Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 cw

דלארט
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה על שני רכבים מאותו דגם מחברת ליסינג.

העליתי תמונה של מצבם המכאני לפי החברה.

שניהם i30 קרוסואגן 2010. אחד עשה 65,000 ואחד 90,000. האם הק"מ משמעותי ?

והאם התקלות שנתגלו בתמונה שהעליתי - משמעותיות.

האם לברר מה בדיוק מקור נזילת השמן מן המנוע כמו שמצוין בתמונה ?

תודה רבה מראש,

IMG.jpg

פורסם

בפעם ה-105: טפסי הבדיקה של חברות הליסינג לא שווים את הנייר עליהם הם כתובים או את הביטים שרשפת לי עכשיו מחבילת הגלישה כדי להוריד את התמונה. חברות הליסינג עושות בדיקות "על המשקל" ולכן הבדיקות שלהם פחות מחמירות, גם מבחינה משפטית הטופס הזה חסר משמעות כי מכון הבדיקה מחויב כלפי חברת הליסינג ולא אליך.

בקיצור, כדי לקבל איזו שהיא תמונה אמיתית אתה צריך לקחת את הרכב לבדיקה משלך.

ואחרי שזה נאמר...

הבדיקה של הרכב השני לא יפה ואני לא הייתי טורח אפילו לקחת רכב כזה לבדיקה משלי. על הרכב הראשון יש מה לדבר. צמיגים אפשר להחליף, פגיעות בפגושים ותיקוני מרכב הם חסרי משמעות כלשהיא ונזילת השמן כנראה לא קיימת במציאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדי לעשות בדיקה אני צריך לשים 1000 שקל שיביאו לי אותו לסניף.

90,000 זה כלום לרכב כזה ? כמה הוא לנסוע לפני שמתחילות התקלות ?

אז מה אתה ממליץ ?

פורסם

לא קונים רכב מאף חברת ליסינג בלי לקחת אותו לבדיקה עצמאית במכון בדיקה. גם כדי להימנע מנפילות וגם כדי למצוא תקלות אותן חברת הליסינג תתקן על חשבונה (זה נקרא בשפה המקצועית "השבחה").

בדרך כלל, ברוב החברות, המקדמה חוזרת אליך במידה ואתה מחליט שלא לרכוש את הרכב.

פורסם
לא קונים רכב מאף חברת ליסינג בלי לקחת אותו לבדיקה עצמאית במכון בדיקה. גם כדי להימנע מנפילות וגם כדי למצוא תקלות אותן חברת הליסינג תתקן על חשבונה (זה נקרא בשפה המקצועית "השבחה").

בדרך כלל, ברוב החברות, המקדמה חוזרת אליך במידה ואתה מחליט שלא לרכוש את הרכב.

צביקה, תודה על התשובות,

רק נשארה אחת שלא נענתה, הקילומטראז' 90,000 בהנחה שהרכב עלה על הכביש בסוף 2010.

עד כמה זה משמעותי ? כמה נותר לי לנסוע עד שיתחילו תקלות אמיתיות?

רכב ראשון שלי...קצת מגשש באפילה

פורסם

90 אלף קילומטרים ב-3 שנים זה הרבה, מעל הממוצע גם לרכבי ליסינג אבל לא הרבה מעל. אם אתה לא נוסע הרבה כנראה שזה לא נורא ותוך כמה שנים אתה תאזן את הממוצע.

המחיר שציינת לי בהודעה פרטית טוב ולדעתי הסך הכל די סביר. בהנחה והרכב יעבור את הבדיקה שלך כמו שצריך.

אין קילומטראז' מסוים שבו "יתחילו תקלות אמיתיות". זה יכול להיות ב-110 אלף קילומטרים ויכול להיות ב-200 אלף קילומטרים. מה גם שאין הגדרה מדעית לתקלות אמיתיות. מדחס מזגן ב-2,000 ש"ח זה תקלה אמיתית? והחלפת צמיגים קומפלט ב-1,600 ש"ח?

באופן כללי ה-i30 מכונית די אמינה.

• תוכן חדש...