Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לרכוש לביתו בת ה-10.

חדש, לא יד שניה.

מחיר: עד 900 ש״ח, רצוי כמה שפחות.

רצוי שתהיה אחריות ששווה משהו, או שלפחות יהיה פופולרי כך שיהיה ניתן לתקן כשהבת תשבור משהו כמו מסך או משהו רציני יותר.

מה ממליצים פה החברים הטובים?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משווק את הדגם הזה ב-900 ש"ח כולל אחריות לשנה עם איסוף והחזרה כולל מכן פלסטי אחורי ומגן מסך.

פרטיס נוספים בה"פ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
http://www.gsmarena.com/samsung_i9070_galaxy_s_advance-4469.php

שווה. חפש בזאפ.

לגבי אחריות...עזוב...

כל שבר שהוא במילא לא כלול באחריות ותצטרך לשלם בערך כשליש/חצי מעלות המכשיר.

לקנות מגן ולקוות לטוב.

מצטרף להמלצה. אחלה מכשיר. שתומך באנדואיד 4.1.2. במחיר טוב.

מכשיר שאמא שלי משתמשת בו בשימוש יומיומי.

כיסוי ב40 ש"ח באיביי יעשה את העבודה.

פורסם

דווקא הייתי הולך לכיוון האייפון 3GS,

באנדרואידים אפשר לשחק עם ההגדרות ו"להרוס" את המכשיר עם אינסוף הורדות שטותיות.

באייפון זה פשוט הרבה יותר.

להזמין מאיביי מגן מסך מזכוכית וOTTER BOX והמכשיר ישרוד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מצטרף להמלצה על ה-i9070, אשתי משתמשת בו מזה כחצי שנה - נרכש מחנות היבואן הרשמי ומשיקולי אחריות נשאר עם 2.3.6, אבל עושה את עבודת נאמנה (שיחות, הודעות, מיילים ומעט משחקים וצילום).

אםשר לחסוך עוד קצת ולקנות את ה-SE LWW WT19, בני הצעיר השתמש בו משך קרוב לשנתיים והיה מרוצה מאד. הושבת לאחרונה לאחר שמישהו העיף את המכשיר מהיד. היתרון העיקרי - זול מאד ויש ICS.

יש גם מכשירים יותר קטנים ופשוטים בסדרי גודל של 500 ש"ח, תורת סמסונג ו-LGף איני יודע מה איכותם.

לגבי הגנה - נרתיקים ומגיני מסך עולים ביביי בסביבות 5 דולר, רק צריך לדעת מה להזמין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Huawei Y300,

במחיר של 849 שקלים אתה מקבל מכשיר דו-ליבתי 1.0GHZ , ראם 512MB עם אחריות מורחבת שכוללת כל דבר שלא במסגרת אחריות יצרן רגילה (שבר מסך, קורוזיה וכו'). היבואן שעומד מאחורי העניין הוא "אלפא גרופ" שהוא חלק מקבוצת פל- 2 שמות גדולים ומוכרים. Huawei עצמה היא אחת החברות הגדולות בעולם. והמכשיר מדהים, מניסיון, מצלמה טובה מאד, לא נתקע, רץ חלק, כל אפליקציה שאתה רוצה תעבוד על המכשיר כמו שצריך.. לטעמי הוא עדיף בכמה רמות על הAdvance.

ואני יודע מה אני אומר כי אני עובד בזה ביום יום :D

פורסם

הוצעו כאן מספר אפשרויות טובות שעונות לכל הדרישות, לא חסר כאלה כפי שאתה רואה. עם זאת, במידה והחבר מעדיף ללכת על משהו איכותי יותר ומוכן לוותר בתמורה על האחריות, הנה הזדמנות מעניינת מהפורום השכן:

