורא בריאליזם, וגם ל"רטט" כמו בסדרת DIRT ההגאים האלה ירדו ברמה בהרבה מDRIVING FORCE GT.

אישית לא התנסתי אבל אם יש לך את הכסף להביא מחו"ל ואת הזמן והעניין לחקור באינטרנט , יש הגאים של FANATEC שעובדים עם רצועה ולא עם גלגלי שיניים שאמורים לספק חוויה איכותית יותר מלוג'יטק, ויש THRUSTMASTER TR500 או משהו כזה שהוא בכלל מטורף.

פורסם
ממליץ לך להתייעץ עם חגי פארן, לו יש במסלול בכוכב יאיר חדר הדגמה.

www.simrace.co.il (מעביר ישר לקישור בפייסבוק)

הוא גם חבר בפורום: fhagay

מצטרף להמלצה. הוא גם מספק ציוד יותר מורכב, שאפשר לבנות ממנו סימולוטור של ממש (מושבים, מסכים נופסים ועוד).

מהכירותי זה יותר מיועד למחשבים, אבל אולי גם עם קונסולה אפשר להגיע לרמה גבוהה

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...