סיפור קצר: רכשתי (עבור בתי) גלקסי S3 מיני (עלה כ-1300 ש"ח). אחרי שבועיים של שימוש החליקה בתי במדרגות - במזל לא נפצעה בצורה רצינית - אבל המסך של הסלולרי נשבר. כמובן שזה לא מכוסה באחריות, אז שלחתי אותו למעבדות השירות של החברה ממנה קניתי את המכשיר (eline) להצעת מחיר לתיקון. המחיר שהם דרשו היה 800 ש"ח (!!!) ולכן הוחלט על רכישת טלפון אחר (מאותו דגם). בשיטוטי ב-e-bay ראיתי שאפשר לרכוש מסך במחיר הרבה יותר נמוך (מה שהוא כמו 280 ש"ח כולל משלוח) ולאחר שווידאתי שאני יכול לעשות את החלפת המסך בעצמי (עניין של 5-10 דקות עבודה) הזמנתי מסך, החלפתי את השבור ועכשיו יש לי טלפון מיותר כמעט חדש (אפילו איפסתי את ההגדרות להגדרות יצרן, מה שמחק את כל הנתונים) ותקין לחלוטין.

מה שיש לי עכשיו זה טלפון כמעט חדש (שבועיים שימוש), עם הקופסה וכל מה שהיה בפנים (מטען, כבל USB, אזניות) אבל, כמובן, ללא אחריות. חשבתי למכור אותו כמשומש.

הנ"ל נכתב ע"י אחד החברים הוותיקים והאמינים בפורום, לא אופתע אם הוא כותב גם ב-CF.

למיטב הבנתי הוא יהיה מוכן להיפרד מהמכשיר תמורת 800 שקלים.

לידיעתכם/שיקולכם.

פורסם
מצטרף להמלצה על ה-i9070, אשתי משתמשת בו מזה כחצי שנה - נרכש מחנות היבואן הרשמי ומשיקולי אחריות נשאר עם 2.3.6

מה הבעיה עם האחריות? גם לאשתי יש אותו מכשיר מהייבואן הרשמי. כשיצא ה 4.1 התקשרתי ואמרו שאין בעיה לשדרג. או שאביא את המכשיר אליהם (ואחכה כמה ימים טובים) או שאמתין שהעדכון יעלה לרשת. קצת אחרי הוא עלה לרשת ועדכנתי עם ה KIES.

פורסם

טוב לשמוע. בחנות אמרו לי משהו אחר. בכל מקרה - אברר בשבוע הבא, ואם אקבל תשובה חיובית - ישודרג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים חברים אם מדברים על סלולר אז יש את הGSMART AKU A1 שנמכר ברשת טקשופ ב999 (אם תתמקח תוציא גם ב850 ואולי ב800 עם איזה מבצע) למכשיר יש 4 ליבות מסך 4.5 אינץ ובכלל לדעתי כרגע הוא נותן את התמורה הטובה ביותר בשוק!

פורסם

לא מבין מה אנשים נכנסים להרפתקאות עם מכשירים סיניים כאשר בארה"ב מוכרים ב-1200-1300 ש"ח גלקסי S3 חדש מהחנות.

כל מה שצריך זה לבקש מדוד/דודה/חבר/חברה להביא אותו לארץ במזוודה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא מבין מה אנשים נכנסים להרפתקאות עם מכשירים סיניים כאשר בארה"ב מוכרים ב-1200-1300 ש"ח גלקסי S3 חדש מהחנות.

כל מה שצריך זה לבקש מדוד/דודה/חבר/חברה להביא אותו לארץ במזוודה.

בימינו הכול סיני וכאשר קיימות מעט מאוד יצרניות רכיבים בעולם אז גם לרוב החלקים משוטפים.

למשל אני יכול להזמין מסין מכשיר LENOVO A390 ב300 ש"ח כאשר הוא תואם לגלקסי 3 מיני בכול הנתונים מלבד העיצוב והשם.

בכלל דעתי כרגע מי שקונה אייפון\סמסונג\LG ועוד מכשירים משמות גדולים פשוט זורק המון כסף לאוויר (בתרגום ישראלי מצוי פראייר) כאשר אתה יכול לקנות בשליש+- מהמחיר מכשיר שלא נופל באיכותו וביצועיו ממה שקניתה

פורסם

כן, בטח. בשליש מחיר ובחצי רזולוציה וברבע זיכרון. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...